Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Kundevurdering

Moena

11 Antal bedømmelser:

90 % Anbefalingskvote:

By 9,5
Skiområde 9,8
Information omkring skiområdet
Alpe Lusia - San Pellegrino
Højeste punkt: 2.513 m
Laveste punkt: 1.190 m
Højde skiby: 1.184 m
Lifter i alt: 28
Slæbelifter: 10
Stolelift: 12
Kabinebaner: 6
Pister i alt: 95 km
Pister:
33 km
Pister:
49 km
Pister:
13 km
Skiruter: 1 km

Skiområde Alpe Lusia - San Pellegrino

Skiområde Alpe Lusia - San Pellegrino

Med liftkortet "Alpe Lusia - San Pellegrino" er der adgang til 95 km pister, som er forbundet med 23 lifter i 1.190 m til 2.513 m. Til forbundet hører Alpe di Lusia/Bellamonte, San Pellegrino-passet og Valle di Biois, som hver især nås med skibussen fra Moena. Her venter der overvejende lette til middelsvære nedfarter. De helt vilde skiløbere kan også nyde de sorte pister.

Det lokale skiområde ved Moena er Alpe di Lusia, et familieskiområde med 27 km pister, der dog også er populær blandt skisportsfans, der gerne vil opleve hurtige kurver. Det alsidige skiområde har skønne panorama-pister, et bredt bjergpas, dertil en praktisk småbørnspasning i "Baby Club", en FIS-piste og til freestylere en velplejet funpark med halfpipe.

10-pers. svævebanen (åbnet til sæsonen 2017/2018) i Castelir bringer gæsterne let til bjergstationen Morea, med mellemstation i Fassane. Og tilbuddet ved Col Margherita er blevet udvidet med den nye piste La Volata. Denne sorte piste til erfarne skiløbere falder i retningen af Passo San Pellegrino, og byder med stejle skråninger med op til 50 % hældning på en konstant udfordring.

Adfærdsregler på skipisterne i Italien

For at sikre sikkerheden på skipisterne i Italien træder der nye sikkerhedsregler i kraft fra 2022. For at kunne benytte skiområderne skal alle have en ansvarsforsikring, der dækker skader på tredjemand. Det vil også være muligt at tegne denne forsikring på stedet for enkelte dage. Det er forbudt at stå på ski i beruset tilstand og det straffes med store bøder, idet der højst må være 0,5 mg alkohol pr. liter blod. For at mindske risikoen for skader er der hjelmpligt for alle mindreårige, når de står på ski, snowboard eller køre på kælkebakkerne.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Afterskiing Moena

Udover skiløb har Val di Fassa en hel række aktiviteter: Paragliding, drageflyvning, kælk, ishockey, skøjteløb, bowling, squash eller - hvis man er mere den romantiske type - hestekanetur og vintervandringer i det snedækkede vinterlandskab. Man kan udforske omgivelserne omkring Moena på i alt elleve langstrakte vandrestier til fods eller på snesko.

I selve byen byder mange caféer på espresso og varm kakao ligesom slentreture til de mange små butikker i de snoede gader. OM aftenen oplyses gaderne med tusindvis af lys og skaber en hjemlig vinterstemning. Gå gennem gaderne i skumringen og nyd roen på dette romantiske sted. Prøv til aftensmaden det traditionelle Trentino- og Ladin-køkken på kroerne og restauranterne eller skåle for en vellykket skidag på de små barer og hyggelige pubber.

Snowpark: Dolomiti Park, Morea Snowpark, Snowpark Lusia Moena

Skiområdet "Val di Fassa-Carezza" er et sandt paradis for freeestylere. Man kan her vælge blandt tre funparker: Dolomiti Park ligger fx midt i skiområdet Belvedere. Tre forskellige kicker-lines - til begyndere, øvede og eksperterne - kan her benyttes ligesom et jibbing areal med boxer, rails og corners, slopestyle-strækning og en big airbag. Ved Karerpass kan freeestylerne boltre sig i Christomannos Snowpark. Det særlige ved denne park er helt sikkert panoramaet. Udsigten til Latemar og Rosengarten gør det muligt at tage enestående fotos. Parken har forskellige boxer og rails.

I TreVille er der ligeledes tre funparker. Oppe ved San Pellegrino-passet i "Sanpe Park" med 600 m og 14 forhindringer kan enhver rider boltre sig, fra begynder til halv-profi. Udbuddet af obstacles er for nyligt blevet udvidet med en easy line med et 1,5 m højt hop til begyndere. Parken præpareres dagligt med pistemaskiner og er dermed altid i perfekt stand. På den solrige sydsiden af Lusia sæteren ligger med "Snowpark Lusia" en yderligere perfekt funpark: Den er med 800 m den største i TreVille og hører med "Boardercross Lusia" til blandt de skønneste funparker i Dolomitterne. Til de mindre dristige står begynderparken "Le Buse" ved Campo Scuola-liften klar. På 200 m finder freestyle-begyndere lette rails og boxer.

Skiområdet Alpe Lusia - San Pellegrino er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Italien

Ekspert-anmeldelse Alpe Lusia - San Pellegrino

Anmeldelsen Alpe Lusia - San Pellegrino sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Book sikker med SnowTrex-fordele