Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Kundevurdering

Ischgl

1.201 Antal bedømmelser:

95 % Anbefalingskvote:

By 9,3
Skiområde 9,6
Information omkring skiområdet
Silvretta Arena
Højeste punkt: 2.872 m
Laveste punkt: 1.377 m
Højde skiby: 1.377 m
Lifter i alt: 45
Slæbelifter: 13
Stolelift: 25
Kabinebaner: 7
Pister i alt: 239 km
Pister:
47 km
Pister:
143 km
Pister:
49 km
Skiruter: 15 km

Skiferie Ischgl – er og bliver en oplevelse!

Ischgl

Den skønne bjerglandsby Ischgl ligger i ca. 1.377 m højde midt i Paznauntal i Tyrol mellem Silvretta og Verwallgruppen og er populær pga. sin afterskiing og lækre skiområde. Her kommer hvert år gæster fra hele verden, og man finder lige fra 4- og 5-stjernede luksushoteller til små "Gasthäuser" og pensioner i rolige, idylliske omgivelser i Ischgl. Ischgl er lig med urban lifestyle, førsteklasses events og naturligvis masser af vintersport! Skiløbere og snowboardere får det nemt på vejen til de tre dalstationer gennem en fodgængertunnel med rullebånd, som hurtigt og bekvemt "ruller" til den anden side af byen. Derudover opstår i 2014/2015 i Ischgl en gondolbane med verdens største højdeforskel, som bringer gæsterne bekvem fra den østlige bydel op på Pardatschtgrat. Også efter en aktiv dag på pisterne byder Ischgl på masser af andre aktivitetsmuligheder. Der er noget for en hver om det gælder en rolig aften i en spa, café eller restaurant eller hellere vilde partynætter i de mange barer, clubs og diskoteker, man kommer ikke til at kede sig. I forbindelse med "Top of the Mountain Concerts" som finder sted hvert år, er der sæsonstart, påske og sæsonfinale med internationale musikstjerner, som optræder på Ischgls scene oppe i skiområdet. Om man er skiløber, snowboarder, langrendsløber eller bare almindelig turist, i Ischgl finder alle det, de gerne vil have. Her gælder mottoet: "Ingen dag ligner den næste!"

Paznauntal

Paznauntal ligger omgivet af Silvretta-bjerggruppens tykt skovdækkede bjergskråninger. Det familievenlige og snesikre skiområde Silvapark byder skiløbere, snowboardere og også langrendsløbere på de bedste betingelser. Pisterne og løjperne i det højst beliggende skiområde i Paznauntal er kendt langt ud over Østrigs grænser. De 43 km pister og 6 km skiruter med 13 liftanlæg uden lange ventetider er især egnet til familier. Men også alpine skiløbere, freeskiere, snowboardere og turvandrere oplever her en masse.

Et af de mest moderne skiområder er Silvretta Arena med 239 km pister. 45 liftanlæg bringer gæsterne let og ude lange ventetider op til de til dels krævende pister i maks. 2.872 m. Også om aftenen er fritidsprogrammet fyldt godt op og der er noget til enhver her. Kombinationen af afvekslende vintersportsferie og afterskiing gør Paznauntal så enestående.

Transport Ischgl

  • Med tog: Landeck (ca. 30 km)
  • Med fly: Innsbruck (ca. 100 km), Friedrichshafen (ca. 170 km), München (ca. 230 km), Zürich (ca. 235 km), Salzburg (ca. 255 km)

Indkvarteringer i Ischgl

Kort forstør

Søg…

: Skiferie Ischgl

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele