Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Abtenau

468 Antal bedømmelser:

94 % Anbefalingskvote:

By 8,6
Skiområde 8,6

Skiområde Dachstein-West

Information omkring skiområdet
Højeste punkt: 2.100 m Kabinebaner: 11
Laveste punkt: 780 m Pister i alt: 131 km
Højde skiby: 714 m
Pister:
44 km
Lifter i alt: 44
Pister:
80 km
Slæbelifter: 22
Pister:
7 km
Stolelift: 11 Skiruter: 44 km

Skiområde Dachstein-West

Med liftkortet til regionen "Dachstein West" får man i skiområdet Dachstein West med Gosau, Russbach og Annaberg samt Freesport Arena Dachstein Krippenstein og områderne Feuerkogel, Karkogel, St. Martin, Lungötz samt Dürrnberg adgang til i alt 131 km pister. De 44 liftanlæg bringer gæsterne problemfrit til de ønskede pister. Det lille men fine Abtenauer skiområde Karkogel med David-Zwilling- og Alexandra-Meissnitzer worldcup strækningen ligger direkte udenfor indkvarteringen. På få minutter nås skiområdet Postalm, som til dels hører med til selve byområdet af Abtenau.

Russbach, som ligger ca. 9 km fra Abtenau, byder på en passende indstigning til det sammenhængende område Dachstein-West. Liftkortet giver mulighed for nedfarter i forskellige skiområder, som er forbundet med hinanden med de gratis skibusser. Særligt begyndere og nydelsesskiløbere, men også øvede finder her afvekslende pistetilbud. Gaudi-pisterne byder på slalomstrækning inkl. tidsmåling, snowcross-anlæg, bølgebaner og pukkelpister. Og skulle det ikke være nok "gaudi", så kan man helt sikkert ved natskiløbet ved Ötscher-liften få dagens sidste skifornøjelse.

For alle begyndere er de brede og godt udbyggede pister særligt egnede til de første forsøg på ski. Familier med børn har allerede opdaget, at skiregionen er optimal til deres ønsker og behov. Talrige tilbud til de små skipoder, flere skibørnehaver og skilejre sørger for en masse sjov for børn.

I forskellige funparker kan både skiløbere og snowboardere boltre sig fuldt ud. Snowparken Dachstein West i området Russbach er det største samt mest afvekslende og byder på jumps, rails og tables. Freeridere får en Freesports Arena Krippenstein en masse for pengene, et populært mødested indenfor freerider-scenen.

Panorama-skirunden "Panaronda" med i alt 44 km længde er en afvekslende oplevelse på velpræparerede og markerede pister. Unikke hytter og solterrasser inviterer til afslappende pauser.

Vil du dele oplevelserne fra skidagen med venner og familien? Ikke noget problem! I alt er der 13 Wi-Fi-hotspots i hele skiregionen Dachsten West - i funparken, ved hytterne og ved liftstationen. Du kan med det samme lade andre få del i det sjove, sende fotos og holde dig opdateret.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Abtenau

Vintersportsfans kan vende om på dag og nat i skiområdet Dachstein West. På Gosau-dalsiden er der et lille natskiområde. Den nedre del af dalnedfarten ved Ötscherlift belyses en gang om ugen. Natskipisten er ca. 1 km lang og er perfekt egnet til øvede skiløber. Til natski-tilbuddet hører også en øvelsespiste i Brumsiland i nærheden af Hornspitzbahn dalstation. Begge pister åbner for natski fra kl. 18.30 til kl. 20.30. Hornspitz Schirmbar ved dalnedfarten har også åbnet i den tid.

Afterskiing Abtenau

Afterskiing-fans elsker afslapning efter en lang dag på pisten - og det kan de i f.eks. Knittlhüttn ved Karkogel - eller i barer og diskoteker i byen - f.eks. i "Base". Ægte Tennegauer lækkerier, men også international køkken finder man i restauranter rundt omkring.

Også hvad det angår wellness kan man blive forkælet. Aqua Salza Golling, Heiltherme Bad Vigaun og Therme Amadé ligger nemlig direkte i nærheden.

Hvis man hellere vil være eller deltage i en skitur i Tennengebirge. Den 3,2 km lange belyste kælkebane i Karkogel kan benyttes op til sent om aftenen. Men også hurtigere spostaktiviteter er mulige: Snowbiking, airboarding eller "Schneebockerl" kan man f.eks. teste i Abtenau. Skøjteløb er mulig direkte i byen.

Snowpark: Snowpark Dachstein West Abtenau

Skiregionen "Dachstein West" har i alt fire forskellige funparker klar og får enhver freestylers hjerte til slå lidt hurtigere!

Leder man efter det ultimative kick indenfor risikoens verden, bør kigge forbi Snowpark Dachstein West:Obstacles som den 7 m lange Curved Box og diverse Medium Kicker sørger udover en Jib Box, en Pro Kicker med 10 m Table og en Wallride for det ultimative adrenalinkick. Det alt sammen virker for vovet? Bare rolig for begynder-elementer giver også nybegyndere mulighed for at opleve vægtløsheden. Professionelle shapere garanterer førsteklasses shred-oplevelser. Takket være det gratis Wi-Fi hotspot kan man med det samme dele sine nye succeser.

Vil man først væk fra freestyle-eksperterne øve, finder i skiområdet hele tre muligheder: "Ötscher Kids Park" i Gosau, "youngsters freestyle park" i Annaberg og "Rookie Park" i Russbach. Små bølger, stejle kurver, jumps, boxer og rails er her perfekt til at øve sig.
For at forstørre klik på snowparkplanen.

Skiområdet Dachstein-West er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse Dachstein-West

Anmeldelsen Dachstein-West sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Abtenau

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Abtenau

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele