Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Information omkring skiområdet
Grandvalira
Højeste punkt: 2.640 m
Laveste punkt: 1.710 m
Højde skiby: 1.500 m
Lifter i alt: 71
Slæbelifter: 37
Stolelift: 28
Kabinebaner: 6
Pister i alt: 210 km
Pister:
100 km
Pister:
77 km
Pister:
33 km
Kundevurdering

Hotel Roc Meler (morgenmad)

NY!

Der er endnu ingen bedømmelser

Skiområde Grandvalira

Skiområde Grandvalira

Skiområdet Grandvalira byder med liftkortet med samme navn på pistesjov på hele 210 km pister! Det er dermed det største skiområde i Europa, der ligger udenfor Alperne og opstod i sin tid ved sammenslutningen af områderne Soldeu/El Tarter og Pas de la Casa/Grau Roig.

Til toppen kommer vintersportsudøvere med 71 liftanlæg. Indstigningsmuligheder bydes der ikke kun i Canillo, men også via stederne El Tarter, Grau Roig og Pas de la Casa. Skiområdet Grandvalira byder på en mangfoldighed, der er uovertruffen. Her kan begyndere ligesom øvede boltre sig på meget brede pister. Man behøver ikke at køre på samme piste flere gange om dagen, men mindre man naturligvis ønsker det.

Ambitiøse vintersportsudøvere kan ligeledes glæde sig over talrige off-piste muligheder, en pukkelpisteparkour, flere funparker, boardercross-strækninger og FIS-løbsstrækninger.

I hele skiområdet er der Wi-Fi hotspots, som giver adgang til internettet. Siden februar 2019 kan man med Grandvalira-liftkortet desuden benytte skiområdet Ordino Arcalís med yderligere 30 km pister og 15 lifter.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Canillo

Kan man som vintersportsudøver ikke få nok af at stå på ski eller snowboard om dagen, finder om aftenen i det alsidige skiområde Grandvalira også natskipister. Ca. 10 min. kørsel fra Canillo ligger natskipisten ved Le Peretol i 1.960 m højde. Natskipisten er ca. 500 m lang og ligger direkte ved Peretol-liften samt ved snowparken "Sunset Park Peretol".Hver tirsdag til søndag er der om aftenen fra kl. 17 til 22 er der projektørlys.

I Pas de la Casa er der ligeledes en natskipiste, som ligger ca. 20 min. kørsel fra Canillo. Pisten "Tubs" indbyder ved 4-pers. stoleliften "La Solana" til ca. 1,5 km pistefornøjelse om aftenen.

Afterskiing Canillo

Byen Canillo ligger ikke langt fra afterskiing højborgen i skiområdet Grandvalira: Pas de la Casa. Her kan "festaberne" gøre hver nat til dag. Men også i Canillo kan man få det sjovt på de forskellige barer. På pubben "Camping Pla" bliver der med regelmæssige mellemrum afholdt fester, som også er til stor glæde for de lokale. Et højdepunkt i Canillo er helt sikkert Mont Magic Zip-Lining. I 40 m højde og med op til 80 km/timen og en længde på 550 m er det en speciel oplevelse efter skiløbet! I tillæg er der mulighed for at boltre sig i "Palau de Gel", i sports- og mødecentrum, ved skøjteløb, svømning, tennis eller squash. Efter sporten kan man lade sig forkæle af det andorranske køkken. Hvad med en "Tupi"-ost? Denne modnes i et lerkrus med snaps og hvidløg og hører til de talrige specialiteter i Andorra.

Er man mere til de kulturelle højdepunkter, så er der i Canillo en del middelalderlige seværdigheder, som fx kirken i Canillo eller også den gamle mølle.

Det at tilbringe sin skiferie i Andorra betyder desuden, at holde ferie i et vidunderligt vinterlandskab udenfor Alperne. Derfor bør du heller ikke gå glip af vintervandring eller et besøg i en af de omkringliggende byer som Soldeu eller El Tarter.

Snowpark: Snowpark skiområdet Grandvalira Canillo

Freestylere har i skiområdet Grandvalira et virkeligt paradis. Der er her tre snowparker inklusiv den eneste natpark i Andorra. I snowparken El Tarter venter der forskellige obstacles og en kicker-line på freestylerne. Desuden byder parkens personale fra Coliflor på et freestyle academy, der har åbnet hver dag. Kicker og jib-elementer er der også i snowpark Xavi i Grau Roig. Og i sunset park Henrik Harlaut med bag jump er lyset også tændt om aftenen - vha. et projektøranlæg, som er i fuld gang fra tirsdag til søndag aften. Der er her løbende desuden forskellige events og konkurrencer, hvor amatører og internationale freestyle-eksperter kan bevise deres kunnen.

Skiområdet Grandvalira er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Andorra

Ekspert-anmeldelse Grandvalira

Anmeldelsen Grandvalira sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,4 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder