Kundevurdering

Achenkirch

161 Antal bedømmelser:

94 % Anbefalingskvote:

By 8,7
Skiområde 8,2
Pisteplan
Information omkring skiområdet
Christlum
Højeste punkt: 1.800 m
Laveste punkt: 950 m
Højde skiby: 916 m
Lifter i alt: 11
Slæbelifter: 7
Stolelift: 4
Kabinebaner: 0
Pister i alt: 27 km
Pister:
6 km
Pister:
16 km
Pister:
5 km

Skiferie Achenkirch - afsides fra al hektik!

Achenkirch

Den idylliske by Achenkirch ligger i 916 m højde og består af flere spredte bydele. Beliggende i den nordlige del af Achensee, byder byen på fantastiske udsigter over den omkringliggende Karwendelbjergkæde samt over Tyrols største sø. Ved siden af det fantastiske skiområde venter Europas største afgrænsede naturbeskyttede område ”Karwendel” på at blive udforsket. Her er der udover snowbiking og kælkning også enestående mulighed for at prøve snegolf. Romantikeren blandt gæsterne bør på ingen måde undlade en tur gennem det glitrende snelandskab med hestevogn. Kulinariske highlights kan nydes efter en oplevelsesrig dag i de førsteklasses restauranter.

Achensee

Tyrols første "Vital-Sportregion" ligger malerisk indhyllet i en magisk verden af bjerge rundt omkring Achensee. Som en fjord smyger Tyrols største sø sig ind i landskabet. Ved bredden ligger de tre byer Achenkirch, Maurach og Pertisau, omringet af Rofan- og Karwendel-bjergkæden. Den snesikre højdal, som kun ligger en times kørsel fra München, byder især på noget passende til familier og feriegæster, der søger afslapning. Skiløbere og snowboardere har her mulighed for at boltre sig i tre forskellige skiområder med forskellige pister.

Omkring 90 km ryddede vandrestier byder på ture gennem det vidunderlige vinter-wonderland". Der er især sjov til både store og små ved kælke- og skøjtebanerne samt hestekaneture. Ved siden af de sportslige aktiviteter, byder Achensee også på afslapning for krop og sjæl. Om man er mere til fitnessprogrammer, sundhedstjeks eller også massager med helsevirkende stenolie - her opfyldes næsten alle ønsker.

Transport Achenkirch

  • Med tog: Jenbach (ca. 20 km), Tegernsee (ca. 35 km)
  • Med fly: Innsbruck (ca. 60 km), München (ca. 130 km), Salzburg (ca. 165 km)

Indkvarteringer i Achenkirch

Kort forstør

Søg…

: Skiferie Achenkirch

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter