Newsletter

Tilmeld dig nu og sikre dig fordele!

Sikker booking

Booking af en rejse er også et spørgsmål om tillid! Derfor lægger vi stor vægt på at give vores kunder mulighed for at booke en rejse sikkert. Vi sikrer kundebetalingerne med vores medlemsskab hos den tyske rejsegarantifond, Swiss Re. Derudover er vi medlem af det tyske rejseforbund, Deutscher Reiseverband, rejsebranchen tredjestørste forbund i verden. Gode referencer er basisforudsætningerne for et medlemskab af DRV. Hos os kan du booke sikkert!

Deutscher Reiseverband (DRV) (tysk rejseforbund)

Tysk rejseforbund

DRV er det største forbund for rejsebureauer og rejsearrangører i Tyskland.

Optagelseskrav
  • Mindst to referencer om firmaet, f.eks. fra DRV-medlemmer eller fra den pågældende firmabank (referencerne hentes af DRV)
  • For rejsearrangører skal forelægges et bevis på den aktuelle sikring af kundebetalingerne
  • Dækkende firmakapital og korrekt bogføring
Swiss Re

Swiss Re

Swiss Re forsikrer kunder i hele Europa under hensyntagen af de foreskrevne europæiske unionsregler mht. insolvensforsikring af rejsebureauer. Yderligere informationer om garanticertifikatet finder I her.
www.zoover.dk

Zoover hotelbedømmelser

For at vores kunder kan få et neutralt overblik over indkvarteringer, som vi tilbyder, kan det anbefales at læse hotelbedømmelserne på www.zoover.dk. Foruden præcise beskrivelser, finder man på portalen og autentiske fotos og videoer. Dertil er bedømmelserne til rådighed på stort set alle sprog i Europa.