Award
Kundevurdering

Valmeinier

4.286 Antal bedømmelser:

96 % Anbefalingskvote:

By 8,6
Skiområde 8,8

Skiområde Galibier-Thabor

Information omkring skiområdet
Højeste punkt: 2.750 m Kabinebaner: 2
Laveste punkt: 1.430 m Pister i alt: 160 km
Højde skiby: 1.800 m
Pister:
60 km
Lifter i alt: 30
Pister:
85 km
Slæbelifter: 11
Pister:
15 km
Stolelift: 17

Skiområde Galibier-Thabor

Med liftkortet "Galibier Thabor" kan man vælge mellem 30 lifter og pister med en samlet længde på 160 km. Den femtestørste skiregion i Savoyen omfatter områderne Valmeinier 1500, Valmeinier 1800 og Valloire (udlevering af liftkort er kun mulig i Valmeinier!).

Over den smukke bjerglandsby Valmeinier breder sig ved Le Gros uendelige skråninger, perfekte til carving og behageligt skiløb. Bjergskråningerne på siden, som ligger overfor er derimod næsten uberørte og byder på fantastiske muligheder for skiløb i dybsne. Snowboardere finder på Crey du Quart ved Valloire en snowpark, som dagligt præpareres og som har en halfpipe og en boardercross-strækning. Skiområdets højdebeliggenhed - 70 % ligger i over 2.000 m højde - samt mere end 400 snekanoner er garanter for den størst mulige snesikkerhed.

Også for familier har skiområdet en hel del at byde på. Undvig de mangle forhindringer i "Walkid" eller tag kurvene rigtigt ved snowtubing.

Der skal mere afveksling til? Orelle, som ligger 18 km fra Valmeinier er den perfekte indstigning til det kæmpestore skiområde "3 Vallées". Denne tur til verdens største sammenhængende skiregion må man for alt i verden ikke gå glip af!
Pistekort Galibier-Thabor
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Valmeinier

Natskiløb er i Frankrig en populær fritidsbeskæftigelse. Derfor er det naturligvis om aftenen ikke slut med skiløb i det familievenlige alsidige skiområde Galibier Thabor. På dalsiden af Valmeinier er der et lille fint natskiområde, der bare indbyder til natskiløb, naturligvis udenfor de normale driftstider. I bydelen Valmeinier 1800 oplyses en ca. 600 m lang piste. Stoleliften Pré Aynard kører op i 1.949 m højde til starten på den mellemsvære nedkørsel, der fører ned til dalstationen. Pisten ender så at sige på dørtrinnet til pubberne og barerne. Fra Valloire på den anden side af skiområdet kommer natteravnene med liften op til natskipisten. Tilbage går turen over den ca. 10 km lange bjergvej med skibussen.

Afterskiing Valmeinier

Valmeinier er et roligt sted, hvor kvalitet er vigtigere end størrelse. De hyggelige hytter er derfor noget mindre end andre steder, og i stedet for gullaschsuppe serveres der lækre egnsretter. Efter skiløbet indbyder talrige solterrasser og caféer direkte på pisterne til afterskiing. Om aftenen kan der vælges mellem forskellige barer, restauranter, en biograf og et diskotek.

På den udendørs skøjtebane kan man tage sine runder på skøjter, mens man udforsker naturen på vintervandrestier omkring landsbyerne i snestøvler eller - på en guidet tur - på snesko. Ud over det sjove på pisterne er der også en bowlingbane, en kælkebane og mulighed for isklatring. Og for dem, der ikke kan få nok af skiløb, er der endda natskiløb to gange om ugen (sæsonbestemt).

Snowpark: Lac de la Vieille Valmeinier

"Snowpark du Lac de la Vieille" venter i skiområdet Galibier-Thabor. Parken ligger på Crey du Quart, ved siden af liften "Chateau Ripaille" i en højde på mellem 2.200 og 2.400 m, næsten præcis mellem Valmeinier og Valloire. Parken har stort set alt, hvad en freestyler kan ønske sig. Et bredt udvalg af rails og kickere i 4 forskellige sværhedsgrader - blå, grøn, rød og sort - giver alle snowboadere mulighed for at udvikle deres færdigheder.

Ud over Easy- og Medium-zonerne venter Expert-zonen med big airs og handrails på de professionelle blandt snowboaderne. Boardercrossbanen i snowparken "Lac de la Vieille" er også velegnet til begyndere.

For dem, der ønsker at slappe af mellem turene eller bagefter bare slappe af, er der en chill-zone, der naturligvis er udstyret med passende lyd. Hvis man er heldig, kan man endda få en saftig BBQ. "Snowpark du Lac de la Vieille" er bestemt et besøg værd!

Skiområdet Galibier-Thabor er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Frankrig

Ekspert-anmeldelse Galibier-Thabor

Anmeldelsen Galibier-Thabor sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,7 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing

Indkvarteringer i Valmeinier

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Valmeinier

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter