Party skiferie

Ned ad pisten og ind i afterskiing-fornøjelserne ─ sådan lyder for mange mottoet efter en dag med masser af sjov på skiene. Der, hvor der hersker det bedste festhumør, afslappede mennesker, masser af partymusik og den ene eller anden alkoholiske drink indtages, er det noget for dig? Er en skiferie uden afterskiing er for dig ingen vellykket ferie? Så tag med os på din næste party-skiferie til de populære party-højborge i Tyskland, Østrig, Frankrig, Schweiz eller Italien. Hos os finder du de bedste indkvarteringer til at stå på ski med perfekt beliggenhed, altid i nærheden af den lokale partyscene. Dermed nyder du også fordel at være hurtigt fremme ved de såkaldte hotspots, så du ikke går glip af en eneste fest! I tillæg finder du hurtigt de meste trendy barer og hytter om eftermiddagen og eksklusive diskoteker og andre steder om aftenen.

Party skiferie
Party skiferie

Den perfekte start på fest-skiferien

På verdens tinder venter der dig utallige eventyr og spændende begivenheder om vinteren! En helt særlig sæsonåbning finder sted hvert år i det maleriske Les 2 Alpes i Frankrig.PowderWeek fra SnowTrex lover nemlig en uge med fed fest-skiferie. I løbet af disse syv dage kan du ikke kun forvente vores førsteklasses program, men også masser af frisk puddersne. PowderWeek er en rigtig fest for skiløbere og snowboardere, der vil fejre starten på den nye skisæson. Så igen i december er der en hot begivenhed, som du bestemt ikke bør gå glip af!

Hvor skal det gå hen på festlig skiferie?

Fest og idylliske landsbyer midt i bjergene. Passer ikke sammen? Så skal du helt sikkert gøre et stop i Østrig og kigge forbi den mest berømte og mest populære afterskiing-højborg blandt mange festferiegæster og lade dig medrive. Fx i Sölden har du ikke kun et moderne skiområde og to gletsjere lige udenfor døren, men også talrige begivenheder som fx "Electric Mountain Festival". I St. Anton kan du være sikker på at opleve en af de bedste afterskiing-fester i "Mooserwirt" og du lærer mange internationale unge mennesker at kende, der gerne til have en skiferie med fest ligesom dig! Også Mayrhofen i Zillertal har udviklet sig til et afterskiing-sted. Udover mange pubber med livemusik, er der adgang til et afvekslende skiområde med gletsjer. Der fejres også i Ischgl fra tidlig eftermiddag til langt ud på natten. Et særligt højdepunkt er de årlige "Top of the Mountain"-koncerter, som gør Ischgl til et vigtigt feste-skiområde. Alt dette er kun et lille udvalg af de mange spektakulære efterskiing-steder i Østrig. Selvfølgelig må Davos i Schweiz eller Livigno i Italien ikke mangle på listen over de bedste fest-skiområder! I Davos er fest-skiferien ikke begrænset til snebarer eller hytter. I byen i Alperne fortsætter aftenunderholdningen på kasinoet, i biografen, i teateret eller til en koncert. Hvis du foretrækker at tilbringe din fest-skiferie i Italien, skal du tjekke afterskiing-lokalet "Stalet" i Livigno og kaste dig i de berømte gorillaers arme.

Hvad skal man være opmærksom på ved afterskiing?

Hvis du allerede fra morgenstunden ved, at du vil tage hjem efter dagen på pisten, så skal du klæde dig sådant, at det ikke bliver for koldt på pisterne og ikke for varmt til afterskiing-festen. Med 3-lags princippet er du ikke helt galt på den - du kan ganske enkelt klæde dig af eller på og endda se stilfuld ud! Har du en nedfart tilbage, bør du heller holde fingrene fra alkohol og i stedet for glæde dig til en kold øl i dalen!

Den rigtige indkvartering til din fest-skiferie

De vigtigste kriterier for at finde den rigtige indkvartering til din skirejse er beliggende og stedet. Indkvarteringen skal naturligvis ligge centralt, så du hurtigst muligt kan komme til afterskiing-festerne og i morgentimerne komme let tilbage. Det bedste er endda en bar på selve indkvarteringen. Med vores filterfunktion kan du let indstille, om stedet skal have mange afterskiing-muligheder eller om indkvarteringen selv skal have en bar. Med dine ekstra individuelle filtre finder du helt sikkert din perfekte indkvartering til den næste fest-skiferie.