Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Val Cenis

1.826 Antal bedømmelser:

96 % Anbefalingskvote:

By 8,7
Skiområde 8,1
Information omkring skiområdet
Val Cenis Vanoise
Højeste punkt: 2.800 m
Laveste punkt: 1.300 m
Højde skiby: 1.400 m
Lifter i alt: 28
Slæbelifter: 13
Stolelift: 13
Kabinebaner: 2
Pister i alt: 125 km
Pister:
73 km
Pister:
42 km
Pister:
10 km

Skiområde Val Cenis Vanoise

Skiområde Val Cenis Vanoise

Liftkortet "Val Cenis Vanoise" giver gæsterne adgang til i alt 125 km præparerede pister og 28 lift- og gondolanlæg i skiområderne Val Cenis og Termignon. Den 6-pers. stolelift "La Turra" blev først bygget i 2008 og muliggør overgangen til skiområdet Termignon. Den hører sågar til en af de hurtigste lifter i Europa, således at der sjældent forekommer ventetid.

Skiområdet ved Nord-West-Hang ved Mont Cenis er meget snesikkert. Forskellige hytter indbyder til forstærkning eller bare at slappe af i solen. Skovnedfarten er særligt skøn, som fører ned i dalen via snoede veje. Mens selv de mest erfarne skiløbere lærer frygten at kende på nedfarten "Michèle Jacot de la Met", som starter i 2800 m højde, kan mindre øvede boltre sig på den længste begynderpiste i Europa, "Escargot" (på dansk: snegl). For de vilde er der 2 snowparker i forskellige højder med boardercross.

I Orelle ca. 35 km væk finder man den perfekt adgang til skiområdet Val Thorens, midtpunktet i Les 3 Vallées. Denne udflugt til verdens største skiområde må man endelig ikke gå glip af!!

Med liftkortet "ESKI-MO" kan man ud over pisterne i Val Cenis også besøge områderne Aussois, La Norma, Valfréjus og Bonneval sur Arc - hver én dag. De enkelte skiområder kan nemt nås med skibussen. Således har man adgang til i alt 300 pistekilometer!
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Val Cenis

Er udbuddet i denne form ikke nok og har man nok kondition om aftenen til mere sport, skal man ikke gå glip af natskiløb i skiområdet Val Cenis Vanoise. Hver torsdag udvides driftstiderne af pisten "La Colomba", så skiløberne kan nyde skiløb i projektørlys og måneskin fra kl. 20 til 22. Natskiområdets piste er ca. 1,5 km lang og er med betegnelsen "grøn" den perfekte piste til de mindste skiløbere. Natskiløb er muligt direkte fra bydelen Lanslevillard.

Afterskiing Val Cenis

Afterskiing begynder allerede til middag, hvor man mødes på hytternes og restauranternes solterrasser i skiområdet, for at styrke sig og for at slappe af. For underholdende aftentimer står forskellige restauranter til rådighed, fra traditionel savoisk til pizzerias, som har noget at tilbyde enhver. Værd at anbefale er Crêperiet, denne typisk franske kulinariske oplevelse skal man opleve.

Fest og farver finder man i barerne og pubs! Efter en aktiv dag på pisterne kan man her nyde en drink og resten af aftenen. Et diskotek sørger for at de party-vilde også får festlige oplevelser til langt ud på natten!

For alle, som gerne vil nyde dag uden ski, er der utallige attraktive alternativer: Fra kælk over hundeslædeløb til paragliding eller sneskovandring gennem det snedækkede bjerglandskab. Afslapning finder man f.eks. i det 150 m² store wellnessområde "Aqua Spa Institut". Derudover sørger svømmebad, skøjtebane samt et bowlingcenter for afvekslingsrig underholdning.

Snowpark: Val Cenis

Med liftkortet har man i Val Cenis adgang til 2 snowparker, som ligger ved siden af dybsne-skråningerne. Der er også boardercorss-strækninger.

Hvis man søger et større freestyle-tilbud, anbefaler vi en tur til Les 3 Vallées. Til Orelle er der ca. 35 km. I verdens største skiområde findes der diverse highlights: I Val Thorens snowpark og "DC Area 43 Snowpark" i Meribel kan især fremhæves. DC Park, som blev medudviklet af European X-Games Superpipe shaper Benjamin Ravanel, lader intet tilbage at ønske. En udflugt til Les 3 Valées er således en oplevelse for dem, der søger ensartede freestyle- og freeride-oplevelser!

Skiområdet Val Cenis Vanoise er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Frankrig

Ekspert-anmeldelse Val Cenis Vanoise

Anmeldelsen Val Cenis Vanoise sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,4 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing

Indkvarteringer i Val Cenis

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Val Cenis

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.