Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifte & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Venligst kontroller dine indtastede dater og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.

Skiområder Canada

Skiområder Canada

Skiløb er ikke lige med skiløb, denne forskel bliver især tydelig i Canada. Her står nemlig freeriding og dybsnenedfarter tydeligvis foran pistefornøjelsen som vi kender den fra Euroapa. Hver eneste lift byder på talrige muligheder, både on- og off-piste, for at køre ned af bjerget. Også opdelingen af pisternes sværhedsgrader adskiller sig fra europæisk standard. Grøn markede pister er lette, blå pister er mellemsværd og svære pister kendetegnes med sort diamant. Meget svære pister kendetegnes med 2 sorte diamanter. Også off-piste området er ofte markeret.

Canada er berømt for champagner-poweder, heliskiing og utrolig lange skovnedfarter. På grund af den tørre luft er sneen speciel pudret og byder derfor især for begyndere på fremragende betingelser. Kæmpestore snowparks er det mest normale i Canada.

Canadas største skiområde er Whistler/Blackcomb. skiløb- og snowboardhjertet begærer. Det moderne skiområde byder på i alt 33 km² på alt hvad. I de canadiske Rocky Mountains med fantastisk panorama ligger skiområderne Sunshine og Lake Louise, som man især kender FIS-worldcup konkurrencen. Turismen er overskuelig i skiområderne og det er ikke sjældent, at man har pisten helt for sig selv.

Afterskiing Canada

Afterskiing-tilbuddet i Canada er mindst lige så godt som i Alperne. Her fester man i de talrige afterskiing-barer med og uden livemusik indtil den lyse morgen. Er man til afslapning, kan man nyde aftenen i de hyggelige restauranter eller ved kaminen i en bar. Også sportslige aktiviteter udenfor pisten er intet problem. Snowtubing, sneskovandring, hundeslædeture og ture med snemobilen er kun få eksempler. Skiresorts som Whistler byder derudover på talrige shopping-muligheder.

Udflugtsmål Canada

Arealmæssigt er Canada verdens næststørste land. Derfor er det også så svært at forbinde alle seværdigheder i en enkelt ferien. Til gengæld ligger storby-områderne næsten alle i syden. Vancouver kender de fleste endnu som værtsby for de Olympiske Lege i 2010. Byen viser mange facetter. Bjerge møder havet - og netop derfor hører Harbour Center Tower med panoramaudsigt samt Grouse Mountain, som kan nås med Nordamerikas største lift, til de mest populære seværdigheder. I Stanley Park, verdens største park, finder man samtidig med Vancouver Aquarium det største i hele Canada. Den spektakulære Capilano hængebro er den verdens længste for fodgænger - og råder derudover over verden største totempæle-privatsamling.

Selvfølgelig lokker Toronto med sin CN Tower, Nordamerikas højest bygning med 553 m samt den store zoologiske have (280 hektar, 5000 dyrarter). I Calgary oplever besøgende ligesom i Vancouver olympisk historie, her står nemlig stadigvæk sportsanlæggene fra OL i 1988. Overblik af byen får man med en fart op på den 190 m høje Calgary Tower. Hovedstaden af British Columbiam Victoria, er "City of Gardens". Og Chemainus kaldes også "byen med de malede huse". 39 store fassade-billeder fortæller byens og landets historie. i Edmonton kan man fantastisk godt shoppe, her står nemlig West Edmonton Mall, som er verdens største indkøbs- og underholdningscenter. 800 butikker, cafeer og restauranter finder man her, hertil kommer 26 biografer og 7 attraktioner, som f.eks. indoor-bungeejumping.

Naturelskende finder præcis det rigtige i Jasper Nationalpark. Her kan man f.eks. rejse i fortiden; her befinder sig den største sammenhænge isfjeld sydlig for plarkredsen. Columbia isfjældet strækker sig over 325 kvadratmeter og fodrer 8 gletsjere.

Byer Canada

Kort forstør

By (region) højde-by Skiområde pister Skiområde
fratil
670 m Whistler Blackcomb 200 km 652 - 2.284 m