Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.

Skiområder Slovenien

Skiområder Slovenien

I Slovenien ligger ca. et dusin større samt talrige mindre skiområder, som i alt har over 270 km pister samt mere end 190 lifter. Skiområderne når op i 2.292 m højde og har for det meste lette og middelsvære pister, som er perfekt til nybegyndere og familier. Men også en del skiruter og sorte pister til øvede findes i de større skicentre. De fleste skiområder ligger i den østlige del af landet i Pohorje samt i de Juliske Alper i den nord-vestlige del af landet. Til de mest kendte skiområder hører Maribor i Pohorje-bjergkæden samt Kranjska Gora, som begge er kendt som værtsbyer for alpine ski World Cup.

Til de mest kendte skiområder med over 20 km pister hører også områderne Vogel-Bohinj samt Kobla-Bohinj i regionen Gorenjska. I den sydlige del af Slovenien findes der også mindre skiområdet med maks. 8 km pister.

Afterskiing Slovenien

Skiområderne i Slovenien er pga. størrelsen og naturen perfekt især til nydelsesløbere og familier. De klassiske fester ved skærmbarerne er, hvis det overhovedet findes, at finde ved i små rammer ved skicentrene. I skiomådet Maribor byder fx hytterne ved bjerg- og dalstationerne på musik og udskænkning, hvor man kan hygge sig i dejligt selskab. Udover skiløb er der mange andre aktiviteter som kælketure, langrend, sneskovandringer, kaneture og vintervandringer, hvor man kan udforske de skovdækkede landskab i denne herlige ferieregion.

Derudover har Slovenien 14 certificerede naturkurbyer, hvor flere forskellige termalbade og wellnesscentre står til rådighed. Århundreder lange traditioner og behandlinger anvendes her i moderne sundhedsbade. En stor portion wellness til rimelige priser afrunder skiferien i Slovenien på en behagelig måde.

Udflugtsmål Slovenien

I Slovenien er der en masse seværdigheder, historiske byer og naturskøn idyl. På grund af landets turbulente historie som del af Østrig-Ungarn-riget og senere Jugoslavien er det præget på en meget speciel måde. På verdensplan er Slovenien det eneste land, som har en national kultur-helligdag (8. februar)! I de to største byer, hovedstaden Ljubljana og Maribor, er der talrige historiske bygninger og kulturel arv: Opera- og ballethuse, det slovenske symfoniorkester, nationalteatret og nationalgaleriet samt talrige kulturbegivenheder. Kunst, kultur og historie er her allestedsnærværende.

For naturvenner og bjergfans har Slovenien også en masse udflugtsmål at byde på. Slovenien har som Europas tredjerigeste skovland et kæmpenet af skovvandrestier, hvor man også kan tage på sneskovandringer eller skiture.

Byer Slovenien

Kort forstør

By (region) højde-by Skiområde pister Skiområde
fratil
Kranjska Gora
806 m Kranjska Gora 20 km 800 - 1.215 m
Maribor
275 m Mariborsko Pohorje 42 km 325 - 1.327 m

Book sikker med SnowTrex-fordele