Newsletter

Tilmeld dig nu og sikre dig fordele!

Beskedservice - Besked pr. mail, når din favorit indkvartering kan bookes

Beskedservice

Notér din ønskede indkvartering til den kommende vintersæson

Du var bare glad for din sidste indkvartering og vil gerne være blandt de første til at sikre dig indkvarteringen på dit ønsketidspunkt til den kommende skisæson? Det er overhovedet ikke noget problem, for med vores beskedservice tilbyder vi dig en gratis mailservice, som uforpligtende informerer dig, så snart den ønskede indkvartering igen kan bookes på vores hjemmeside.

Og så enkelt er det

  1. Generelt gælder: Ved indkvarteringer, der ikke kan bookes til den kommende vintersæson, er der mulighed for at klikke på "Jeg vil gerne have besked".
  2. Du ved lige nøjagtigt, hvilken indkvartering du vil booke:
    Så indtast indkvarteringens navn direkte i vores søgemaske og søg - såfremt indkvarteringen ikke kan bookes direkte - kan du tilmelde dig vores beskedservice.
  3. Du ved ikke mere, hvad indkvarteringen hed, men ved hvilket skisportssted, der var tale om:
    Så gå via menupunktet "Rejsemål" til destinationen, hvor din yndlingsindkvartering ligger. På oversigtssiden for din destination, under det geografiske kort, kan du se alle de indkvarteringsmuligheder, som vi normalt har i programmet på den pågældende destination. Indkvarteringerne, der endnu ikke kan bookes til den kommende vintersæson, dukker op nederst i resultaterne, har den farvede knap "Jeg vil gerne have besked" i stedet for en prisoversigt.
  4. Her indtaster du din mailadresse. Vi giver dig uforpligtende besked, når indkvarteringen kan bookes igen. Derudover får du ikke yderligere reklamenyhedsbreve fra os.
  5. Vil du gerne løbende informeres om vores aktuelle toptilbud og kampagner, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.