Kundevurdering

Nová Role (Neurohlau)

8 Antal bedømmelser:

75 % Anbefalingskvote:

By 8,0
Skiområde 8,2
Pisteplan
Plessberg-Abertamy
Pisteplan Plessberg-Abertamy
Information omkring skiområdet
Plessberg-Abertamy
Højeste punkt: 1.028 m
Laveste punkt: 721 m
Højde skiby: 418 m
Lifter i alt: 10
Slæbelifter: 7
Stolelift: 3
Kabinebaner: 0
Pister i alt: 12 km
Pister:
10 km
Pister:
1,1 km
Pister:
0,9 km

Skiferie Nová Role – hyggelig porcelænsby i de bøhmiske Erzgebirge!

Nová Role (Neurohlau)

Nová Role er et skønt feriested ved foden af de bøhmiske Erzgebirge ved portene til kurbyen Karlsbad. Den lille by ligger i regionen Karlovarský kraj, som er den vestligste del af Tjekkiet og grænser op til de tyske delstater Bayern og Sachsen. Landsbyen Nová Role ligger i 418 m og har tre bydele, hvor der bor ca. 4.100 indbyggere. Fra centrum er der kun ca. 11 km til Karlsbad, ca. 35 km til den tyske grænse samt 24 km til det nærmeste skiområde. Ved Plessberg i Erzgebirge er der ca. 12 km pister fordelt på ti pister.

Den lille bys Nová Role charme kommer fra den lange historie, som allerede begyndte helt tilbage i det 13. århundrede. Dermed er det den syvende ældste bosættelse i regionen. Et historisk monument i centrum af byen er den romersk-gotiske kirke af ærkeenglen Michael. I byområdet ligger der ligeledes en lille sø med flere hoteller på bredderne.

Kendt er Nová Role også for sin porcelænsproduktion, der siden begyndelsen af det 20. århundrede er vokset til en stor manufaktur og er en af de vigtigste arbejdsgivere i regionen. Det flot malede porcelæn kan købes som souvenir i nogle butikker i byen. I omegnen er der desuden forskellige attraktive udflugtsmål, bl.a. den berømte kurby Karlsbad. Fra banegården Nová Role er der direkte togforbindelse til Karlsbad.

Bøhmen Erzgebirge

Bøhmen Erzgebirge er den tjekkiske del af Erzgebirge, som grænser til det tyske forbundsland Sachsen. Bjergkæden mellem Sachsen og Bøhmen er især berømt for den ensartede natur samt rig kultur. Feriegæster elsker det vidtstrakte vandreområde samt de dejlige langrendsregioner og selvfølgelig kan man også stå på ski. I grænseregionen og den højeste bjergtop Klinovec samt Fichtelberg (1.215 m) ligger mange attraktive skiområder i regionen.

Transport Nová Role (Neurohlau)

  • Med tog: Nová Role (i selve byen), Karlsbad (ca. 10 km)
  • Med fly: Prag (ca. 130 km), Dresden (ca. 165 km), Leipzig/Halle (ca. 190 km)

Indkvarteringer i Nová Role (Neurohlau)

Kort forstør

Søg…

: Skiferie Nová Role (Neurohlau)

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter