Kundevurdering

Zell am Ziller

1.456 Antal bedømmelser:

97 % Anbefalingskvote:

By 8,8
Skiområde 9,3
Information omkring skiområdet
Zillertal Arena
Højeste punkt: 2.500 m
Laveste punkt: 580 m
Højde skiby: 580 m
Lifter i alt: 52
Slæbelifter: 18
Stolelift: 20
Kabinebaner: 14
Pister i alt: 147 km
Pister:
49 km
Pister:
87 km
Pister:
11 km
Skiruter: 3 km

Skiferie Zell am Ziller - sport, afterskiing og afslapning!

Zell am Ziller

Den populære ferieby Zell am Ziller er det geografiske og historiske centrum for hele Zillertal. I en varm og hyggelig tyrolsk atmosfære kan man tilbringe en sportslig og afslappet ferie her! Sammen med landsbyerne Gerlos, Königsleiten, Krimml og Wald er Zell am Ziller en del af den berømte Zillertal Arena. Direkte i landsbyen kan man stige ind i et perfekt vintersportsområde med varierede pister. Nyd et underholdende afterskiing-tilbud og det fremragende, regionale køkken på restauranterne.

Den trafikdæmpede bymidte indbyder til en afslappet ose-tur efter en oplevelsesrig skidag. Desuden tiltrækker fritidsparken Zell med sin kunstige skøjtebane besøgende til skøjteløb, ishockey og isstok. Fire sportskeglebaner samt tre indendørs tennisbaner med en fantastisk udsigt kan også bruges af gæsterne. Ved dalstationen i Zillertal Arena venter attraktionen "Arena Coaster" - det betyder spænding, adrenalin og action! Der er mange måder at more sig på i Zell am Ziller.

Zillertal

Zillertal - eller som det også hemmeligt kaldes, "verdens mest aktive dal" – ligger i hjertet af det populære forbundsland Tyrol og grænser i syd sammen med Zillertaler Alperne direkte til Sydtyrol. Mulighederne er i den mere flade dal næsten uendelige! 542 km pister, 180 lifter og snesikkerhed i op til 3.250 m – hjerteligt velkommen til Zillertal! Zillertaler Superski-liftkortet giver adgang til alle pistekilometer i Zillertal, Gerlostal og Tuxertal samt ved Wildkogl. Alle tre dale er forbundet med hinanden via en gratis skibus, dermed kan man afprøve alle pisterne uden problemer.

Transport Zell am Ziller

  • Med tog: Zell am Ziller (i byen), Jenbach/Tirol (ca. 30 km)
  • Med fly: Innsbruck (ca. 70 km), Salzburg (ca. 165 km), München (ca. 190 km)

Indkvarteringer i Zell am Ziller

Kort forstør

Søg…

: Skiferie Zell am Ziller

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter