Kundevurdering

Méribel

148 Antal bedømmelser:

97 % Anbefalingskvote:

By 8,9
Skiområde 9,7
Pisteplan
Information omkring skiområdet
Méribel
Højeste punkt: 2.952 m
Laveste punkt: 1.100 m
Højde skiby: 1.450 m
Lifter i alt: 42
Slæbelifter: 12
Stolelift: 16
Kabinebaner: 14
Pister i alt: 150 km
Pister:
74 km
Pister:
60 km
Pister:
16 km

Skiferie Méribel - hjertet af Trois Vallées!

Méribel

På grund af den centrale beliggenhed, er Méribel særlig populær, da det herfra er nemt at nå til de andre skiområder af det største sammenhængende skiområde i verden.

Typisk for Méribel er de chalets, som er bygget i traditionel alpestil og som er særligt charmerende. Den historiske bykerne i Méribel ligger i Méribel Village (1.400 m). Herfra udspringer bydelen Méribel-Mottaret (1.750 m) med den lokale skistation.

Det traditionelle, rolige skisted præsenteres i et herligt skovfyldt landskab, som indbyder med et bredt forgrenet net af vintervandringsruter.

Les 3 Vallées

Velkommen i de berømte "3 Vallées" – som består af Belleville-, Courchevel- og Méribel-dalenl! Sammen udgør de det størst sammenhængende skiområde i verden i op til absolut snesikre 3.230 m. Den højalpine kulisse, usædvanligt lange og varierende nedfarter samt et meget stort udbud af freeride-muligheder og snowparker gør dette område usammenligneligt! Byerne i de tre dale er vidt forskellige – fra det charmerende til det mondæne. I de senere år er der kommet flere og flere landstypiske chalet- og lejlighedshuse til, hvilket giver byerne et flot helhedsindtryk. Lift-forbindelsen mellem dalene er særdeles god: Det er muligt at komme direkte til det fantastiske skicirkus og dermed få adgang til f.eks. Europas højest beliggende skistation i 2.300 m!

Transport Méribel

  • Med tog: Moûtiers (ca. 17 km)
  • Med fly: Chambéry (ca. 102 km), Genève (ca. 135 km), Grenoble (ca. 174 km), Lyon (ca. 177 km)

Indkvarteringer i Méribel

Kort forstør

Søg…

: Skiferie Méribel

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter