Nyd sne i skiferien!

En ferie i Alperne byder på mange muligheder som skiløb, snowboarding eller kælkning. Om det nu er i Tyskland, Østrig, Frankrig eller Schweiz, bjerge ligger i nærheden og byder på en skøn omgivelse i ferien. Ferie i Alperne er ikke ensbetydende med vintersport. Også med sneskovandringer i panoramalandskaber med et afslappende wellnessprogram kan man tilbringe ferien i vinteren.

SuperDévoluy

Les Chalets de SuperDévoluy [Tilbudspris] °°°

7 nætter inkl. liftkort
den 17-03-18

79 % fra kr 1.310
Low Cost
Kort beskrivelse

De skønne Chalets de SuperDévoluy ligger i hjertet af SuperDévoluy og byder på en skøn udsigt. Til pisten og de først lifte er der ca. 200 m. Centrum med barer, restauranter og masser af butikker er ligeledes kun ca. 100-200 m væk fra chalets’ene. …

Detaljer
Val d'Allos (Pra Loup)

Les Balcons du Soleil [Tilbudspris] °°°.

7 nætter inkl. liftkort
den 17-03-18

76 % fra kr 1.387
Low Cost
Kort beskrivelse

Det hyggelige Résidence Les Balcons du Soleil ligger roligt i Val d'Allos - La Foux, ca. 50 m fra indkøbsmuligheder og restauranter og ca. 300 m væk fra pisten. En skibus holder i nærheden af indkvarteringen.Residensen består af to bygninger og …

Detaljer
Val d'Allos (Pra Loup)

Résidence Les Chalets du Verdon [Tilbudspris] ****

7 nætter inkl. liftkort
den 31-03-18

76 % fra kr 1.387
Ved pisten
Kort beskrivelse

Den hyggelige Résidence Les Chalets du Verdon ligger i Val d'Allos-La Foux direkte ved pisten, i nærheden af skiliften og forskellige butikker og restauranter. En gratis skibus holder ca. 100 m væk.Af faciliteter i det moderne hus, som består af to …

Detaljer
Valfréjus

Résidence La Turra [Tilbudspris] °°°°.

7 nætter inkl. liftkort
den 13-01-18

90 % fra kr 1.542
Ved pisten
Kort beskrivelse

Résidence La Turra, et af vores skønneste huse i Frankrig ligger direkte ved pisten. Til centrum er der ca. 300 m. Her er førsteklasses faciliteter som bl.a. reception m. gratis Wi-Fi, bagage-opbevaring, elevatorer, opvarmet udendørsswimmingpool, …

Detaljer

Østrig

Østrig er det rene vintersportsparadis. Til begyndere, øvede og proffer byder Østrig et stort udbud af pister. Kitzbühel, Ischgl, Sölden og Mayrhofen hører til de berømte byer i Tyrol, som også kaldes ‚Alpernes hjerte.‘ Også i Salzburger Land er en snesikker og pisterig skiferie garanteret, som man kan tilbringe i den nyforenede Skicirkus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

Frankrig

Hvad siger du til en skiferie i Frankrig? Med familien tilbringer du en afslappet skiferie i Chamrousse. Her kan man især med børn nyde de lette nedfarter. Et af verdens største skiregioner er Les 3 Valées med mere end 600 pistekilometer. Skiforbindelsen forbinder 3 dale - Courchevel, Méribel og Val Thorens/Len Menuires. Til øvede er skiområdet Les 2 Alpes velegnet, som også byder på nedfarter på den tæt beliggende gketsjer i 5.560 m højde. Her finder også hvert år vores Pow(d)er Week sted.

Italien

Sig JA til en skiferie i Italien. På Alpernes solside ligger det berømte Sydtyrol og byder med skiforbundet „Dolomiti Superski“ på 1.200 pistekilometer. Regionen råder over 12 skiområder. Derudover finder man den beste skifornøjelse i områderne Trentino og Lombardiet med de velkendte skibyer Cavalese og Livigno.

Tyskland

Til de mest kendte skibyer i de bayerske Alper er Garmisch-Partenkirchen- Oberstdorf og Berchtesgaden. Skiferie i Tyskland er en skøn mulighed at tage på skiferie, uden at skulle køre i lang tid. Det er perfekt for en kort skirejse, med kæresten, børn eller venner. Også udenfor Alperne finder man forskellige vintersportdestinationer, som f.eks. Feldberg i Schwarzwald.

Schweiz

Schweiz byder på talrige firetusinder-bjergtoppe, herunder det verdensberømte Matterhorn (4.478 m), hvor man i skiområdet Zermatt kan nyde 200 pistekilometer. Ligeså berømt er Treer-gruppen Eiger (3.970 m), Mönch (4.107m) og Jungfrau (4.158m) i Berner Oberland. En ekstravagant skiferie finder man i Sankt Moritz i skiområdet Corviglia, som er velegnet til erfarne skiløbere.

Tjekkiet

Et omfangsrigt pisteudbud og løjper finder man i det tjekkiske Erzgebirge, Riesengebirge og Böhmerwald. Derudover finder man i mange skiområder oplevelsesrige kælkebaner og vintervandrestier, Korte ventetider ved liftene og gæstfrie indbyggere motiverer for en afslappet skiferie i Tjekkiet.

Polen

I Karpatterne og Sudeterne finder man også i Polen muligheder fpr at stå på ski og snowboard. Szklarska Poręba, Karpacz og Zakopane hører nok til de mest kendte og berømte skiområder. Ogås uden skiløb eller snowboarden bliver det ikke kedelig i ferien i Polen, Breslau og Krakau inviterer nemlig til slendreture og mange oplevelser.

Slovakiet

Ikke mange ved, at man i Slovakiet kan stå på ski i næsten alle regioner. Perfekte betingelser for skiløb byder skiområderne i Tatra og Fatra. Skidagen kan man helt afslappet afslutte i en af de talrige barer eller restauranter og smage de mange slovakiske lækkerier.