Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Valfréjus

2.943 Antal bedømmelser:

93 % Anbefalingskvote:

By 8,3
Skiområde 8,0
Information omkring skiområdet
Valfréjus & La Norma
Højeste punkt: 2.750 m
Laveste punkt: 1.350 m
Højde skiby: 1.550 m
Lifter i alt: 23
Slæbelifter: 12
Stolelift: 9
Kabinebaner: 2
Pister i alt: 135 km
Pister:
57 km
Pister:
63 km
Pister:
15 km

Skiområde Valfréjus & La Norma

Skiområde Valfréjus & La Norma

I La Norma & Valfrejus bydes skisportsfans på den rene fornøjelse: Skiområdet lokker med utroligt skønne pister og vidunderlige panoramablikke midt i Savoyer Alperne. I 1.350 - 2.750 m kan skiløbere og snowboadere benytte 23 lifter for at nyde 135 km ren pistefornøjelse.

Liftkortet "ESKI-MO" giver adgang til mere end 347 km afvekslende pister og 5 skiområder. Udover pisterne i Valfréjus er der dagligt mulighed for at benytte skiområdet La Norma samt hhv. en dag i områderne Aussois, Val Cenis Vanoise, Bessans og Bonneval sur Arc. Skiområderne har overvejende lette til middelsvære pister, men der er dog også nogle sorte pister. Skiområderne kan let nås med den gratis skibus.

I tillæg er Valfréjus kendt for sine utallige dybsnenedfarter, som både begejstrer skiløbere og snowboardere. I Boarder Cross parken kan man lære et par tricks og forbedre sine kundskaber. Også de idylliske skovnedfarter, som fører gennem den skønne natur og ender midt i centrum, er populære blandt gæsterne. Masser af moderne snekanoner sørger for ekstra snesikkerhed i vintersæsonen.

Orelle, som ligger kun 18 km fra Valfréjus byder på den perfekte adgang til skiområdet Val Thorens, det højst beliggende sted i Les 3 Vallées. Denne udflugt til verdens største skiområde må man endelig ikke gå glip af!Som indehaver af ESKI-MO liftkortet får man billigere dagliftkort til Val Thorens eller til det samlede Les 3 Vallées...
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Afterskiing Valfréjus

I det sympatiske Valfréjus er der forskellige barer til rådighed, hvis man trænger til lidt fest og farver på afterskiing. På diskoteket "K2 Club" er der for eksempel dagligt kendte DJ's. For dem, som er til lidt mere rolig hygge, er der nogle restauranter med både fransk og traditionelt køkken. Valfréjus' centrum inviterer til shopping med en butikspassage og byder på mange fritids- og sportsevents og lader ingen kede sig. Hvis man er interesseret i en dag uden ski, har man mulighed for valget mellem spændende aktiviteter som sneskovandring eller skøjteløb.

Snowpark: Valfréjus

I skiområdet Valfréjus er der ingen snowparker, men indstigningen til "3 Vallées" over Orelle ligger ca. 18 km derfra. Ved fremvisning af liftkortet "ESKI-MO" fås der her rabat på et dagskort. Europas største skiområde byder på en masse freeestyle-muligheder. Her kan man boltre sig i tre parker i særklasse.

I Val Thorens ligger den ca. 70.000 m² store „Val Thorens Snowpark“ i „Plateaux“ sektoren, i nærheden af „Gand Fond“-gondolen i 2.500 m til 2.600 m. Videre går det i Méribel-Mottaret med Ho5Park skabte "Moon Park", som med sin "Mini Moon" parkour byder på skønne muligheder for at øve sig også for de små.

Endeligt venter der i Méribel en enestående oplevelse: "DC Area 43 Snowpark", sat i gang af DC Shoes Europe. Somhjælp var der ingen ringere end holdet fra Hill Technics, som European X-Games Superpipe Shaper Benjamin Ravanel er en del af. Under disse højteknologiske forudsætninger er parken designet med enestående faciliteter og det bedste udstyr.

Skiområdet Valfréjus & La Norma er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Frankrig

Ekspert-anmeldelse Valfréjus & La Norma

Anmeldelsen Valfréjus & La Norma sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,4 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing

Indkvarteringer i Valfréjus

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Valfréjus

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.