Familieskiområder - billige tilbud til familier

Vinterferie i sneen er en oplevelse for hele familien. Et skiområde skal dog opfylde en hel række af krav for at kunne give hver enkelt familiemedlem den bedste og sjoveste oplevelse på pisten. På denne her side finder du vores familietilbud til skiområder, der på bedste vis opfylder disse kriterier.

Selv på skiferien kommer børnenes ve og vel i første række. Gode børnepasningsmuligheder og familievenlig service er derfor uundværlig. Men du kan være ganske rolig: I næsten hvert skiområde i Alperne findes der kvalificerede skiskoler, som på bedste vis underviser den yngste nybegynder og helt frem til den fremadstræbende teenager. Mens de ældre børn forbedrer parallelsvinget og måske endda er i gang med at lave et par tricks i Kids-Funpark, bliver de små placeret i den såkaldte skibørnehave. I en del skiområder tilbydes der ligefrem heldagspasning for børn under 3 år og for babyer.

Familieskiområder - billige tilbud til familier
Familieskiområder - billige tilbud til familier
De kærligt designede børnelande med øvelseslifter ligger for det meste i nærheden af dalen og i et afgrænset område, hvor de små uforstyrret kan lære at stå på ski. Her er der børnevenlig infrastruktur med transportbånd ("Zauberteppiche"), en børnekarrusel eller også en figurpark. Ofte passer farverige bløde maskotter på de små skibegyndere. Større børn kan køre med slæbeliften til de præparerede bølgebaner eller boltre sig på en designet eventyrs-parkour. Også flere og flere stolelifter har en børnevenlig indstigning og særlige sikkerhedsanordninger til passagerne med lille kropsstørrelse.

Skihytter og restauranter i familieskiområderne disker op med børnemenuer og stiller små børnetoiletter op. Også et børnevenligt fritidstilbud udenfor pisterne som fx legepladser, skøjteløbsbaner eller kælke- og tubingbaner hører til servicen i familieorienterede skiområder.

Et andet stort plus og en god indikator for et familievenligt skiområde er de rabatterede eller endda gratis børneliftkort. Disse er for øvrigt også inkluderet i mange af vores familietilbud! Vær opmærksom på punktet "rabatter" i produktbeskrivelsen.

Familieskiområder har alle disse fordele og serviceydelser og opfylder ønsket om en alsidig ubekymret vinterferie med børnene. Uanset, hvilket af vores familietilbud der vælges, vil du helt sikkert ikke fortryde det!