Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Saint Sorlin (Les Sybelles)

1.967 Antal bedømmelser:

95 % Anbefalingskvote:

By 8,6
Skiområde 8,7

Skiområde Les Sybelles

Information omkring skiområdet
Højeste punkt: 2.620 m Kabinebaner: 1
Laveste punkt: 1.100 m Pister i alt: 310 km
Højde skiby: 1.600 m
Pister:
71 km
Lifter i alt: 68
Pister:
217 km
Slæbelifter: 39
Pister:
22 km
Stolelift: 28

Skiområde Les Sybelles

"Les Sybelles" (1.100 - 2.620 m) er et af de største skisportsområder i Frankrig med 310 km varierede pister, hvoraf de fleste er lette til middelsvære, og 68 lifter i i alt seks sammenhængende skiområder. Le Corbier, Saint Sorlin d'Arves, St. Jean d'Arves, La Toussuire, Les Bottières og St. Colomban des Villards er navnene på områderne ved foden af l'Ouillon (2.431 m), som byder på en stor variation.

Det enorme område med pister tilbyder ideelle betingelser for begyndere og børnefamilier, da de mange blå pister giver en varieret introduktion til skiløb for de mindre erfarne. De for det meste blå pister i Le Corbier er flade, så selv nybegyndere og børn kan når som helst komme til landsbyen uden problemer. De mere erfarne skiløbere vil også have det sjovt på de mere end 200 km pister af middelhøj sværhedsgrad og næsten 22 km sorte pister.

Ud over de mange familievenlige pister byder Les Sybelles også på meget gode forhold med dyb sne, bl.a. i l'Ouillon, Bellard og Grand Truc. De, der kan lide at køre hurtigt på de præparerede pister, vil have det sjovt på den sorte piste "Casse Pipe". Freestylere kan slå sig løs i snowparken og natskiløbere på to oplyste pister.

Inden starten på vintersæsonen 2022/23 investerede skiområdet for nyligt mange penge i sin første 10-persones gondol-lift, Côte du Bois. Liften erstatter Côte du Bois 4-personers stoleliften af samme navn og forbinder La Toussuire-dalområdet med det midterste område, hvor der via yderligere liftet er forbindelse til Ouillon og Le Corbier.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Saint Sorlin (Les Sybelles)

Ikke kun pga. bygningerne, der er præget meget af træ, virker det ikke til at Saint Sorlin løber med masserne i de store skiområder, også natskiløb er her anderledes og er meget mere familiepræget. Når der her indbydes til natskiløb er det de små, der trækker her. De små sneharer, der går på skiskole i Saint Sorlin kan her gøre "natten" efter mørkets frembrud til dag: For så indbyder natskiområdet til at drøne ned af pisten med lanterner og stolt fremvise det lærte overfor tilskuerne. Mere stolt kan natskiløb vel ikke gøre såvel store som små. Men naturligvis får alle andre skientusiaster noget for pengene i Saint Sorlin: Med fakler i mørket går det til fods op i bjergene. Panoramablik ud over dalen, endda ofte med fyrværkeri inkluderet.

Afterskiing Saint Sorlin (Les Sybelles)

Afterskiing i St. Sorlin går roligt for sig. Efter en dag med mange oplevelser på pisten kan gæsterne lade dagen klinge hyggeligt ud med et lækkert savoisk måltid som raclette eller ostefondue. Hvis man herefter endnu ikke er træt, kan man spille billard eller dart på pubben "L’Avalanche", imens de hårde kan svinge træbenet på diskoteket "D’Sybell Club" og drikke lækre cocktails. Hvis man gerne vil have en skifri dag, finder man mange tilbud på fritidsaktiviteter i St. Sorlin d’Arves. Om det er vandring med snesko eller hundeslædeture, hurtige ture med quad eller paragliding, her er der ingen mangel på underholdningsmuligheder.

Snowpark: Snowpark Sy'X Park Saint Sorlin (Les Sybelles)

I "Les Sybelles" skiområde venter "Sy'X Park" på freeestylere indenfor alle niveauer. Ved L’Ouillon i La Toussiere i 2.100 m til 2.370 m højde beliggende, er den park vist den største i skiområdet. Her finder øvede og professionelle freestylere røde og sorte moduler. Store boxes, table og kicker kræver kreativitet og gode skills. Derudover findes også "Easy Park", som med grønne og blå moduler er velegnet til begyndere.Sømmeligt byder også på en boardercross-strækning. Her kan der konkurreres på 1,5 km længde med 14 integrerede obstacles.
For at forstørre klik på snowparkplanen.

Skiområdet Les Sybelles er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Frankrig

Ekspert-anmeldelse Les Sybelles

Anmeldelsen Les Sybelles sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,7 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Saint Sorlin (Les Sybelles)

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Saint Sorlin (Les Sybelles)

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele