Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Valmeinier

4.089 Antal bedømmelser:

96 % Anbefalingskvote:

By 8,6
Skiområde 8,8

Skiområde Galibier-Thabor

Information omkring skiområdet
Højeste punkt: 2.750 m Kabinebaner: 2
Laveste punkt: 1.430 m Pister i alt: 160 km
Højde skiby: 1.800 m
Pister:
60 km
Lifter i alt: 30
Pister:
85 km
Slæbelifter: 11
Pister:
15 km
Stolelift: 17

Skiområde Galibier-Thabor

Med liftkortet "Galibier Thabor" kan man vælge mellem 30 lifter og pister med en samlet længde på 160 km. Den femtestørste skiregion i Savoyen omfatter områderne Valmeinier 1500, Valmeinier 1800 og Valloire (udlevering af liftkort er kun mulig i Valmeinier!).

Over den smukke bjerglandsby Valmeinier breder sig ved Le Gros uendelige skråninger, perfekte til carving og behageligt skiløb. Bjergskråningerne på siden, som ligger overfor er derimod næsten uberørte og byder på fantastiske muligheder for skiløb i dybsne. Snowboardere finder på Crey du Quart ved Valloire en snowpark, som dagligt præpareres og som har en halfpipe og en boardercross-strækning. Skiområdets højdebeliggenhed - 70 % ligger i over 2.000 m højde - samt mere end 400 snekanoner er garanter for den størst mulige snesikkerhed.

Der skal mere afveksling til? Orelle, som ligger 18 km fra Valmeinier er den perfekte indstigning til det kæmpestore skiområde "3 Vallées". Denne tur til verdens største sammenhængende skiregion må man for alt i verden ikke gå glip af!
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Valmeinier

Natskiløb er i Frankrig en populær fritidsbeskæftigelse. Derfor er det naturligvis om aftenen ikke slut med skiløb i det familievenlige alsidige skiområde Galibier Thabor. På dalsiden af Valmeinier er der et lille fint natskiområde, der bare indbyder til natskiløb, naturligvis udenfor de normale driftstider. I bydelen Valmeinier 1800 oplyses en ca. 600 m lang piste. Stoleliften Pré Aynard kører op i 1.949 m højde til starten på den mellemsvære nedkørsel, der fører ned til dalstationen. Pisten ender så at sige på dørtrinnet til pubberne og barerne. Fra Valloire på den anden side af skiområdet kommer natteravnene med liften op til natskipisten. Tilbage går turen over den ca. 10 km lange bjergvej med skibussen.

Afterskiing Valmeinier

Valmeinier er et sted, som vækker tanker til eftertænksomhed, og hvor man lægger stor vægt på kvalitet frem for kvantitet. De hyggelige hytter er som følge deraf en smule mindre end andre steder, og i stedet for gulaschsuppe får man delikate, regionale retter serveret. Efter en aktiv omgang på pisterne indbyder et utal af solterasser og caféer til afterski. Om aftenen har man valget i mellem diverse barer, restauranter, biograf og et diskotek. Derudover er der en Open-Air-skøjtebane, forskellige vintervandringsruter rundt om landsbyerne, en bowlingbane, guidede vandringer med snesko, en kælkebane, paragliding og isfaldsklatring. Og for alle, som bare ikke kan få nok af skiløb, er der to gange om ugen natskiløb (afhænger af sæsonen).

Snowpark: Lac de la Vieille Valmeinier

"Snowpark du Lac de la Vieille" venter i skiområdet Galibier-Thabor. Parken ligger på Crey du Quart, ved siden af liften "Chateau Ripaille" i en højde på mellem 2.200 og 2.400 m, næsten præcis mellem Valmeinier og Valloire. Parken har stort set alt, hvad en freestyler kan ønske sig. Et bredt udvalg af rails og kickere i 4 forskellige sværhedsgrader - blå, grøn, rød og sort - giver alle snowboadere mulighed for at udvikle deres færdigheder.

Ud over Easy- og Medium-zonerne venter Expert-zonen med big airs og handrails på de professionelle blandt snowboaderne. Boardercrossbanen i snowparken "Lac de la Vieille" er også velegnet til begyndere.

For dem, der ønsker at slappe af mellem turene eller bagefter bare slappe af, er der en chill-zone, der naturligvis er udstyret med passende lyd. Hvis man er heldig, kan man endda få en saftig BBQ. "Snowpark du Lac de la Vieille" er bestemt et besøg værd!

Skiområdet Galibier-Thabor er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Frankrig

Ekspert-anmeldelse Galibier-Thabor

Anmeldelsen Galibier-Thabor sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,7 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing

Indkvarteringer i Valmeinier

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Valmeinier

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele