Kundevurdering

Les Menuires

318 Antal bedømmelser:

98 % Anbefalingskvote:

By 9,2
Skiområde 9,7
Pisteplan
Les Menuires - St. Martin
Pisteplan Les Menuires - St. Martin
Information omkring skiområdet
Les Menuires - St. Martin
Højeste punkt: 2.850 m
Laveste punkt: 1.450 m
Højde skiby: 1.850 m
Lifter i alt: 33
Slæbelifter: 13
Stolelift: 13
Kabinebaner: 7
Pister i alt: 160 km
Pister:
99 km
Pister:
45 km
Pister:
16 km

Skiferie Les Menuires - porten til 3 Vallées!

Les Menuires

Les Menuires, ligger i 1.850 m højde i Bellevilledalen og er præget chaleterne, der erbygget træ og natursten. Grundet de skønne chalets, som er bygget af træ og natursten, er byens popularitet vokset de seneste år. på grund af den store gæstfrihed og talrige tilbud til børn har byen derudover fået udmærkelsen "Famille Plus". Sammenlignet med nabobyen Val Thorens overbeviser Les Menuires med lavere priser. Her kan man nyde en skøn ferie i bjergene: snedækkede pister, afvekslingsrige fritidsmuligheder som f.eks. det store sports- og wellnesscentrum på 4500 m² samt et omfangsrigt, gastronomisk udbud venter på at blive opdaget!

Les 3 Vallées

Velkommen i de berømte "3 Vallées" – som består af Belleville-, Courchevel- og Méribel-dalenl! Sammen udgør de det størst sammenhængende skiområde i verden i op til absolut snesikre 3.230 m. Den højalpine kulisse, usædvanligt lange og varierende nedfarter samt et meget stort udbud af freeride-muligheder og snowparker gør dette område usammenligneligt! Byerne i de tre dale er vidt forskellige – fra det charmerende til det mondæne. I de senere år er der kommet flere og flere landstypiske chalet- og lejlighedshuse til, hvilket giver byerne et flot helhedsindtryk. Lift-forbindelsen mellem dalene er særdeles god: Det er muligt at komme direkte til det fantastiske skicirkus og dermed få adgang til f.eks. Europas højest beliggende skistation i 2.300 m!

Transport Les Menuires

  • Med tog: Moûtiers (ca. 29 km)
  • Med fly: Chambéry (ca. 110 km), Genève (ca. 150 km), Grenoble (ca. 185 km), Lyon-Saint Exupéry (ca. 190 km), Torino(ca. 255 km)

Indkvarteringer i Les Menuires

Kort forstør

Søg…

: Skiferie Les Menuires

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter