Skiferie for singler - skirejser for solorejsende

Har dine venner ikke tid til at tage på skiferie sammen i år? Eller vil du bare allerhelst rejse alene? Så er du med vores single-rejser landet det helt rigtige sted fordi: at rejse alene hitter!

Vi kan ikke organisere ferien for dig, men vi kan tilbyde den perfekte mulighed for at finde og få et ideelt udgangspunkt for en succesrig ferie med vores store sortiment af hoteller og lejligheder. Vælg et af vores talrige indkvarteringer, hvor der altid er enkeltværelser til rådighed og benyt dig af de mange fritidstilbud og underholdningsmuligheder på destinationen, hvor du med garanti vil mødes ligesindede. Om du rejser til en party-højborg som Sölden, Ischgl eller Zillertal, hvor der hurtigt opnås kontakt eller om det er mere interessant med en skiferie i det hyggelige, herlige Achensee f.eks. - single-skirejser er med garanti en fuldtræffer!

Skiferie for singler - skirejser for solorejsende
Skiferie for singler - skirejser for solorejsende

Hvorfor skal man som single tage på skiferie?

En almindelig grund til at tage alene på skiferie er arbejdet. Tit passer ens ferieplanlægning ikke sammen med vennernes, så der altid er en eller flere, der ikke kan komme med. Andre igen har måske det problem, at mange venner efterhånden har fået familie og derfor gerne vil på skiferie med dem. Og kan man bebrejde dem det?På den anden side er der også dem, der ganske bevidst vælger at holde skiferie alene. De nyder friheden og den forbundne fleksibilitet. Selvbestemmelse er for dem et afgørende argument. De vil sammensætte deres skiferie sådan, som det passer dem og nyde skiferien med masser af frihed. Også en del singler med børn deler denne indstilling. Hos dem er det også afgørende, at kunne tilbringe så meget tid som muligt med børnene. Skal skiferie frivilligt eller ufrivilligt tilbringes alene, er det dog langtfra en grund til at hænge med hovedet. Også skirejser som single kan være en uforglemmelig oplevelse. Men man bør dog gøre sig tanker på forhånd om, hvad der er vigtigt for én på skiferien og tage hensyn dertil ved planlægningen af skiferien.

Det rigtige tilbud på skirejser til singler

Planlægning er det rigtige slogan. Rejser man alene, skal man vælge rejsemålet med omtanke og efter forventningerne til en vellykket skiferie. Vil man på skirejsen have afslapning og ro, skal man ikke tage til Ischgl på skiferie. På den anden side er man heller ikke det rigtige sted i et roligt skiområde, hvis man vil skabe kontakter og lære andre nye mennesker at kende. Takket være vores store udvalg af indkvarteringer er det let at finde det perfekte tilbud til enhver, der gerne vil rejse alene. Uanset om man vil til en party-højborg som Sölden, Ischgl eller Mayrhofen eller leder efter afslapning og wellness i Gasteinertal - en single-skirejse med os er sikkert et pletskud! Singler med børn finder på mange indkvarteringer særlige enkeltværelser med ekstrasenge til børn.

Hvad skal man ellers som single være opmærksom på ved planlægningen?

Er man alene undervejs i skiområdet, skal man sørge for at være velforberedt. En rygsæk bør under alle omstændigheder ikke mangle. I rygsækken skal der være nok drikkelse og en forstærkning til undervejs. Og en mobiltelefon med nok strøm på batteriet skal i nødstilfælde ikke mangle. Erfarne skiløbere, der også gerne kører udenfor pisterne, bør have en gps-sender med sig. Det vil også være en god ide, at give venner og familie hjemme besked, hvis man tager på en tur i bjergene og hvor man planlægger at tage hen. I bedste fald har man allerede lært andre skiløbere at kende, som man kan tilbringe uforglemmelige dage på pisten med.
Hvis man følger disse tips, står ingenting i vejen for et sandt eventyr på en single-skiferie!