Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Kundevurdering

Mariapfarr

6 Antal bedømmelser:

100 % Anbefalingskvote:

By 9,5
Information omkring skiområdet
Fanningberg
Højeste punkt: 2.115 m
Laveste punkt: 1.497 m
Højde skiby: 1.119 m
Lifter i alt: 5
Slæbelifter: 3
Stolelift: 2
Kabinebaner: 0
Pister i alt: 30 km
Pister:
13 km
Pister:
7 km
Pister:
10 km
Skiruter: 1 km

Skiområde Fanningberg

Skiområde Fanningberg

Med liftkortet "Ski Lungau" er der adgang til 150 km pister i 1.066 - 2.400 m, fordelt i skiområderne Katschberg/Aineck, Fanningberg og Grosseck/Speiereck samt "Kleinliftanlagen" St. Michael, Schönfeld, Zederhaus og Lessach.

Husskiområdet ved Mariapfarr er familiebjerget Fanningberg. Pisterne på de brede skråninger ligger på mellem 1.497 m og 2.115 m og betjenes af fem lifter. Med liftkortet er der adgang til 30 km pister, deraf 13 blå, 7 røde og 10 sorte nedfarter. Skiområdet er overskueligt og familievenligt, men takket være et par svære stejle skråninger og en løbsstrækning også ganske varierende for øvede skiløbere. En af de to 6-pers. stolelifter fører op til Fanninghöhe,det højest beliggende punkt i skiområdet i 2.115 m. Herfra fører bl.a. en ca. 1 km lang skirute ned mod Zirberl-Hütte.

For de små nye skiløbere er der i "Funny Kinderpark" en øvelsespiste med eventyrfigurer og trylletæppe. Flere rustikke hytter og bjergrestauranter med solterrasser ved pisten byder indenfor. Enkelte værter serverer friske, egne produkter og lokale snapse. Takket være de omfattende snekanoner er der i skiområdet snesikkerhed i hele sæsonen. Ved Fanningberg ligger der også en ca. 8 km lang kælkebane, der begynder ved Gamsstadl.

I selve Katschberg byder Skischaukel Katschberg/Aineck i 1.640 - 2.220 m på i alt 70 km ren pistesjov. 17 moderne liftanlæg transporterer gæsterne hurtigt og komfortabelt op på bjerget, lange ventetider eller unødig kø kender man her ikke.

Skiområdet Grosseck-Speiereck i St. Michael byder på 50 km afvekslende pister og 12 liftanlæg. Et særligt højdepunkt er dalnedfarten fra Speiereck til St. Michael, med en længde på ca. 8,5 km. Området er egnet til såvell familier med børn men også til krævende skiløbere. To gange om ugen forlænges pistemoskaben til ud på aftenen.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Afterskiing Mariapfarr

I skiområdet er der flere stopmuligheder, hvor afterskiing indledes på hyggelig måde. Top-mødestedet er Zirberl-Hüttte med stor solterrasse. I Zirmbar er der ligeledes afslappende solnydelse på programmet. I Otto’s Schirmbar ved Samson-stoleliftens dalstation bliver det særdeles muntert om eftermiddagen.

I Lungau og dermed også omkring Mariapfarr venter der gæsterne afslappende vintersport i alle dens facetter. Er man ikke så meget til afterskiing, kan tage på en sneskovandretur, en omgang skitur eller suse på kælk ned af en af de to kælkebaner. Ved "jausenstationen" Wielandhof ligger kælkebanen Liegnitz, der alt efter snedække er op til 2 km lang. Om aftenen bliver den også oplyst. I skiområdet Fanningberg er der ved Gamsstadl afsat 8 km til kælketure. I Mariapfarr begynder i tillæg fire vintervandreruter, som er mellem 2,5 og 14 km lange. Den lette Sonnenlehrpfad er med sine 4 km og informationstavler særligt egnet til familier. Hestevenner vil især føle sig hjemme i Mariapfarr: Flere ridestalde tilbyder hestekane-ture og rideture i sneen.

Foretrækker man derimod flere hestekræfter, kan man i Lungau på flere steder tilmelde sig vinterkørselstræning. I køreøvelser lærer føreren at mestre køretøjet på glatte veje og i sneen. For billister, der kører i bjergene, er dette en god investering.

Som afslappende afveksling eller i dårligt vejr, kan et besøg i "SAMSUNN Vital- und Wellnesscenter" i byen betale sig. Her venter der der gæsterne et 1800 m² stort wellnessområde med saunalandskab. Udover Samsunn er der en skøjtebane, der kan benyttes gratis. Kun for leje af skøjter skal der betales gebyr.

Snowpark: Mariapfarr

Ved Fanningberg er der desværre ingen snowpark. Der er dog andre arealer til sjov og ballade i nærheden. I skiområdet Katschberg-Aineck er der en lille men fin samling af forhindringer og en halfpipe. Den nærmeste større funpark ligger i skiområdet Obertauern (ca. 24 km fra Mariapfarr).

Skiområdet Fanningberg er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse Fanningberg

Anmeldelsen Fanningberg sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(3,3 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Mariapfarr

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Mariapfarr

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.