Ekspert-teamet fra SnowTrex: Vores "Trexperts"

SnowTrex har hentet forstærkning. Fra nu af kan vores kunder glæde sig over en faglig vurdering af professionelle indenfor vintersport, nemlig fra vores „Trexperts“. Begrebet "Trexpert" er sammensat af varemærket „SnowTrex“ og ordet „ekspert“. Og ikke uden grund kaldes disse professionelle for Trexperts; indenfor vintersport er de meget succesfulde og rige på erfaringer.

Felix Neureuther – Vores Trexpert for skiområder

SnowTrex har ingen ringere end Tysklands mest succesfulde, tidligere konkurrenceskiløber Felix Neureuther i sit Trexpert-team. Som søn af Christian Neureuther og "Gold-Rosi" Mittermaier blev Felix' kærlighed til skisport indpodet af de to vintersportslegender allerede fra barns ben. Dermed kan han i dag bl.a. se tilbage på 9 tyske mesterskaber i alpin skisport samt 13 World Cup-sejre.

Han er derfor den perfekte mand til at kunne vurdere skiområdernes kvalitet. Med Felix' skiområde-anbefalinger fremhæver vi de skiområder, der opfylder alle betingelser, således at grænseløs piste-sjov er sikret. Mere

Christian Neureuther – Vores "Trexpert" for familieferie

Christian Neureuther hører til blandt de mest succesfulde professionelle skiløbere, ligesom sin søn Felix og hans kone "Gold-Rosi" Mittermaier, som desværre gik bort alt for tidligt. Som specialist i de tekniske skidiscipliner vandt han 13 tyske mesterskaber, tog også 6 World Cup-sejre i slalom og blev to gange nummer 2 i slalom World Cup.

Som far til to skisportsglade børn har vintersportslegenden altid vidst præcis, hvad der er vigtigt på en skiferie, især for de mindste. Så hvilken familie ville ikke stole på hans dømmekraft! Med Christians familietips kårer vi de bedste skiområder og indkvarteringer for familier og lægger særlig vægt på børnevenlighed. Mere

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter