Kundevurdering

Berchtesgaden

9 Antal bedømmelser:

95 % Anbefalingskvote:

By 9,3
Skiområde 8,0
Pisteplan
Region Berchtesgaden
Information omkring skiområdet
Region Berchtesgaden
Højeste punkt: 1.800 m
Laveste punkt: 630 m
Højde skiby: 573 m
Lifter i alt: 31
Slæbelifter: 23
Stolelift: 6
Kabinebaner: 2
Pister i alt: 42 km
Pister:
25,5 km
Pister:
12 km
Pister:
4,5 km
Skiruter: 8 km

Skiferie Berchtesgaden - en af Tysklands skønneste regioner!

Berchtesgaden

Berchtesgaden ligger 573 m over havets overflade i den sydøstligste del af Oberbayern og grænser direkte op til nabolandet Østrig. Byen tilbyder alt, hvad man har brug for til en vellykket (vinter)ferie: En romantisk landsbykulisse med to markante kirketårne, et bredt udvalg af sports- og fritidsaktiviteter og Watzmann-Therme (termalbade) med deres egne helbredende grotter (hvor der stadig den dag i dag udvindes salt) til afslapning efter en begivenhedsrig dag. Så er der det typiske bayerske køkken med specialiteter som stegt svinekød (noget lignende flæskesteg) og svineskank (typisk for Bayern). Det kongelige slot med sit eget slotsmuseum, der omkranser markedspladsen, er også et absolut blikfang.

I øvrigt er vores tilbud i Berchtesgaden især til gavn for nybegyndere på ski: Her er der rig mulighed for ved samme lejlighed at booke vores "Learn to ski"-pakke. Pakken inkluderer 3 dage (12 timer) med skiundervisning samt 6 dage med leje af udstyr med BASIC ski kompletsæt. Den perfekte introduktion til vintersport - og det ved et udvalg af seks forskellige skiområder.

Berchtesgadener Land

Foran det imponerende panorama udover Watzmann-massiverne (2713 m) og i nationalparken Berchtesgaden ligger det romantiske Berchtesgadener Land. Området er omgivet af en bjergkæde i 2000-2700 m højde, som giver den Oberbayerske region en stemning af ro og idyl. I alt 6 skiområder sørger for, at der er noget for enhver smag: Jenner er især god til øvede, mens Hochschwarzeck er tillokkende for børnefamilier og Götschen ideal til snowboardere. Berchtesgadener Land har et internationalt image pga. sine nedfarter i verdensmesterklasse og sin status som vært for verdensmesterskaberne i kælkning, bobslæde og snowboarding.

Transport Berchtesgaden

  • Med tog: Berchtesgaden (i byen)
  • Med fly: Salzburg (ca. 25 km), Innsbruck (ca. 160 km), München (ca. 195 km)

Indkvarteringer i Berchtesgaden

Kort forstør

Søg…

: Skiferie Berchtesgaden

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter