Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Bressanone

78 Antal bedømmelser:

96 % Anbefalingskvote:

By 8,7
Skiområde 8,6

Skiområde Gitschberg Jochtal-Brixen

Information omkring skiområdet
Højeste punkt: 2.510 m Kabinebaner: 9
Laveste punkt: 1.067 m Pister i alt: 98 km
Højde skiby: 560 m
Pister:
38 km
Lifter i alt: 25
Pister:
37 km
Slæbelifter: 9
Pister:
23 km
Stolelift: 7

Skiområde Gitschberg Jochtal-Brixen

Liftkortet "Gitschberg Jochtal-Brixen" giver mulighed for sjov og afveksling i Brixen-Plose og Gitschberg-Jochtal på i alt 98 km pister. Kun ca. 7 km fra Brixen ligger byens lokale bjerg, Plose, hvor man i 1.060 til 2.505 m kan stå på ski og nyde en enestående udsigt til Dolomitterne. Det overskuelige skiomr har i alt 9 lifter og 43 km pister og er velegnet til familier. Børnene boltrer sig på øvelsesskråningen ved Randötsch-liften eller i børnelandet, mens de voksne boltrer sig på den længst præparerede nedfart i Sydtyrol, nemlig Trametsch. Den er 9 km lang og man overvinder her mere end 1.400 m højdeforskel. Udover dejlige pister og rustik hyttestemning, er der ved Plose mulighed for en masse sjov. Freestylere og snowboardere kan fornøje sig i funparken Plose og de hurtigste kan måle deres hastighed ved Plose Speed Check. Målanlægget ligger overfor Schönboden-liftens bjergstation. Det nærliggende skiområde Gitschberg-Jochtal har 16 liftanlæg og ca. 55 km familievenlige nedfarter og i tillæg en 360° panorama-platform på Gitschberg med blik mange bjergtoppe over 3.000 m.

Udvidelsen til liftkortet "Dolomiti Superski" giver i tillæg mulighed for at stå på ski i 12 skiområder på i alt ca. 1.200 km pister (se skiregion).

Adfærdsregler på skipisterne i Italien

For at sikre sikkerheden på skipisterne i Italien træder der nye sikkerhedsregler i kraft fra 2022. For at kunne benytte skiområderne skal alle have en ansvarsforsikring, der dækker skader på tredjemand. Det vil også være muligt at tegne denne forsikring på stedet for enkelte dage. Det er forbudt at stå på ski i beruset tilstand og det straffes med store bøder, idet der højst må være 0,5 mg alkohol pr. liter blod. For at mindske risikoen for skader er der hjelmpligt for alle mindreårige, når de står på ski, snowboard eller køre på kælkebakkerne.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Afterskiing Bressanone

I Bressanone er der masser af muligheder for at slutte den vellykkede dag på pisten på hyggelig vis. Udenfor pisterne, findes der hytter og afterskiing-barer, som indbyder til at tilbringe tid sammen i hyggeligt lag. De mange restauranter og "Gasthöfe" byder udover skøn og hyggelig atmosfære også på afvekslingsrige måltider. Har man en sød tand, må man endelige ikke gå glip af Café Pupp, her kreerer dagligt 9 konditorer over 100 lækre tærter og kager. Vintervandringer, guidede sneskovandringer og kælkebaner sørger for aktive alternativer ved siden af skiløbet. Afslapning derimod findes i "Acquarena" i Bressanone, hvor vand-, wellness- og fitnessudbuddene vil begejstre gæsterne.

Snowpark: Snowpark Plose Bressanone

Foran Dolomiternes fantastiske panorama opleve højden - hvem har ikke drømt om det? Den drøm kan opleves i realiteten på skibjerget Plose! Ud over pisten Schönboden tilbydes vildt mange forskellige obstacles på sandelig alle niveauer.

Funparken er opdelt i en Easy og en Pro Line samt en Jib Garden med mange forskellige rails. Freestylere boltrer di i Funpark Plose på forskellige boxes og finder også et område for "air-time":Der kan vælges imellem 10 jumps med tables mellem 2 og 16 m.

Hvis man har brug for en pause en gang imellem eller hellere vil være tilskuer, kan gå i "Chill Area"! En gammel liftkabine med soundsystem formidler en alternativ atmosfære.

Skiområdet Gitschberg Jochtal-Brixen er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Italien

Ekspert-anmeldelse Gitschberg Jochtal-Brixen

Anmeldelsen Gitschberg Jochtal-Brixen sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Bressanone

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Bressanone

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele