Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Oberstdorf

96 Antal bedømmelser:

97 % Anbefalingskvote:

By 8,9
Skiområde 8,9
Information omkring skiområdet
Ski Oberstdorf Kleinwalsertal
Højeste punkt: 2.224 m
Laveste punkt: 820 m
Højde skiby: 813 m
Lifter i alt: 55
Slæbelifter: 29
Stolelift: 15
Kabinebaner: 11
Pister i alt: 118 km
Pister:
56 km
Pister:
50 km
Pister:
12 km
Skiruter: 8 km

Skiområde Ski Oberstdorf Kleinwalsertal

Skiområde Ski Oberstdorf Kleinwalsertal

Sammen med Oberstdorf, det sydligste område i Tyskland danner det østrigske Kleinwalsertal en herlig skiregion, som man med liftkortet "Ski Oberstdorf Kleinwalsertal" kan benytte, og som med sine ca. 118 km pister (inkl. 8 km skiruter) især er velegnet til familier og nybegyndere. Dog er der for de øvede også mulighed for gennem de bedste præparerede pister, som kan nås via 55 liftanlæg at finde nok udfordringer.

Ved Nebelhorn går det med den højeste kabinebane i Allgäu opad i 2.224 m højde. Ved god udsigt har man på bjergtindestationen et herligt udsyn over 400 bjergtinder Zugspitze og schweiziske Säntis. Derunder findes også Tysklands længste dalnedfart, på hvilken gæsterne kan køre fra Nebelhorn til Oberstdorf.

Området Söllereck, som har overvejende lette og middelsvære pister er børnevenligt og ideelt til at køre ind i. Walmendinger Horn byder på skønne og afvekslende nedfarter på forskellige niveauer. En særlig attraktion er skiområdet Fellhorn/Kanzelwand, der strækker sig over to lande: Her er det muligt for skiløbere at løbe fra den tyske skiarena Fellhorn til det østrigske Kleinwalsertal!

Ved alle hovedstationerne ved Fellhorn- og Kanzelwandbanen samt i alle "Das-Höchste"-restauranter er der adgang til gratis Wi-Fi hotspots.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Oberstdorf

Den grænseoverskridende skiregion omkring Oberstdorf forener flere små skiområder til Tysklands største skiområde, hvor natskiløb naturligvis ikke må mangle. Pisterne i regionens skiområder indbyder flere aftener om ugen til forlænget skifornøjelse ved projektørlys. Ikke kun på den tyske side kan man nyde natskiløb, men også på den østrigske side ligger der natskiområder. Snowboardere og freeskiere får i snowparken i Kleinwalsertal aftenens adrenalinkick. Lifterne, der ekstra har udvidet driftstiderne til natskiløb, lokker med snebar og hytter, hvor man kan slappe af med koldt eller varmt. Omgivet af Nebelhorn og Breitachklamm finder vinterentusiasterne i Oberstdorf alt hvad hjertet kan drømme om.

Afterskiing Oberstdorf

Der står ikke noget i vejen for en hyggelig aften i Oberstdorf. Man kan lade sig forkæle på en af de mange restauranter med kulinariske lækkerier eller lade aftenen slutte på en bar. Skal der være musik i gaderne, kan man fejre i "Steinbockalm" i Mittelberg (Østrig) under mottoet "Da steppt der Bär, da fliegt die Kuh" (på dansk: Hvor der danses er der gang i nattelivet) direkte efter den sidste nedfart. Om aftenen er der dansemusik for alle aldersgrupper.

Skihopstadionet "Audi Arena" ved foden af Schattenberg i Oberstdorf er ligelede et besøg værd, hvor den berømte fire-bakke turnering i skihop til nytår begynder. Der findes her også et lille skimuseum. Udover Schattenberg-skihopbakken giver også Heini-Klopfer-skiflyvningsbakken en fantastisk udsigt, en af verdens største skihopbakker. Og vil man også gerne selv være aktiv, har man mulighed for det i issportscenteret i Oberstdorf.

Snowpark: Oberstdorf

I Oberstdorf i Kleinwalsertal føler såvel snowboadere som freeskiere sig særdeles godt tilpas! De "unge vilde" er meget velkomne og bliver i "Chrystal Ground" og "Easy Fellhornpark" budt på en hel del. Målsætningen for bygherrerne af parken var at skabe et freestyle-paradis, der skal opfylde de nyeste standarder men også være noget for både begyndere og eksperter. Det er her lykkedes og der bydes her på de bedste muligheder for at se skiområdet oppe fra ved det ene eller andet spring.

"Easy Fellhornpark" har en let kicker-line og enkle obstacles som butterboxer. Det passende til at indsamle de første erfaringer eller starte langsomt. "Chrystal Ground" er takket være sit kreative setup med mange jibs, der skifter hver måned en populær snowpark for alle niveauer. Takket være camps og foranstaltninger er der ingen udsigt til at det bliver kedeligt. Ved passende snedække byder parken om aftenen med sit projektøranlæg på sjov for natteravnene. I "Audi quattro Funslope" Fellhorn ligger i 1.750 m højde kickere, funboxer, tunnel, wawe og bankes runs klar til dig.
For at forstørre klik på snowparkplanen.

Skiområdet Ski Oberstdorf Kleinwalsertal er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Tyskland

Ekspert-anmeldelse Ski Oberstdorf Kleinwalsertal

Anmeldelsen Ski Oberstdorf Kleinwalsertal sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(3,2 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Oberstdorf

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Oberstdorf

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele