Kundevurdering

Les Arcs

31 Antal bedømmelser:

96 % Anbefalingskvote:

By 9,2
Skiområde 9,4
Pisteplan
Les Arcs/Peisey-Vallandry
Pisteplan Les Arcs/Peisey-Vallandry
Information omkring skiområdet
Les Arcs/Peisey-Vallandry
Højeste punkt: 3.226 m
Laveste punkt: 1.200 m
Højde skiby: 810 m
Lifter i alt: 54
Slæbelifter: 19
Stolelift: 26
Kabinebaner: 9
Pister i alt: 200 km
Pister:
104 km
Pister:
70 km
Pister:
26 km

Skiferie Les Arcs - en drøm i hvidt!

Les Arcs

Les Arcs består af i alt 5 bydele, som ligger i forskellige højder på mellem 810 og 2.000 m. Den ældste og lavest beliggende af landsbyerne, Arc 1600, tiltrækker især familier og begyndere. Arc 1800 derimod er populær blandt snowboardere og freeridere og byder på en fantastisk udsigt ud over Mont Blanc. Her er der også masser af barer og klubber, hvor der kan festes.

Den yngste og samtidig smukkeste bydel er Arc 1950, som takket være sine typiske savoiske træ- og stenbygninger har den helt rigtige charme: Her forenes det traditionelle og det moderne. I Arc 2000 ligger de mest udfordrende pister, som især lokker øvede og vovehalse til. Ligesom den åbnede "zipline" (i 2021) med hastigheder på op til 130 km/t, et panorama-solarium og coffeeshop på det højeste punkt i Les Arcs. Også bydelen i dalen, Bourg Saint Maurice hører til Les Arcs. Den er via lifter forbundet med Arc 1600 og lokker gæsterne til med shopping. De enkelte bydele er alle forbundet via lifter og shuttle-busser!

Desuden har Les Arcs fået mærkatet "Famille Plus Montagne". Forældre, som gerne vil være nyde en dag uden børn, finder her pasningsmuligheder til børn fra 9 måneder.

Paradiski

Midt i Savoie Alperne, nord for Tarantaise-dalen og med udsigt ud over Mont Blanc, ligger det gigantiske sneparadis Paradiski. Via forbindelsen til skiområderne rundt om Bellecôte-gletsjeren (3.417 m) og Aiguille Rouge (3.226 m) med den største og hurtigste, dobbeltdækkerlift i verden, Vanoise Express – er der opstået et skiparadis i førsteklasse, som får skientusiasters hjerter slå lidt hurtigere! Især er det fordelagtigt, at størstedelen af pisterne starter umiddelbart udenfor døren. De charmerende byer er de sidste par år blevet mere og mere moderniseret og udstråler med sin savoyiske chatletstil hyggelig stemning. Dermed tilbydes gæsterne alt, hvad man har brug for for en vellykket vinterferie med et bredt udvalg af fritidsaktiviteter med talrige butikker, restauranter og barer!

Transport Les Arcs

  • Med tog: Bourg Saint-Maurice (ca. 15 km)
  • Fly: Chambéry (ca. 130 km), Genève (ca. 165 km), Grenoble (ca. 200 km), Lyon-Saint Exupéry (ca. 210 km)

Indkvarteringer i Les Arcs

Kort forstør

Søg…

: Skiferie Les Arcs

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter