Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Kundevurdering

St. Georgen ob Murau

27 Antal bedømmelser:

96 % Anbefalingskvote:

By 8,0
Skiområde 8,4
Information omkring skiområdet
Lachtal und Kreischberg
Højeste punkt: 2.222 m
Laveste punkt: 868 m
Højde skiby: 864 m
Lifter i alt: 24
Slæbelifter: 15
Stolelift: 6
Kabinebaner: 3
Pister i alt: 68 km
Pister:
24 km
Pister:
32 km
Pister:
12 km
Skiruter: 10 km

Skiområde Lachtal und Kreischberg

Skiområde Lachtal und Kreischberg

Der kan carves og boardes efter lyst og evne på i alt 68 km i to af største skiområder i Steiermark - og det med kun et liftkort! 2-i-1 liftkortet til skiområderne Kreischberg og Lachtal gør dette muligt. Uanset om nydelsesskiløbere, fans af afveksling, powder-fans eller freestylere, her er der noget for alle.

Kreischberg-skiområdet, der flere gange er blevet prisbelønnet, omfatter 42 km pister og strækker sig op på Kreischberg (2.002 m) og Rosenkranzhöhe (2.118 m). Her bringer bl.a. en ny 10-pers. gondol gæsterne op på de brede pister med panoramablik. Med en hastigheds- og fast styrtløbsstrækning scorer Kreischberg blandt skiløberne, der vil prøve kræfter med ligesindende og byder altid på en ny udfordring. Efter at snekanon-systemet de seneste år er blevet udbygget, kan nu 90 % af skiområdet dækkes med kunstsne og skiområdet er dermed særdeles snesikkert.

Forskellige indretninger til børn, som fx "Yabba-Dabba-Doo-Land", "Dino-Park" eller "KreiSchi Safari", kan udforskes og gør skiområdet til et skønt familieområde. Med børnelandet med bølgebane, tubing-strækning, Kreischi-trampolin samt børnepasning, skibørnehave og -skole passes der godt på de små poder.

Et sportsligt højdepunkt og sikkert også et vartegn i regionen er "Snowpark Kreischberg". Freestylere har for lang tid siden opdaget denne snowpark. Det velpræparerede freestyle-område ligger på 1.900 m i området omkring Sunshine lifterne og består af en medium samt beginner line. Også den lille halfpipe fra starten af freestyle-scenen ved Kreischberg er indbygget i Snowpark Kreischberg.

Yderligere 25 km pister venter i den nærliggende Lachtal.Velplejede pister og et eldorado for freeridere med skønne off-piste-skråninger venter her. Powderfans har 10 km yderligere skiruter til rådighed. De store kan boltre sig på naturlige hop og de små sneharer kan boltre sig i det stort anlagte "Kinder-Lachtal".Området ved Hohen Zinken (2.222 m) er veludstyret med trylletæppe, teddy-tovlift, mini-slalom, farvede figur-parkour, bølgebane og skattejagt for børn.

Elsker man afvekslingen, kan vi anbefale Super Ski Card.Dette liftkort gælder bl.a. i skiområderne Wilder Kaiser - Brixental, Schneewinkel, Skiregion Dachstein West, Zell am See - Kaprun. Hermed kan man opleve ubegrænset skifornøjelse i 25 skiregioner i Tyrol og Salzburg på 2.794 km pister!
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Afterskiing St. Georgen ob Murau

I skiområdet Kreischberg sikrer i alt 12 hyggelige hytter og barer for ve og vel. Restauranten "Panoramaschirm" i 2.002 m højde giver mulighed for et særligt 360°-udsigt til den omkringliggende bjergverden. På menukortet står fx lækre lokale Steiermark-specialiteter.

Det trendy lokale "Schluckspecht" er populært blandt såvel unge som ældre, men også i selve dalen findes der en del muligheder for en skøn afslutning på en lang dag på ski, fx i "Einkehrschwung" eller i "Kastanienbar", hvor det også til langt ud på natten bliver fejret.

Den ca. 1,2 km lange Kreischberg-kælkebane sørger for smil på læberne hos især de mindste. En gang om ugen er der kælkesjov her og endda til et godt stykke ud på aftenen.

Oppe på selve Kreischberg er der desuden to nye vandrestier, der begger starter ved bjergstationen Kreischberg 6er-Gondelbahn: "Kreischberg See Runde" er en hyggelig vandretur på en time omkring Kreischberg reservoiret, hjertet af snekanonanlægget. "Zirben Wanderweg" fører gennem nåletræsskoven og hen til dalstationen "Rosenkranz-Lifte". Det er en vandretur på ca. 2 timer.

Derudover findes der mange andre fritidsaktiviteter i dalen. Vandhunde og saunafans finder plads i svømmehallen Murau og de eventyrlystne kan vove et tandemflyvning med paragliderskærm.

Snowpark: St. Georgen ob Murau

Efter at vellykket snowboard-wm 2003 var Kreischberg også vært ved et FIS verdensmesterskab i 2015. Det var endda med snowboard og ski-freestyle det første "dobbelt-vm".

De professionelle fra QParks har i snowpark Kreischberg ydet et særdeles flot arbejde. Beliggende i 1.900 m højde ved Sunshine-liften, byder det stilfulde funpark på alt, hvad et freestyle-hjerte kan begære. Allerede beginner line viser sig fra sin bedste side: Her kan begyndere øve sig på de tre kicker jumps, et wawe run jump og flere butter boxer. Medium line består af 11 obstacles fra rails til boxer og hen til kicker og den lille halfpipe tilbage fra freestyle-scenens begyndelse i Kreischberg, som på klog vis er integreret i parken. Der er derfor ikke noget, der står i vejen for fede tricks, adrenalinkicks og en masse fis og ballade.
For at forstørre klik på snowparkplanen.

Skiområdet Lachtal und Kreischberg er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse Lachtal und Kreischberg

Anmeldelsen Lachtal und Kreischberg sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(3,9 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i St. Georgen ob Murau

Kort forstør

Søg…

: Skiområde St. Georgen ob Murau

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele