Nyd sne i skiferien!

En ferie i Alperne byder på mange muligheder som skiløb, snowboarding eller kælkning. Om det nu er i Tyskland, Østrig, Frankrig eller Schweiz, bjerge ligger i nærheden og byder på en skøn omgivelse i ferien. Ferie i Alperne er ikke ensbetydende med vintersport. Også med sneskovandringer i panoramalandskaber med et afslappende wellnessprogram kan man tilbringe ferien i vinteren.

Chamrousse

Les Villages du Bachat [Tilbudspris] °°°.

7 nætter inkl. liftkort
den 09-12-17

84 % fra kr 767
Ved pisten
Kort beskrivelse

Det populære hus Les Villages du Bachat (tidligere Le Domaine de l'Arselle) ligger i chalet-byen Bachat-Boulloud i Chamrousse 1700. Bygningerne ligger 50-600 m fra pisten og via stoleliften "L’Arselle" har man en ideel indgang til skiområdet …

Detaljer
Val d'Allos (Pra Loup)

Les Balcons du Soleil [Tilbudspris] °°°.

7 nætter inkl. liftkort
den 16-12-17

76 % fra kr 845
Low Cost
Kort beskrivelse

Det hyggelige Résidence Les Balcons du Soleil ligger roligt i Val d'Allos - La Foux, ca. 50 m fra indkøbsmuligheder og restauranter og ca. 300 m væk fra pisten. En skibus holder i nærheden af indkvarteringen.Residensen består af to bygninger og …

Detaljer
La Joue du Loup

La Crête du Berger [Tilbudspris] °°°

7 nætter inkl. liftkort
den 07-04-18

83 % fra kr 845
Low Cost
Kort beskrivelse

Résidence Crête du Berger indrettet i chaletstil ligger i Hautes-Alpes massivernes imponerende omgivelser. Chalets’ene består hovedsageligt af træ og ligger i nærheden af pisterne og centrum ca. 500 m væk. I denne perfekt placerede indkvartering …

Detaljer
SuperDévoluy

Le Hameau du Puy [Tilbudspris] °°°°

7 nætter inkl. liftkort
den 07-04-18

93 % fra kr 922
Low Cost
Kort beskrivelse

Chalet-huset Le Hameau du Puy er et af de mest komfortable huse i SuperDévoluy. Det består af et hovedhus og flere semi-chaleter. Den skønne indkvartering ligger i nærheden af pisten, kun ca. 300 m fra liftene. Også butikkerne, barer og restauranter …

Detaljer

Østrig

Østrig er det rene vintersportsparadis. Til begyndere, øvede og proffer byder Østrig et stort udbud af pister. Kitzbühel, Ischgl, Sölden og Mayrhofen hører til de berømte byer i Tyrol, som også kaldes ‚Alpernes hjerte.‘ Også i Salzburger Land er en snesikker og pisterig skiferie garanteret, som man kan tilbringe i den nyforenede Skicirkus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

Frankrig

Hvad siger du til en skiferie i Frankrig? Med familien tilbringer du en afslappet skiferie i Chamrousse. Her kan man især med børn nyde de lette nedfarter. Et af verdens største skiregioner er Les 3 Valées med mere end 600 pistekilometer. Skiforbindelsen forbinder 3 dale - Courchevel, Méribel og Val Thorens/Len Menuires. Til øvede er skiområdet Les 2 Alpes velegnet, som også byder på nedfarter på den tæt beliggende gketsjer i 5.560 m højde. Her finder også hvert år vores Pow(d)er Week sted.

Italien

Sig JA til en skiferie i Italien. På Alpernes solside ligger det berømte Sydtyrol og byder med skiforbundet „Dolomiti Superski“ på 1.200 pistekilometer. Regionen råder over 12 skiområder. Derudover finder man den beste skifornøjelse i områderne Trentino og Lombardiet med de velkendte skibyer Cavalese og Livigno.

Tyskland

Til de mest kendte skibyer i de bayerske Alper er Garmisch-Partenkirchen- Oberstdorf og Berchtesgaden. Skiferie i Tyskland er en skøn mulighed at tage på skiferie, uden at skulle køre i lang tid. Det er perfekt for en kort skirejse, med kæresten, børn eller venner. Også udenfor Alperne finder man forskellige vintersportdestinationer, som f.eks. Feldberg i Schwarzwald.

Schweiz

Schweiz byder på talrige firetusinder-bjergtoppe, herunder det verdensberømte Matterhorn (4.478 m), hvor man i skiområdet Zermatt kan nyde 200 pistekilometer. Ligeså berømt er Treer-gruppen Eiger (3.970 m), Mönch (4.107m) og Jungfrau (4.158m) i Berner Oberland. En ekstravagant skiferie finder man i Sankt Moritz i skiområdet Corviglia, som er velegnet til erfarne skiløbere.

Tjekkiet

Et omfangsrigt pisteudbud og løjper finder man i det tjekkiske Erzgebirge, Riesengebirge og Böhmerwald. Derudover finder man i mange skiområder oplevelsesrige kælkebaner og vintervandrestier, Korte ventetider ved liftene og gæstfrie indbyggere motiverer for en afslappet skiferie i Tjekkiet.

Polen

I Karpatterne og Sudeterne finder man også i Polen muligheder fpr at stå på ski og snowboard. Szklarska Poręba, Karpacz og Zakopane hører nok til de mest kendte og berømte skiområder. Ogås uden skiløb eller snowboarden bliver det ikke kedelig i ferien i Polen, Breslau og Krakau inviterer nemlig til slendreture og mange oplevelser.

Slovakiet

Ikke mange ved, at man i Slovakiet kan stå på ski i næsten alle regioner. Perfekte betingelser for skiløb byder skiområderne i Tatra og Fatra. Skidagen kan man helt afslappet afslutte i en af de talrige barer eller restauranter og smage de mange slovakiske lækkerier.