Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifte & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Venligst kontroller dine indtastede dater og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.

Skiferie Canada: Snow up your life!

Tomme pister, grænseløse ski-arealer og Champagner-Powder - I Canada får vintersport en helt ny betydning. Sving på de brede pister, hurtige nedfarter gennem skoven. cat- eller heliskiing- her får enhver noget for pengene. Ud over det enestående bjerglandskab er Canada især kendt for den unikke hyggelighed og gæstfriheden. Canada, det er ensbetydende med easy-going og personificeret livsglæde. Også udenfor pisten overbeviser landet med et skønt landskab og national-parker.

Hvorfor booke skiferie i Canada?

For outdoor-fans er Canada en drømmemål – især for skiløbere og snowboardere. Canadas utrolig skønne natur gør landet til et enestående sted. Man føler friheden. Det der især udgør Canada som vintersport-hotspot er snekvaliteten: Den verdensberømte „Champagne Powder“ kommer fra Canada og har man engang oplevet denne sne, kommer man tilbage igen. Den lette, tør powder eksisterer i den form ikke to gange. Og det bedste er – Canada har en masse af det fordi det nemlig nærmest uafbrudt sner i Canada.

Den verdensberømte skiby Whistler er velsignet med ca. ti meter sne pr. sæson. Derudover er pisterne i de fleste canadiske skiområde ligesom i Whistler øde. Nok plads ti´l sving og hastighed! Det hænger i Whistler især sammen med skiområdets størrelse, Whistler er med de to skiområdet Blackcomb og Whistler Mountain den største skiregion i Nordamerika. Prøv at forestil dig: Kun man selv og nogle venner midt i en imponerende natur og tonsvis sne! Den canadiske natur er utrolig fantastisk. Alene det er en grund til at tage på ferie til Canada: skønne søer, imponerende nationalparker, majestætiske bjergkæder og ikke mindst – dyreverdenen. Det er ikke sjældent, at man møder en bjørn eller et rensdyr i Canada. At besøge en af de talrige nationalparker, skal i hvert fald stå på din ferieliste.

Hvad udgør en skiferie i Canada?

De kanadiske skiområder er ikke kun meget store, men råder ud over præparerede pister også over dejlige freeride-områder. Derfor bliver skiområdet også lavine-overvåget. Der findes mange skønne pister, den store udfordring får man dog først på de naturlige dybsneskråninger – det er i mange tilfælde hovedgrunden for at tage på skiferie til Canada. Derudover er Tree-skiing, slalomskiløb i skoven mellem træerne, i Canada ikke kun tilladt, men også ekstrem populær.

De bedste nedfarter er dog forbeholdt dem, der betaler lidt mere for deres skiferie: Heliskiing – er det bedste man kan afprøve! Selvom prisen er høj for denne luksusoplevelse, åbner Heliskiing en helt ny verden for skiløbere og snowboardere: uberørt og kæmpestort terræn og krævende skråninger. Hvem vil ikke være den, der trækker de første sporer i frisk, dyb powder? Ved heliskiing står nedfarterne eksklusiv for heli-grupper til rådighed og det betyder kilometer lange afsnit – en uforglemmelig oplevelse! Heliskiing er især i Canada populær, ingen andre steder findes så mange Heliskiing-udbyder som i Canada. Ogsåp i nærheden af skiområderne finder du udbyder – også i Whistler. Man kan derfor køre sig varm i skiområderne, inden det store eventyr starter. Catskiing er også en god alternativ, for at nå frem til uberørt terræn og er også meget populær i Canada. Ved catskiing bliver bliver skigæsterne transporteret op på bjerget med en pistemaskine. Det er ikke kun billigere end heliskiing men også en grønnere alternativ.

Hvor i Canada kan man stå på ski?

Der findes mange store skiområder i Canada, de fleste ligger i provinserne British Columbia og Alberta. Det mest berømte og største skiområde er Whistler. Det største skiområde i Nordamerika befinder sig i British Columbia. Whistler har været værtsby for de Olympiske Leje i 2010 i Vancouver. Det er dog ikke den eneste grund for skiområdets popularitet. Whistler ligger ca. 2 timer væk fra Vancouver og består af to skiområder: Whistler Mountain og Whistler Blackcomb. Blackcomb er det større skiområde med utrolige 33 kvadratkilometer legendarisk skiareal.

Whistler er også meget snesikker og har dermed den længste skisæson i Canada. I sæsonen 2015/2016 fejrede Whistler Blackcomb 50års fødesldag. Hver skiløber og snowboarder burde en gang i sit liv besøge Whistler. Her finder man virkelig alt, hvad hjertet begærer.: Fantastiske arealer, fantastisk sne, fremragende restauranter og barer, talrige shoppingmuligheder, et omfangsrigt eventprogram og indkvarteringer for enhver smag og pengepung.

Hvor længe er skiløb i Canada mulig?

Skiområdet Whistler Balckcomb fremhæver sig med en ekstrem lang skisæson, som strækker sig til maj og nogle gange endda til juni. På Blackcomb-gletsjeren er skiløb også mulig om sommeren. Over hele skisæsonen er snesikkerheden til stede og snebetingelserne er fantastiske.

Hvilke aktiviteter er i Canada mulige om vinteren?

Om vinteren er forskellige aktiviteter udenfor pisten mulige. Hundekaneture, ziplining eller snemobilture er kun enkle eskempler.Adrenalinjunkies kan afprøve bungy jumping og dem der vil slappe af, besøger „Scandinavie Spa” – det perfekte sted for at finde stilhed og afslapning efter en hård skidag. Har man nu taget den lange vej til Canada, må man ikke gå glip af nationalparken. Denne fantastiske naturoplevelse må du under ingen omstændigheder gå udenom. En anen muligheder er at lave en bytyr til Vancouver med en kulturel atmosfære, Calgary med kulinariske highlights eller Montreal med sin enestående kultur.

Regioner Canada

Vancouver

Vancouver

Vancouver er nok én af Kanadas skønneste metropoler, ikke mindst fordi de Coast Mountains og stillehavet mødes lige her. Byen ved vestkysten er udgangspunkt for rejser til Whistler, hvor de alpine discipliner i 2010 blev afhold indenfor de Olympiske Lege. Det populære skisportsted ligger ved foden af Whistler og Blackcomb Mountains i 670 m højde. Med 33 km² er Whistler/Blackcomb Kanadas største skiområde og har en gennemsnitlig snemængde på 10 m pr. sæson. Skiområdet byder på prefekte pister for, begyndere, øvede og proffer og ligeledes freerider. Samtidig er stedet perfekt for familier.

Byer Canada

Kort forstør

By (region) pister Skiområde
fratil
200 km 652 - 2.284 m