Kundevurdering

Saalbach

562 Antal bedømmelser:

97 % Anbefalingskvote:

By 9,1
Skiområde 9,4
Pisteplan
Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn
Pisteplan Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn
Information omkring skiområdet
Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn
Højeste punkt: 2.096 m
Laveste punkt: 830 m
Højde skiby: 1.003 m
Lifter i alt: 70
Slæbelifter: 20
Stolelift: 21
Kabinebaner: 29
Pister i alt: 270 km
Pister:
140 km
Pister:
112 km
Pister:
18 km

Skiferie Saalbach - alletiders vinterferie!

Saalbach

I en højde af 1.003 m ligger den velkendte landsby Saalbach midt i et vidunderligt bjerglandskab. Glemmtal-dalen, der engang var en fattig landbrugsdal, har nu livlige landsbyer og er et sandt vintersportsparadis. Omkørselstunnelen, der var rettidigt færdig til ski-verdensmesterskaberne i 1991, har gjort byens centrum praktisk talt bilfrit så det er let at gå en tur gennem gågaden.

Afstandene til liftene og pisterne er særdeles korte, og sports-, afterskiing- og kulturprogrammet lader intet tilbage at ønske. Et kig på de aktiviteter, der tilbydes, viser: Der er næsten intet, der ikke findes her! Uanset om det er afslappet shopping i gågaden eller keglespil, slædekørsel, snowrafting og -tubing, skøjteløb eller romantiske ture med hestekanetur - her er der ingen grænser for fantasien!

Saalbach-Hinterglemm

I fabelagtige Salzburger Land ligger regionen Saalbach-Hinterglemm midt i Glemmtal. Området er en del af de kendte Kitzbühel Alper og har et mangfoldigt udbud af fritidsmuligheder. De højeste bjerge er Spiegelhorn (2044 m) og Hochkogl (2249 m). Her bliver ferien ikke kun til en nydelse, men til ren og skær oplevelse. Om man vil følge i sporene på verdensmesteren, springe airs i halfpipen eller nyde de drømmeagtige dybsnenedfarter – på det afgørende sted for verdensmesterskaberne i alpinski i 1991 er du i de bedste hænder. Det enestående Skicircus Saalbach-Hinterglemm omringer dig! Tunneller i begge områdedele kan nås via fodgængerovergange i hele området, således at det er muligt at komme til kræfter. Og når det bliver mørkt, pulserer nattelivet i talrige hytter, barer, pubs og restauranter.

Transport Saalbach

  • Med tog: Zell am See (ca. 20 km)
  • Med fly: Salzburg (ca. 85 km), Innsbruck (160 km), München (ca. 220 km)

Indkvarteringer i Saalbach

Kort forstør

Søg…

: Skiferie Saalbach

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter