Skiferie på bondegården

Intet er mere idyllisk og uberørt end en ferie på landet. Du bor i et hyggeligt bondehus omgivet af staldbygninger, enge og uberørt natur. Endnu skønnere bliver det, hvis gården ligger i Alperne med et fantastisk bjergpanorama i baggrunden. Her kan skiløbere og snowboardere kombinere landlig idyl med masser af sjov på pisterne.

Alsidig og tæt på naturen er de muligheder, der byder sig på en gård. Især for børn er det en dejlig naturoplevelse at lære de forskellige dyr at kende. På mange gårde tilbydes halv- eller heldags børnepasning, således at forældrene kan køre til skiområdet, mens de ungerne fodrer grise og høns, malker køer eller boltrer sig i laden eller er i gang med en sneboldkamp. Findes der heste på gården, tilbydes i reglen eventyrlige rideture eller romantiske hestekaneture. En oplevelse ikke kun for de ungerne. Om aftenen findes der intet mere hyggeligt end at sidde sammen med dampende gløgg i stuen foran pejsen og nyde snevejret udenfor.

Vil man kombinere sin skiferie med landlig idyl, finder man på denne side de rigtige tilbud for hele familien.

Skiferie på bondegården
Skiferie på bondegården
Golling

Biobauernhof Starbauer °°°

7 nætter inkl. liftkort

Ny fra kr 2.209
Miniferie
Kort beskrivelse

Den idylliske økologiske bondegård ligger i bydelen Bluntau i Golling ved Salzach. Skiområdet Dachstein ligger ca. 20 km væk og skibusstoppestedet, centrum samt indkøbsmuligheder ligger ca. 1 km væk. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe …

Detaljer