Nyd sne i skiferien!

En ferie i Alperne byder på mange muligheder som skiløb, snowboarding eller kælkning. Om det nu er i Tyskland, Østrig, Frankrig eller Schweiz, bjerge ligger i nærheden og byder på en skøn omgivelse i ferien. Ferie i Alperne er ikke ensbetydende med vintersport. Også med sneskovandringer i panoramalandskaber med et afslappende wellnessprogram kan man tilbringe ferien i vinteren.

Les Villages du Bachat [tilbudspris]

Chamrousse

Les Villages du Bachat [tilbudspris] °°°.

7 nætter inkl. liftkort
den 07-12-19

84 % fra kr 845
Ved pisten

Kort beskrivelse

Det populære hus Les Villages du Bachat (tidligere Le Domaine de l'Arselle) ligger i chalet-byen Bachat-Boulloud i Chamrousse 1700. Bygningerne ligger 50-600 m fra pisten og via stoleliften "L’Arselle" har man perfekt indgang til skiområdet …

Detaljer
Résidence Les Chalets du Verdon [tilbudspris]

Val d'Allos (Pra Loup)

Résidence Les Chalets du Verdon [tilbudspris] °°°°

7 nætter inkl. liftkort
den 14-12-19

79 % fra kr 1.077
Ved pisten

Kort beskrivelse

Den komfortable Résidence Les Chalets du Verdon ligger i Val d'Allos-La Foux direkte ved pisten, i nærheden af skiliften og forskellige butikker og restauranter. En gratis skibus holder ca. 100 m væk. Til indkvarteringen, der består af to …

Detaljer
Les Chalets de SuperDévoluy [tilbudspris]

SuperDévoluy

Les Chalets de SuperDévoluy [tilbudspris] °°°

7 nætter inkl. liftkort
den 04-04-20

79 % fra kr 1.077
Low Cost

Kort beskrivelse

De hyggelige Chalets de SuperDévoluy ligger i hjertet af SuperDévoluy og byder på en skøn udsigt. Til pisten og de første lifter er der ca. 200 m. Centrum med barer, restauranter og masser af butikker er ligeledes kun ca. 100-200 m væk fra …

Detaljer
Résidence Les Chaumettes  [tilbudspris]

SuperDévoluy

Résidence Les Chaumettes [tilbudspris] °°°

7 nætter inkl. liftkort
den 04-04-20

79 % fra kr 1.077
Low Cost

Kort beskrivelse

Indkvarteringen Résidence Les Chaumettes (bygget i den kendte chaletstil) ligger ca. 200 m fra pisterne og lifterne. Indtil centrum af SuperDévoluy med de talrige indkøbsmuligheder, barer, restauranter og caféer er der ca. 150 m. Indkvarteringen …

Detaljer

Østrig

Østrig er det rene vintersportsparadis. Til begyndere, øvede og proffer byder Østrig et stort udbud af pister. Kitzbühel, Ischgl, Sölden og Mayrhofen hører til de berømte byer i Tyrol, som også kaldes ‚Alpernes hjerte.‘ Også i Salzburger Land er en snesikker og pisterig skiferie garanteret, som man kan tilbringe i den nyforenede Skicirkus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

Frankrig

Hvad siger du til en skiferie i Frankrig? Med familien tilbringer du en afslappet skiferie i Chamrousse. Her kan man især med børn nyde de lette nedfarter. Et af verdens største skiregioner er Les 3 Valées med mere end 600 pistekilometer. Skiforbindelsen forbinder 3 dale - Courchevel, Méribel og Val Thorens/Len Menuires. Til øvede er skiområdet Les 2 Alpes velegnet, som også byder på nedfarter på den tæt beliggende gketsjer i 5.560 m højde. Her finder også hvert år vores Pow(d)er Week sted.

Italien

Sig JA til en skiferie i Italien. På Alpernes solside ligger det berømte Sydtyrol og byder med skiforbundet „Dolomiti Superski“ på 1.200 pistekilometer. Regionen råder over 12 skiområder. Derudover finder man den beste skifornøjelse i områderne Trentino og Lombardiet med de velkendte skibyer Cavalese og Livigno.

Tyskland

Til de mest kendte skibyer i de bayerske Alper er Garmisch-Partenkirchen- Oberstdorf og Berchtesgaden. Skiferie i Tyskland er en skøn mulighed at tage på skiferie, uden at skulle køre i lang tid. Det er perfekt for en kort skirejse, med kæresten, børn eller venner. Også udenfor Alperne finder man forskellige vintersportdestinationer, som f.eks. Feldberg i Schwarzwald.

Schweiz

Schweiz byder på talrige firetusinder-bjergtoppe, herunder det verdensberømte Matterhorn (4.478 m), hvor man i skiområdet Zermatt kan nyde 200 pistekilometer. Ligeså berømt er Treer-gruppen Eiger (3.970 m), Mönch (4.107m) og Jungfrau (4.158m) i Berner Oberland. En ekstravagant skiferie finder man i Sankt Moritz i skiområdet Corviglia, som er velegnet til erfarne skiløbere.

Tjekkiet

Et omfangsrigt pisteudbud og løjper finder man i det tjekkiske Erzgebirge, Riesengebirge og Böhmerwald. Derudover finder man i mange skiområder oplevelsesrige kælkebaner og vintervandrestier, Korte ventetider ved liftene og gæstfrie indbyggere motiverer for en afslappet skiferie i Tjekkiet.

Polen

I Karpatterne og Sudeterne finder man også i Polen muligheder fpr at stå på ski og snowboard. Szklarska Poręba, Karpacz og Zakopane hører nok til de mest kendte og berømte skiområder. Ogås uden skiløb eller snowboarden bliver det ikke kedelig i ferien i Polen, Breslau og Krakau inviterer nemlig til slendreture og mange oplevelser.

Slovakiet

Ikke mange ved, at man i Slovakiet kan stå på ski i næsten alle regioner. Perfekte betingelser for skiløb byder skiområderne i Tatra og Fatra. Skidagen kan man helt afslappet afslutte i en af de talrige barer eller restauranter og smage de mange slovakiske lækkerier.