Newsletter

Tilmeld dig nu og sikre dig fordele!

Firmaet

TravelTrex GmbH blev grundlagt i 1999 i Køln/Tyskland og er specialiseret i direkte salg af vintersportsrejser med mærket SnowTrex. I dette segment er firmaet i løbet af få år vokset til at være Tysklands største rejsearrangør.

Siden 2005 har SnowTrex-rejser været på det internationale marked. Efter en succesfuld start på det polske marked, fulgte Frankrig og Storbritannien. I dag kan man booke SnowTrex-rejser på 13 forskellige sprog. Dermed hører TravelTrex til gruppen af internationalt førende rejsearrangører af vintersportsrejser.

Siden 2007 har firmaet også budt på spændende helårsrejser under mærket HolidayTrex. Hovedrejsemålene er Alperne og den tyske kystregion. I 2012 fulgte SpaTrex med fokus på wellnessrejser og SportsTrex som specialist for sportsrejser.

I rankingen af de største tyske rejsearrangører lå firmaet i turiståret 2016/2017 på plads 38. I turiståret 2017/2018 rejste ca. 109.000 gæster med TravelTrex.
Teamet
Teamet består efterhånden af over 100 medarbejdere fra 15 forskellige lande, deriblandt en del elever. Som firma, der uddanner elever, har TravelTrex GmbH fået flere udmærkelser. Firmaet uddanner unge mennesker inden for tre forskellige erhverv på områderne IT og turisme.

På det andet foto ses ledelsen hos TravelTrex GmbH: Andreas Rühl, Marc Behrmann, Stefan Willems, Thomas Bartel (fra venstre mod højre).

SnowTrex konceptet

Vores rejsekoncept er karakteriseret ved enkelthed og klarhed og henvender sig til kunder med ønsker om individualitet og service. Vi organiserer indkvartering og liftkort for alle vores feriegæster. I alle områder har vi et utal af indkvarteringsmuligheder i alle kategorier til rådighed, så vores gæster kan få lige det, der passer til deres individuelle ønsker. Kurser og udstyr kan som regel bookes ekstra. I de fleste byer kan vores gæster i reglen vælge mellem flere huse og kategorier. Specielle rejsekategorier, som familie-, wellness- eller luksusrejse muliggør, at enhver finder det rigtige tilbud.
SnowTrex – individualitet og service!