Newsletter

Tilmeld dig nu og sikre dig fordele!

Billeje

Hvis du elsker uafhængighed og at leve i dit eget tempo, men ikke har en bil, der er egnet til vinteren, hvorfor så ikke vælge en lejebil? Det giver dig mulighed for at komme til din destination på en afslappet, nem og individuel måde, og du vil også være helt uafhængig på destinationen.

Her kan du nu bestille den rigtige lejebil til din rejse direkte hos vores partner Sunny Cars. Booking og den videre afvikling sker direkte via biludlejningseksperten Sunny Cars.

Lej en bil & ud på pisten!

Du har booket din skiferie med hotel & liftkort gennem os og leder nu efter det bedste tilbud på en lejebil? Hos vores partner Sunny Cars finder du den rigtige bil til din skirejse. Booking og videre behandling foregår direkte gennem biludlejningsfirmaet.

Skiboks til udlejningsbil - Nem transport af ski og snowboard

Hvis du tager dit eget skiudstyr med på skiferien, giver det god mening at leje en bil med en skiboks. Ved mange tilbud har du mulighed for at tilføje en skiboks i bookingprocessen. På denne måde behøver du ikke at bekymre dig om manglende opbevaringsplads.

Sikker rejse til skisportsstederne takket være vinterudstyr

På særligt snedækkede rejsemål er det fornuftigt at have snekæder i bilen. På den måde undgår du, at sidde fast på et bjerg med lejebilen og ikke kan komme videre i sneen. Under vintervejforhold er det også tilrådeligt at køre med M+S-dæk eller vinterdæk.
Hos biludlejningsfirmaet Sunny Cars bliver bilerne automatisk udstyret med vinterdæk som en del af den allround-sorgløse pakke i vinterperioden i Tyskland, Østrig og Schweiz. I nogle tilfælde skal der betales et ekstra gebyr for vinterdæk (= tilbehør) på stedet (du bliver informeret om dette under bookingprocessen hos vores partner).

Kaskoforsikring for en risikofri tur på skiferie

Hos Sunny Cars er der inkluderet en kaskoforsikring med refusion af selvrisiko i prisen. Du er dækket i tilfælde af skader på lejebilen.

Med en lejebil til de mest populære rejsemål for skiferie

Find det billigste tilbud med det bedste pris-ydelses-forhold, og tag på den perfekte skiferie i en lejebil. Du kan få flere oplysninger om booking af en lejebil ved at kigge på hjemmesiden hos vores partner Sunny Cars.