Kundevurdering

La Joue du Loup

1.354 Antal bedømmelser:

92 % Anbefalingskvote:

By 8,4
Skiområde 8,4
Pisteplan
SuperDévoluy & La Joue du Loup
Pisteplan SuperDévoluy & La Joue du Loup
Information omkring skiområdet
SuperDévoluy & La Joue du Loup
Højeste punkt: 2.500 m
Laveste punkt: 1.500 m
Højde skiby: 1.470 m
Lifter i alt: 23
Slæbelifter: 17
Stolelift: 5
Kabinebaner: 1
Pister i alt: 100 km
Pister:
55 km
Pister:
35 km
Pister:
10 km

Skiferie La Joue du Loup - lille, men storstilet!

La Joue du Loup

La Joue du Loup byder nogen i retningen af "ulvens kinder". Men den hyggelige landsby i den sydvestlige del af Hautes-Alpes er alt andet en rå og vild. Den unge skilandsby er en sneklædt og velpleget station i hjertet Søalperne, ca. 95 km væk fra Grenoble, som står for familievenlig skisjov. Den kæmpestore masseturisme finder man ikke, til gengæld byder byen på hyggelige og traditionelle chalets.

På trods af den lille størrelse er La Joup de Loup ikke søvnig. I det livlige bycentrum finder man butikker, restauranter og caféer. På grund af byens overskuelighed, er der korte afstande til liftene, butikkerne og restauranterne. For en del afveksling sørger fritidsaktiviteter som sneskovandring, hunde- eller hestekaneture eller en aften i biografen. Adgang til skiområdet SuperDévoluy ligger midt i det hele.

Dévoluy

I Sydfrankrig direkte ved grænsen til nabolandet Italien rager Alpes Maritimes imponerende op i landskabet. I en højde af 3.297 m byder bjergkæden i de sydlige Westalper ikke kun på sne, men også på lækkert solskin. Skråningerne under Pierra d’Agnières (2.510 m) er først rå, derefter blødt nedadgående og omslutter Alpes Maritime i et rent sneparadis! Rundt om Massif du Dévoluy ligger ca. 100 km afvekslende pister af alle svæehedsgrader. Den fremragende infrastruktur og de moderne sneanlæg sørger garanteret for absolut snesikkerhed.

Transport La Joue du Loup

  • Med tog: Veynes Dévoluy (ca. 25 km)
  • Med fly: Grenoble (ca. 135 km), Chambéry (ca. 160 km), Lyon-Saint Exupéry (ca. 190 km), Marseille (ca. 210 km)

Indkvarteringer i La Joue du Loup

Kort forstør

Søg…

: Skiferie La Joue du Loup

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter