Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifte & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Venligst kontroller dine indtastede dater og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.

Kundevurdering

Ischgl

890 Antal bedømmelser:

97 % Anbefalingskvote:

By 9,3
Skiområde 9,6

Information omkring skiområdet

Silvretta Arena

Højeste punkt: 2.872 m
Laveste punkt: 1.377 m
Højde skiby: 1.377 m
Lifte i alt: 45
Slæbelifte: 13
Stolelift: 25
Kabinebaner: 7
Pister i alt: 238 km
Pister:
47 km
Pister:
142 km
Pister:
49 km
Skiruter: 15 km

Skiferie Ischgl – er og bliver en oplevelse!

Paznauntal

Paznauntal ligger omgivet af Silvretta-bjerggruppens tykt skovdækkede bjergskråninger. Det familievenlige og snesikre skiområde Silvapark tilbyder skiløbere, snowboardere samt langrendsløbere de bedste forudsætninger for en god skiferie. Paznauntals højest beliggende skiområdes pister og løjper er verdenskendte. 13 liftanlæg ligger fordelt på de 43 km pister, og de korte ventetider her egner sig især til familier, stedet udfordrer dog også både alpine skiløbere, freeridere og snowboardere.

Et af de mest moderne områder er Silvretta Arena med sine 238 km pister. Her er 45 liftanlæg, som bekvemt og uden lang ventetid bringer gæsterne op til den sværere del af pisterne. Kombinationen af afvekslende skiferie sammen med festlig afterskiing gør Paznauntal helt unik. Og aftenprogrammet opfylder alle mulige ønsker.

Den skønne bjerglandsby Ischgl ligger i ca. 1.377 m højde midt i Paznauntal i Tyrol mellem Silvretta og Verwallgruppen og er populær pga. sin afterskiing og lækre skiområde. Her kommer hvert år gæster fra hele verden, og man finder lige fra 4- og 5-stjernede luksushoteller til små "Gasthäuser" og pensioner i rolige, idylliske omgivelser i Ischgl. Ischgl er lig med urban lifestyle, førsteklasses events og naturligvis masser af vintersport! Skiløbere og snowboardere får det nemt på vejen til de tre dalstationer gennem en fodgængertunnel med rullebånd, som hurtigt og bekvemt "ruller" til den anden side af byen. Derudover opstår i 2014/2015 i Ischgl en gondolbane med verdens største højdeforskel, som bringer gæsterne bekvem fra den østlige bydel op på Pardatschtgrat. Også efter en aktiv dag på pisterne byder Ischgl på masser af andre aktivitetsmuligheder. Der er noget for en hver om det gælder en rolig aften i en spa, café eller restaurant eller hellere vilde partynætter i de mange barer, clubs og diskoteker, man kommer ikke til at kede sig. I forbindelse med "Top of the Mountain Concerts" som finder sted hvert år, er der sæsonstart, påske og sæsonfinale med internationale musikstjerner, som optræder på Ischgls scene oppe i skiområdet. Om man er skiløber, snowboarder, langrendsløber eller bare almindelig turist, i Ischgl finder alle det, de gerne vil have. Her gælder mottoet: "Ingen dag ligner den næste!"

Indkvarteringer i Ischgl

Kort forstør

Søg…
: Skiferie Ischgl
Der er pt. ingen tilbud til rådighed.