Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Saint Sorlin (Les Sybelles)

1.828 Antal bedømmelser:

95 % Anbefalingskvote:

By 8,6
Skiområde 8,7
Information omkring skiområdet
Les Sybelles
Højeste punkt: 2.620 m
Laveste punkt: 1.100 m
Højde skiby: 1.600 m
Lifter i alt: 72
Slæbelifter: 44
Stolelift: 28
Kabinebaner: 0
Pister i alt: 310 km
Pister:
53 km
Pister:
239 km
Pister:
18 km

Skiområde Les Sybelles

Skiområde Les Sybelles

"Les Sybelles" (1.100 m - 2.620 m) råder som en af de største skiregioner i Frankrig over 310 mangesidige km pister med størstedelen middelsvært niveau samt 72 lifte i i alt seks skiområder, som er forbundet med hinanden. Le Corbier, Saint Sorlin d’Arves, St. Jean d’Arvers, La Toussuire, Les Bottières og St. Colomban des Villards hedder områderne, som udmærker sig ved deres forskellighed og som er perfekt forbundet med hinanden via l’Ouillon (2.431 m).

Det store pisteareal byder på ideelle betingelser for begyndere og for familier med børn, for de talrige, blå pister sørger for afvekslingsrig start med skifornøjelserne, selv hos de ikke så øvede. Også øvede skiløbere har sjov på mere end 200 km middelsvære og 19 km sorte pister.

Foruden de mange børnevenlige nedfarter byder Les Sybelles også på rigtig gode dybsnebetingelser, bl.a. l’Ouillon, Bellard og Grand Truc. Hvis man kan lide højt tempo på pisterne, får man det sjovt på den sorte piste "Casse Pipe". Freestyler boltrer sig i snowparken og natskiløber på to belyste pister.

Denne vintersæson har skiområdet investeret i en ny rød piste fra L’Ouillon (2.431 m) og to helt nye stolelifte. Både 4er stoleliften Ourson og 6er stoleliften Voice Lactée afhjælper Sybelles Express ved Pint du Corbier. Derudover blev Crozat-yonen og begynderområdet i Le Corbier udstyret med magiske tæpper (transportbånd).
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Saint Sorlin (Les Sybelles)

Ikke kun pga. bygningerne, der er præget meget af træ, virker det ikke til at Saint Sorlin løber med masserne i de store skiområder, også natskiløb er her anderledes og er meget mere familiepræget. Når der her indbydes til natskiløb er det de små, der trækker her. De små sneharer, der går på skiskole i Saint Sorlin kan her gøre "natten" efter mørkets frembrud til dag: For så indbyder natskiområdet til at drøne ned af pisten med lanterner og stolt fremvise det lærte overfor tilskuerne. Mere stolt kan natskiløb vel ikke gøre såvel store som små. Men naturligvis får alle andre skientusiaster noget for pengene i Saint Sorlin: Med fakler i mørket går det til fods op i bjergene. Panoramablik ud over dalen, endda ofte med fyrværkeri inkluderet.

Afterskiing Saint Sorlin (Les Sybelles)

Afterskiing i St. Sorlin går roligt for sig. Efter en dag med mange oplevelser på pisten kan gæsterne lade dagen klinge hyggeligt ud med et lækkert savoisk måltid som raclette eller ostefondue. Hvis man herefter endnu ikke er træt, kan man spille billard eller dart på pubben "L’Avalanche", imens de hårde kan svinge træbenet på diskoteket "D’Sybell Club" og drikke lækre cocktails. Hvis man gerne vil have en skifri dag, finder man mange tilbud på fritidsaktiviteter i St. Sorlin d’Arves. Om det er vandring med snesko eller hundeslædeture, hurtige ture med quad eller paragliding, her er der ingen mangel på underholdningsmuligheder.

Snowpark: Saint Sorlin (Les Sybelles)

I "Les Sybelles" skiområde venter "Arvapark" på freeestylere indenfor alle niveauer. Ved L’Ouillon i La Toussiere i 2.100 m til 2.370 m højde beliggende, er den park vist den største i skiområdet. Her finder øvede og professionelle freestylere røde og sorte moduler. Store boxes, table og kicker kræver kreativitet og gode skills. Derudover findes også "Easy Park", som med grønne og blå moduler er velegnet til begyndere.Sømmeligt byder også på en boardercross-strækning. Her kan der konkurreres på 1,5 km længde med 14 integrerede obstacles.
For at forstørre klik på snowparkplanen.

Skiområdet Les Sybelles er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Frankrig

Ekspert-anmeldelse Les Sybelles

Anmeldelsen Les Sybelles sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,7 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Saint Sorlin (Les Sybelles)

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Saint Sorlin (Les Sybelles)

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele