Newsletter

Tilmeld dig nu og sikre dig fordele!

Firmaet

Teamet
TravelTrex GmbH blev etableret i 1999 i Køln i Tyskland og er specialiseret i direkte salg af vintersportrejser med mærket SnowTrex. I dette segment er firmaet i løbet af få år vokset til at være Tysklands største rejsearrangør.

I 2005 gik SnowTrex-rejser ind på det internationale marked. Efter en succesfuld start på det polske marked, fulgte Frankrig og Storbritannien. I dag kan man booke SnowTrex-rejser på 12 forskellige sprog. Dermed hører TravelTrex til gruppen af førende rejsearrangører af vintersportsrejser.

Siden 2007 tilbyder firmaet også spændende helårsrejser under mærket HolidayTrex. Hovedrejsemålene er Alperne og det tyske kystland. I 2012 fulgte SpaTrex med fokus på wellnessrejser og SportsTrex med fokus på sportsrejser.

I rankingen af de største, tyske rejsearrangører lå firmaet i turismeåret 16/17 på plads 38. I turismeåret 16/17 rejste 106.000 gæster med TravelTrex.
Teamet
Teamet består imidlertidigt af over 100 medarbejdere fra 15 forskellige lande, deriblandt en del elever. Som firma, der uddanner elever, har TravelTrex GmbH fået flere udmærkelser. Vi uddanner unge mennesker inden for syv forskellige fag med hovedfagene IT og turisme.

Forrest i billedet ses TravelTrex GmbHs ledelse: Stefan Willems, Thomas Bartel, Andreas Rühl, Marc Behrmann (fra venstre mod højre)

SnowTrex konceptet

Vores rejsekoncept er karakteriseret ved enkelthed og klarhed og henvender sig til kunder med ønsker om individualitet og service. Vi organiserer indkvartering og liftkort for alle vores feriegæster. I alle områder har vi et utal af indkvarteringsmuligheder i alle kategorier til rådighed, så vores gæster kan få lige det, der passer til deres individuelle ønsker. Kurser og udstyr kan som regel bookes ekstra. I de fleste byer kan vores gæster i reglen vælge mellem flere huse og kategorier. Specielle rejsekategorier, som familie-, wellness- eller luksusrejse muliggør, at enhver finder det rigtige tilbud.
SnowTrex – individualitet og service!