Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Kundevurdering

Ischgl

1.318 Antal bedømmelser:

95 % Anbefalingskvote:

By 9,3
Skiområde 9,6
Information omkring skiområdet
Silvretta Arena
Højeste punkt: 2.872 m
Laveste punkt: 1.360 m
Højde skiby: 1.377 m
Lifter i alt: 41
Slæbelifter: 9
Stolelift: 25
Kabinebaner: 7
Pister i alt: 239 km
Pister:
47 km
Pister:
143 km
Pister:
49 km
Skiruter: 15 km

Skiferie Ischgl – er og bliver en oplevelse!

Ischgl

Ischgl ligger i 1.377 m højde midt i Paznaun-dalen i Tyrol mellem Silvretta- og Verwall-gruppen. I dag er den tidligere bjerglandsby primært kendt som et festligt skisportssted og et mødested for "High Society". Ischgl står for livsstil, førsteklasses arrangementer og selvfølgelig det pure vintersport! For skiløbere og snowboardere er vejen til de tre dalstationer f.eks. gjort lettere med en fodgængertunnel med bevægelige gangbroer, så de nemt kan komme fra den ene side af landsbyen til den anden. Desuden kører Pardatschgrat-banen i Ischgl, en gondolbane med tre kabler, som med sine 1.251 meter har verdens største højdeforskel. Banen transporterer vintersportsentusiaster komfortabelt fra den østlige udkant af landsbyen til Pardatschgrat.

Fornøjelsen udenfor pisterne er lige så vigtigt i Ischgl som selve vintersporten. Gæsterne i Ischgl har valget mellem rolige aftener i en spa, på caféer og restauranter eller lange party-nætter i de utallige barer, klubber og diskoteker i landsbyen. Som en del af de tre "Top of the Mountain Concerts", der afholdes hvert år, optræder internationale stjerner fra musikbranchen også på Idalp-scenen midt i skiområdet ved sæsonåbningen, til påske og ved sæsonafslutningen. Så uanset om man er skiløber, snowboarder, langrendsløber eller blot en nyder - i Ischgl finder alle, hvad de søger. For mottoet her er: "Der er ikke to dage, der er ens!".

Paznauntal

Paznauntal ligger omgivet af Silvretta-bjerggruppens tykt skovdækkede bjergskråninger. Det familievenlige og snesikre skiområde Silvapark byder skiløbere, snowboardere og også langrendsløbere på de bedste betingelser. Pisterne og løjperne i det højst beliggende skiområde i Paznauntal er kendt langt ud over Østrigs grænser. De 43 km pister og 6 km skiruter med 13 liftanlæg uden lange ventetider er især egnet til familier. Men også alpine skiløbere, freeskiere, snowboardere og turvandrere oplever her en masse.

Et af de mest moderne skiområder er Silvretta Arena med 239 km pister. 45 liftanlæg bringer gæsterne let og ude lange ventetider op til de til dels krævende pister i maks. 2.872 m. Også om aftenen er fritidsprogrammet fyldt godt op og der er noget til enhver her. Kombinationen af afvekslende vintersportsferie og afterskiing gør Paznauntal så enestående.

Transport Ischgl

  • Med tog: Landeck (ca. 30 km)
  • Med fly: Innsbruck (ca. 100 km), Friedrichshafen (ca. 170 km), München (ca. 230 km), Zürich (ca. 235 km), Salzburg (ca. 255 km)

Indkvarteringer i Ischgl

Kort forstør

Søg…

: Skiferie Ischgl

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele