Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Méribel

140 Antal bedømmelser:

98 % Anbefalingskvote:

By 9,1
Skiområde 9,6
Information omkring skiområdet
Méribel
Højeste punkt: 2.952 m
Laveste punkt: 1.450 m
Højde skiby: 1.450 m
Lifter i alt: 46
Slæbelifter: 16
Stolelift: 16
Kabinebaner: 14
Pister i alt: 150 km
Pister:
85 km
Pister:
47 km
Pister:
18 km

Skiområde Méribel

Skiområde Méribel

Skiområdet „Vallée de Méribel“- ved de olympiske vinterlege 1992 i Albertville vært for den alpine damekonkurrence - byder på 150 km pister og 46 lifter. Den nye gondollift fra 2012 "Saulire Express" bringer gæsterne op til toppen af Saulire i 2.738 m på kun 12 min. (tidligere 22 min). Forbindelsesliften "Les Plattières", som ligger centralt i 3 Vallèes er endnu hurtigere: Efter kun 9 min. i forhold til 22 minutters tur i 10-pers. kabineliften tager turen op til bjergstationen. Herfra kan man enten komme tilbage til Méribel eller køre med Les Menuires.

Som et af de højeste skiområder i Alperne kan skiregionen imponere med sin snesikkerhed. Selv i starten af maj er skiløb og snowboard et sjældent problem. Den 1 km lange nedfart ”Les Bosses” i Méribel gælder som en af de sværeste i hele regionen og kræver en del af selv de mest modige. Attraktive strækninger fører ned fra den højst beliggende bjergstation i området ved Mont du Vallon - præparerede pister samt vidunderlige dybsneskråninger.

Til erfarende og gode skiløbere kan udvidelse af liftkortet til skiområdet ”Les 3 Vallées” (se skiregion) anbefales. Over 600 km præparerede pister og 166 lifter er inkluderet i omtalte liftkort og byder på ren skifornøjelse.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Méribel

Natskiløb er en erfaring, som enhver skiløber eller snowboarder en gang i livet skal have afprøvet. I Frankrig er der talrige natskiområder eller delpister, der udover de normale driftstider fortsætter driften til et godt stykke ud på aftenen. I verdens største skiområde 3 Vallées kan natteravnene gøre pisterne usikre om aftenen. Skiområdet Courchevel udvider hver onsdag gondolbanen "Verdons" driftstider, for at byde skiløberne på natskiløb. Her bliver "Verdons"-nedfarten og "Familypark" oplyst med projektører. I "Familypark" er der endda ledsagelse af musik til svingene på pisten. Restauranten "Les Verdons" tilpasser ligeledes sine åbningstider til de forlængede driftstider for liften og forsørger gæsterne med mad og drikkevarer til langt ud på aftenen.

Afterskiing Méribel

Også efter en oplevelsesrig dag på pisten kan man opleve en hel del i Méribel. Mens dejlige butikker indbyder til shopping, er caféer og restauranter en god start til en fantastisk afterskiing aften. Efterfølgende kan man fortsætte i biografen eller tage ud og bowle. Og senere på aftenen lade dagen slutte af i barerne og diskotekerne. Især kan baren ”Le Poste de Secours” anbefales - et moderne sted med rimelige priser. Hvis dette ikke er nok, kan man tage på udflugt til Val Thorens, hvor man kan feste indtil den lyse morgen.

Det kan dog også i Méribel udenfor pisten være sportsligt, fx ved paragliding, isklatring eller ved hundeslædetur. Derudover har man i Méribel også muligheden for sneskovandring, skøjteløb, bowling, køre snescotter og meget mere.

En særlig familieoplevelse byder en kælketur om aftenen ved "Himalaya By Night" på hver torsdag fra den 26-12-2019 på en strækning på 2 km med skumfiduser og varme drikke.

Snowpark: Méribel

Med liftkortet er der adgang til Méribels enestående snowparker. I "Elements Park", der er planlagt af Ho5Park, er der forskellige lines til freestylere i alle klasser. Især begyndere kan her glæde sig til at afprøve deres tricks på forskellige forhindringer som boxer, rails og jibs samt boardercross-strækningen.

Direkte ved "Plattiere 2"-liften er der i tillæg et helt særligt højdepunkt i regionen. DC Shoes Europe har besluttet også at oprette en "DC Area 43 Snowpark" i Méribel. De fik hjælp af Hill Technics Team, som bl.a. Benjamin Ravanel, European X-Games Superpipe Shaper, hører til. Beliggende i 2.300 m og med en længde på 1.200 m byder parken på 40 rail og 45 kickere i vidt forskellige versioner i sværhedsgraderne grøn, blå, rød og sort. I tillæg er der en speciel jib zone, en bag jump, en boardercross-strækning samt to halfpiper, hvoraf den ene kun er egnet til eksperterne. I begge parker kan man endda få sin kreativitet filmet og efterfølgende betragte denne online. I parkens chill zone kan man ved god musik slappe af.

Skiområdet Méribel er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Frankrig

Ekspert-anmeldelse Méribel

Anmeldelsen Méribel sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,8 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Méribel

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Méribel

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.