Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder : uvigtig Snowpark : uvigtig Rejselængde:
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider : uvigtig Lifte & baner : uvigtig Land : valgfri
Løjpekilometer : valgfri Kundevurdering : valgfri Pris pr. person : valgfri
Familie & børn : uvigtig Afterskiing : uvigtig Rejsedato: valgfri
Der er opstået en fejl. Venligst kontroller dine indtastede dater og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.

Informationer omkring skiregionen

Skirama Dolomiti

Højeste punkt: 3.016 m
Laveste punkt: 800 m
Lifte i alt: 145
Slæbelifte: 26
Stolelift: 95
Kabinebaner: 24
Pister i alt: 368 km
Pister:
150 km
Pister:
218 km
Pister:
48 km

Skiregion Skirama Dolomiti

Liftkortet "Combi (5+1)" gælder 5 dage på alle pister i skiområdet Paganella samt 1 dag i et andet skiområde i Skirama Dolomiti, som f.eks. Folgarida-Marilleva, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Passo Tonale, Pejo, Monte Bondone eller Folgaria.

Skiområdet omkring Madonna di Campiglio ligger op i max. 2,550 m højde og har 50 pistekilometer, som via 19 bjergbaner er forbundet med hinanden. De fleste pister starter direkte i centrum, er for det meste lette til mellemsværde pister og derfor velegnet til begyndere og nydelsesløbere. Men også profferne får noget for pengene: Den berømte FIS-piste "3-Tre", hvor mændenes slalom afholdes, samt "Spinale Direttissima" ved Monte Spinale lader adrenalinet stige!

Skiområdet Folgarida-Marilleva byder på 62 pistekilometer, 26 moderne liftanlæg og snekanoner i 1.300 og 2.180 m højde. Området har overvejende lette til mellemsværde pister, men der er også nogle sorte pister, som f.eks. "Nera Folgarida" med 1,8 km længde.

I Folgaria danner områderne Costa, Francolini, Fondo Piccolo, Fondo Grande, Malga Ortesino og Serrada og Fiorentini sammen med Lavarone et skikarussel mellem 1.200 og 1.850 højdemeter, som er tilknyttet til skiområdet Fiorentini og giver adgang til 22 lifte og i alt 43 pistekilometer. Området har overvejende mellemsværde pister, men de er alligevel velegnede til både begyndere, øvede og proffer. Cima Dommo Alto - Sodta (Emozioni) er med 2,5 km og en højeforskel på 400 m den længste nedfart i skiområdet og perfekt til begyndere. Fondo Grande (Martinella Nord) er den mest krævende nedfart med 1,5 km længde.

I Pinzolofinder man et lille men dejligt familieskiområde rundt omkring Doss del Sabion med i alt 32 pistekilometer og 10 lifte i 800 til 2.100 m højde. De lette og mellemsværde skråninger er perfekt til at øve de første sving på brædderne. Derudover tilbydes et ferieprogram til børn.

I det populære Monte Bondone kan man nyde 20 pistekilometer og 6 liftanlæg i 1.184-2.090 m højde. Området er veludstyret med snekanoner og de afvekslingsrige nedfarter sørger for en masse pistesjov både hos begyndere og øvede!

Det højeste skiområde i Skirama Dolomiti er det 100 pistekilometer store rindt omkring Passo Tonale, som går op i 3.000 m højde.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Indkvarteringer i skiregionen Paganella

Kort forstør

Søg…
: Skiregion Paganella
Der er pt. ingen tilbud til rådighed.