Newsletter

Tilmeld dig nu og sikre dig fordele!

Beskedservice - Besked pr. mail, når din favorit indkvartering kan bookes

Beskedservice

Notér din ønskede indkvartering til den kommende vintersæson

Du var bare glad for din sidste indkvartering og vil gerne være blandt de første til at sikre dig indkvarteringen på dit ønsketidspunkt til den kommende skisæson? Det er overhovedet ikke noget problem, for med vores beskedservice tilbyder vi dig en gratis mailservice, som uforpligtende informerer dig, så snart den ønskede indkvartering igen kan bookes på vores hjemmeside.

Og så let er det

  1. Generelt gælder: Hvis du ikke kan finde din ønskede indkvartering direkte via vores søgefunktion på hjemmesiden, er det et tegn på, at indkvarteringen ikke længere eller endnu ikke kan bookes til den kommende skisæson.
  2. For at tilmelde dig beskedservice går du på vores hjemmeside i menupunktet under "Rejsemål" til skisportsstedet, hvor din ønskede indkvartering ligger.
  3. På oversigtssiden for din destination, under det geografiske kort, kan du se alle de indkvarteringsmuligheder, som vi normalt har i programmet på den pågældende destination. Indkvarteringerne, der endnu ikke kan bookes til den kommende vintersæson, har den gule knap "Jeg vil gerne have besked" i stedet for en prisoversigt.
  4. Her indtaster du din mailadresse. Vi giver dig uforpligtende besked, når indkvarteringen kan bookes igen. Derudover får du ikke yderligere reklamenyhedsbreve fra os.
  5. Vil du gerne løbende informeres om vores aktuelle toptilbud og kampagner, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.