Kundevurdering

Valloire

84 Antal bedømmelser:

100 % Anbefalingskvote:

By 9,3
Skiområde 9,3
Pisteplan
Information omkring skiområdet
Galibier Thabor
Højeste punkt: 2.750 m
Laveste punkt: 1.430 m
Højde skiby: 1.430 m
Lifter i alt: 30
Slæbelifter: 11
Stolelift: 17
Kabinebaner: 2
Pister i alt: 160 km
Pister:
60 km
Pister:
85 km
Pister:
15 km

Skiferie Valloire - Hjertet i de 3 dale!

Valloire

Valloire ligger mellem Col du Galibier og Col du Télégraphe i de savoiske Alper. Den maleriske landsbykulisse med gamle bygninger af sten og den lille flod Valloirette gengiver charmen af en unik bjerglandsby. Men her sker der langt mere end fransk alme-tradition. Fritidsaktiviteter som skøjteløb og paragliding, men også eksotisk sport som speedløb på ski eller flyvning med propellermaskine tilhører tilbuddet.

I byen forberedes hver vinter et specielt saisonprogram. Fra nytårsfesten"Snowball" på hovedvejen til Big Air Festival med DJ og gløgg samt kulturelle events har man tænkt på det hele.

Valmeinier-Valloire

I den solbeklædte Maurienne-dal ligger i regionen Valmeinier-Valloire, som oftest på grund af store skiområde bliver betegnet som en lille udgave af Trois Vallées. Og rent faktisk skulle grundstenen for de tre berømte dale oprindeligt være lagt i Valmeinier. Indbyggerne var dog i 1946 imod al for megen tumult, af hvilken grund Courchevel blev placeret en smule nordligere. Først i 1986, da man besluttede sig for Valmeinier, kom en skiløjpe, der forbandt de 3 dale. De fantastiske pister, de brede bjergsider og de dybe dale i Trois Vallées kan ingen gøre kunsten efter. Valmeinier – de tre små dale er store! Først i 1986 opstod også her med sammenslutningen af Valmeiner en tre-dals transportløjpe, hvis fantastiske pister, brede bjergvidder og dybe dale i Trois Vallées som ikke er sammenlignelig med noget!

Transport Valloire

  • Med tog: St. Michel de Maurienne/Valloire (ca. 20 km)
  • Med fly: Chambéry (ca. 110 km), Turin (ca. 150 km), Grenoble (ca. 180 km), Genf (ca. 190 km)

Indkvarteringer i Valloire

Kort forstør

Søg…

: Skiferie Valloire

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter