Kundevurdering

Maurach

467 Antal bedømmelser:

93 % Anbefalingskvote:

By 8,3
Skiområde 7,3
Information omkring skiområdet
Rofan
Højeste punkt: 1.840 m
Laveste punkt: 980 m
Højde skiby: 950 m
Lifter i alt: 3
Slæbelifter: 0
Stolelift: 2
Kabinebaner: 1
Pister i alt: 11 km
Pister:
1 km
Pister:
8 km
Pister:
2 km

Skiferie Maurach - fjernt fra al hektik!

Maurach

Den lille, men fine by Maurach ligger i 950 m højde ved sydbredden i Achensee. Her træder bl.a. sneglæde og afslapning i forgrunden. Den rustikke tyrolercharme i byen er indbydende og mange restauranter sørger for den kulinariske nydelse. Især er det skønt med den tætte afstand til skiområdet. Med skyglideren "Airrofan" sørger flyveturen for adrenalin-kick: Som en ørn i luften suser den fra Gschöllkopf med 80 km/t 200 m ned i dybet. Fjernt fra pisten kan man sportsligt slappe af med skøjteløb eller lave en hestekanetur. Kunstmuseet "Notburga" er også en udflugt værd.

Achensee

Tyrols første "Vital-Sportregion" ligger malerisk indhyllet i en magisk verden af bjerge rundt omkring Achensee. Som en fjord smyger Tyrols største sø sig ind i landskabet. Ved bredden ligger de tre byer Achenkirch, Maurach og Pertisau, omringet af Rofan- og Karwendel-bjergkæden. Den snesikre højdal, som kun ligger en times kørsel fra München, byder især på noget passende til familier og feriegæster, der søger afslapning. Skiløbere og snowboardere har her mulighed for at boltre sig i tre forskellige skiområder med forskellige pister.

Omkring 90 km ryddede vandrestier byder på ture gennem det vidunderlige vinter-wonderland". Der er især sjov til både store og små ved kælke- og skøjtebanerne samt hestekaneture. Ved siden af de sportslige aktiviteter, byder Achensee også på afslapning for krop og sjæl. Om man er mere til fitnessprogrammer, sundhedstjeks eller også massager med helsevirkende stenolie - her opfyldes næsten alle ønsker.

Transport Maurach

  • Med tog: Jenbach (ca. 5 km)
  • Med fly: Innsbruck (ca. 45 km), München (ca. 140 km), Salzburg (ca. 150 km),

Indkvarteringer i Maurach

Kort forstør

Søg…

: Skiferie Maurach

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter