Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Kundevurdering

Igls

80 Antal bedømmelser:

88 % Anbefalingskvote:

By 8,9
Skiområde 7,8
Information omkring skiområdet
Patscherkofel
Højeste punkt: 1.965 m
Laveste punkt: 1.009 m
Højde skiby: 900 m
Lifter i alt: 6
Slæbelifter: 5
Stolelift: 0
Kabinebaner: 1
Pister i alt: 18 km
Pister:
5 km
Pister:
9 km
Pister:
4 km

Skiområde Patscherkofel

Skiområde Patscherkofel

Ved Olympiadebjerget "Patscherkofel" i Innsbruck har en del professionelle startet deres karriere og både begyndere og øvede skiløbere finder her passende pister. 9 lifter bringer gæsterne op i 2.026 m højde, hvorfra man på 18 overvejende lette til mellemsvære pister kan køre ned i 900 m højde. I vintersæsonen 17/18 åbner en ny 10-pers. lift og en oplyst kælkebane.

Der er overvejende lette og middelsvære pister og området er derfor velegnet til familier. Til de små gæster er der derudover "Sunny Kids Park" med tre forskellige øvelsesområder. Mens børnene legende kan blive introduceret i vintersportens verden, kan de voksne øve sig på de mere krævende pister. Det solrige område med udsigt over Innsbruck, Stubai- og Inndalen lader intet tilbage at ønske.

For alle adrenalin-junkies er der"Snowpark Innsbruck" på Patscher solplateau og forskellige solterrasser med liggestole byder velkommen til at afslappe.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Igls

Liftene i Igls åbner også om aftenen. Natskiløb bliver mere og mere populær og tilbydes af flere og flere bjergbaner. Lige som i mange andre skiområder i Østrig finder man også i Igls belyste pister. På Patscherkofel belyses flere gange om ugen mellem kl. 17 og 21 på 1 km længde på Heiligwasserpisten. Også Olex restauranten har åbnet i disse tidsrum. Hvis du aldrig har prøvet natski før, prøv disse pister om aftenen. Det er en fantastisk oplevelse.

Afterskiing Igls

En god afrunding på en dejlig dag på ski er afterskiing i de forskellige små "Stuben" i Igls. Ved dejlig baggrundsmusik kan skidagen lades passere revy.

Hvis der ønskes en mere aktiv afslutning eller en god alternativ til skisport, byder flere forskelle vandrestier rundt omkring Stubai- og Inndalen på noget, både med og uden snesko. Til alle dem, der er elsker at kælke er der talrige kælkebaner i nærheden og for adrenalin-junkies vil Olympiade bob- og kælkebanen være absolut highlight. Uerfarne suser i en gæstekurv med professionel bistand ned ad banen og afhængig af vejrforholdene kan man endda svinge sig i en wok. Det er ikke for sarte sjæle!

Hvis man er mere for afterskiing, anbefales en tur til den tyrolske regionshovedstad Innsbruck, hvor der er forskellige bars, pubs og diskoteker. Her bliver det i hvert fad ikke kedeligt!

Snowpark: Snowpark Innsbruck Igls

Du kalder dig selv for adrenalin-junkie? Så er du i "Snowpark Innsbruck" helt rigtig! Her er der nemlig ikke kun et separat område, men også selve pisten, som er tilgængelig for freestylere! i 2.000 m højde, direkte ved Panorama-stoleliften, starter freestyle-eldoradoet, som shapes lige så snart den første sne falder. Det vil helt sikkert ikke blive kedeligt!

Setupet er således konstrueret, at der ikke er forskellige arealer, men tværtimod en lang run bestående af forskellige obstacles.

Til dem der vil følge den vilde leg lidt på afstand, er der "XDouble Chill Hütte" øverst i parken. Når der afholdes events, er der endda BBQ med cool musik. Gå ikke glip af det!

Skiområdet Patscherkofel er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse Patscherkofel

Anmeldelsen Patscherkofel sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(3,2 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Igls

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Igls

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.