Kundevurdering

Les Villages du Bachat

155 Antal bedømmelser:

86 % Anbefalingskvote:

Indkvartering 7,3
By 8,3
Skiområde 8,4

Skiområde Chamrousse

Information omkring skiområdet
Højeste punkt: 2.250 m Kabinebaner: 1
Laveste punkt: 1.400 m Pister i alt: 90 km
Højde skiby: 1.700 m
Pister:
45 km
Lifter i alt: 16
Pister:
35 km
Slæbelifter: 8
Pister:
10 km
Stolelift: 7

Skiområde Chamrousse

Med liftkortet "Chamrousse" er der 16 lifter og 90 km pister til rådighed for gæsterne. Skiområdet (1700-2250 m) "Massif de Belledonne" byder på fantastiske udsigter ud over de omkringliggende 4000 m høje bjerge og ned i de franske afgrunde. På grund af sin geografiske beliggenhed på den vestlige kant af Alperne (der, hvor sneen lægger sig, når det sner) er garantien for sne i Chamrousse sikker. Nord for Chamrousse 1650 venter det olympiske areal på de ambitiøse og rutinerede skiløbere. Ved siden af de røde og blå pister lurer her også sorte pister.

Chamrousse 1750 byder derimod på et stort udvalg af lettere nedfarter og skønne skiløbsmuligheder i dybsne. De to delområder er perfekt forbundet med hinanden. Skiområdet Chamrousse er ideelt til hele familien. Særligt pisterne i området Roche Béranger er egnet til familier med børn. Pga. den store snowpark har Chamrousse også tilnavnet "Espace Freestyle". I Chamrousse er der også en børne-funpark. Endnu et highlight: I dem franske ferietid i februar er 1 gang om ugen pisten "Gaboureaux" til Chamrousse 1650 belyst, ved natskiløb har man herfra en skøn udsigt ud over et oplyst Grenoble.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Afterskiing Chamrousse

Om eftermiddagen byder solterrasserne ved liftene i Chamrousse 1750 og 1700 samt bjergstationen velkommen til afslapning. Har man om aftenen lyst til en øl og god musik, så er "K-Dox" i Chamrousse 1700 et godt sted. Afhængig af programmer optræder her også livebands. Indkøbscentrene og butikkerne i Chamrousse 1650 og 1750 byder på rig mulighed for at shoppe og ose. I restauranterne bydes der på typiske savoiske retter som crêpes, fondue og raclette.

Vil man have aktiviteter uden for pisterne, kan man tage på vandring med snesko, paragliding eller snemobilture. Derudover står en skøjtebane og 2 små kælkebaner til rådighed. Rejseguiderne byder også på et oplevelsesrigt program, som f.eks. velkomstaften og traditionel fondue eller raclette.

Snowpark: Snowpark Sunset Park Chamrousse

I Chamrousse finder freestylere mange forskellige muligheder for at boltre sig. „Sunset Park“ ligger i 1.900 m højde, er 500 m lang og ligger tæt på stationen Chamrousse 1750. Udover 5 forskellige store kickers er der talrige boxes, rails og andre obstacles i forskellige sværhedsgrader. "Sunset Park" råder over boardercross- hhv. skicross-strækning samt chill zone, hvor man kan afslappe mellem flere rides. Under "Sunset Park" ligger Kids Funpark, hvor børn og nybegyndere får de første freestyle-erfaringer.

For at forstørre klik på snowparkplanen.

Skiområdet Chamrousse er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Frankrig

Ekspert-anmeldelse Chamrousse

Anmeldelsen Chamrousse sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,4 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter