Kundevurdering

Hinterzarten

134 Antal bedømmelser:

96 % Anbefalingskvote:

By 8,8
Skiområde 8,2

Skiområde Skilifte Hochschwarzwald

Information omkring skiområdet
Højeste punkt: 1.200 m Kabinebaner: 0
Laveste punkt: 924 m Pister i alt: 10,5 km
Højde skiby: 893 m
Pister:
8 km
Lifter i alt: 12
Pister:
2,5 km
Slæbelifter: 12
Pister:
0 km
Stolelift: 0 Skiruter: 17 km

Skiområde Skilifte Hochschwarzwald

"Hochschwarzwald Card" byder på i alt 12 km afvekslende skilifter, der ligger fordelt i områderne Schwärzenbach, Schluchsee-Fischbach, Waldau, Lenzkirch-Saig, Breitnau, Eisenbach og Hinterzarten og giver adgang til i alt ca. 10,5 km pister.

De enkelte lifter giver især familier med børn, der har deres første forsøg på ski, en perfekt skiferie. Skilifterne, der i de fleste tilfælde består af tallerken- og slæbelifter, er ganske lette at benytte for børn og de overskuelige pister hjælper forældrene med et godt overblik til ungerne. Begyndere og børn kan alt efter behov tage på de lokale skiskoler, som fx ved Schneeberg-liften Waldau, der også har en særlig babylift med vidunderlig eventyr-piste.

Skicenteret Thoma i Hinterzarten har til såvel begyndere men også øvede skiløbere tre slæbeliftanlæg, fem nedfarter og dermed samlet 4 km pister i forskellige sværhedsgrader.

Feldberg (1.493 m) som det højeste bjerg i Schwarzwald lokker med sin høje beliggenhed samt ca. 4 km pister hvert år mange skiløbere til. Benyttelsen af de 38 liftanlæg og 63 km pister i lift-netværket Feldberg er ikke inkluderet i Hochschwarzwald Card.
Pistekort Skilifte Hochschwarzwald
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Hinterzarten

Natteravnene blandt skientusiasterne kan om aftenen i Hinterzarten ligeledes stå på ski, da centrummet for natskiløb i Schwarzwald (den sorte skov) ligger her. I "Skizentrum Thoma" i udkanten af Hinterzarten bydes der på i alt 4 km natskipister til såvel store som små natteravne, hvilket er muligt fra mandag til lørdag fra kl. 18 til 22 i projektørernes belysning. Der er tre lifter til natskiområdet, hvis navn går tilbage til den indfødte Hinterzartener og tidligere olympiske skihopper Georg Thoma.

Også Bad-Lifte Eisenbach har åbnet om onsdagen og fredagen fra kl. 17.30 til 21 til natskiløb.

Afterskiing Hinterzarten

I hele Hochschwarzwald-regionen byder en række spisesteder indenfor til en omgang hygge efter en dejlig dag på pisterne. Vil man gerne feste, er man i skicenteret Thoma det helt rigtige sted. Her venter der vintersportsfans som opvarmning en solid afterskiing i hyggelige omgivelser direkte ved lejrbålet.

Kælkesjov garanterer såvel kælkebanen ved Schneeberg-liften Waldau som også den 100 m lange kælkebane ved Schwärzenbach liften.

Talrige diskoteker med storby-flair finder man i den flotte by Freiburg, som ligger ca. 25 km fra skiområdet. Her kan man fejre helt til den lyse morgen!

Snowpark: Snowpark Hinterzarten

I dette skiområde er der desværre ingen snowpark. De mest spektakulære parker i Tyskland findes i Oberstdorf og Ramsau.

Skiområdet Skilifte Hochschwarzwald er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Tyskland

Ekspert-anmeldelse Skilifte Hochschwarzwald

Anmeldelsen Skilifte Hochschwarzwald sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(3,5 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Hinterzarten

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Hinterzarten

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter