Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifte & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Venligst kontroller dine indtastede dater og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.

Skiområder Slovenien

Skiområder Slovenien

I Slovenien ligger ca. 12 større og talrige mindre skiområder, som i alt råder over 270 pistekilometer og 190 lifte. Skiområderne går op i 2.292 m højde of har fpr det meste lette og moderate pister, som er perfekt fpr nybegyndere og familier. Men også nogle skiruter og sorte pister for øvede ligger i de større skicentre. De fleste skiområder ligger i den østige del af landet i Pohorje samt i de Juliske Alper i nordvest. Til de mest kendte skiområder hører Maribor samt Kranjska Gora, som begge er kendt som værstbyer for alpine ski-worldcups.

Til de mest kendte skiområder hører også med 20 pistekilometer områderne Vogel-Bohinj og Kobla-Bohinj.

Afterskiing Slovenien

Skiområderne i Slovenien er perfekt for nydelses-løbere og familier. Her finder man kun meget små barer. I Maribors skiområde finder man f.eks. nogle hytter ved bjerg- og dalstationen med musik og skænkestue, hvor man kan hygge sig med en eller to øl. Ud over skiløb står mange fritidsaktiviteter som kælkning, langrend, sneskovandring, kaneture og vintervandringer i fokus.

Derudover har Slovenien 14 certificerede naturkurbyer, hvor flere svømmebad og wellnesscentre står til rådighed. Århundreder lange traditioner og behandlinger anvendes her i moderne sundhedsbad. En stor portion wellness til gode priser afrunder skiferien i Slovenien på en behagelig måde.

Udflugtsmål Slovenien

I Slovenien finder man en masse seværdigheder, historiske byer og en landskabelig naturidyl. På grund af landets turbulent historie som del af Østrig-Ungarn og senere Jugoslavien er det præget på en meget speciel måde. På verdensplanen er Slovenien det eneste land, som har en national kultur-helligdag (8. frebruar)! I de to største byer, hovedstaden Ljubljana og Maribor, råder over talrige histpriske bygninger: Opera- og ballethuse, den slovenske Philharmoni, nationalteatret og antionalgalerien samt talrige kulturevents.

For naturvenner har Slovenien også en masse at byde på. Det har talrige skove med utrolig mange skov-vandrestier som også er velegnet til sneskovandringer.

Byer Slovenien

Kort forstør

By (region) højde-by Skiområde pister Skiområde
fratil
275 m Mariborsko Pohorje 41,5 km 325 - 1.327 m