Low Cost skirejser

Din store interesse er skiløb og snowboarding, og du jager også gerne supertilbud? Ønsker du et supertilbud, hvor der ikke er slækket på kvaliteten, så kan du trygt vælge en af vores Low Cost skirejser. Vores uforligneligt billige skiferier er indbegrebet af sportsglæde, vidunderlige vinterlandskaber, festlige afterskiing-fester og superhyggelige indkvarteringer i billedskønne, europæiske skiområder – og oveni det hele er glæden ved at have sparet en formue. Hos os betyder Low Cost altså ikke bare billig, det betyder også eminente forhold mellem pris og ydelse.

Hvad betyder Low Cost skiferie?

Low Budget skiferie findes der nu ikke kun ved flyrejser, men også ved skirejser. Det kan måske undre den ene eller anden, der stadig tænker, at man for en skiferie skal gribe dybt i lommerne for liftkortet. Dog kommer man med de rigtige tricks uden videre på pisten selv med et lille budget. Hertil hører bl.a., at man stiller det rigtige krav ved søgningen efter en passende Low Budget skiferie: Ønsket er ikke 1/2 pension, men uden forplejning. Derudover kan det skåne tegnebogen, hvis man ikke leder efter et hotel, men derimod en lejlighed. Udover prisen har det den store fordel, at man på ferien "kan bevæge sig som hjemme". Ligeledes ligger mange flere lejligheder tættere på pisten end hoteller. Fordele ved Low Cost skirejserDen største fordel ved en billig skiferie er åbenlys: Man sparer mange penge. Low Cost ferie kan dog også indeholde mange andre fordele: I en lejlighed med egen forplejning skal man fx ikke holde sig til bestemte spisetider. Dette argument sætter især familier med børn pris på eller også større skirejse-grupper. Samtidigt har man med bookingen af en Low Cost skiferie skånet tegnebogen, så man en gang imellem i en frokostpause med god samvittighed kan tillade sig noget i en af de mange hytter på pisten. Det samme gælder for aktiviteter om eftermiddagen eller om aftenen.

Hvad skal man nu være opmærksom på ved en Low Cost skiferie?

Ved booking af en Low Cost skiferie gælder det om at være opmærksom på et par tips, så skirejsen også bliver en succes: For det første betaler det sig, at kaste et blik på rejsepakker, altså sådanne tilbud, der tilbyder indkvartering og liftkort. Rejsearrangører indkøber sådanne tilbud i store mængder og kan dermed tilbyde pakkerne til en meget lavere pris. Derudover finder du på vores hjemmeside nogle filterfunktioner, hvorefter du kan sammensætte vores tilbud efter dine ønsker: Skal det fx være en lejlighed? Så sætter du et flueben ved "lejlighed/studio". Der findes også filtre som "uden forplejning" eller - ganske enkelt - "Low Cost". Kig selv og find din næste Low Cost skiferie!

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter