Newsletter

Tilmeld dig nu og sikre dig fordele!

Flere rejseinfos

Liftkort

Liftkort

Liftkortet er din billet til pisterne, så du kan benytte svævebanerne og skilifterne i et bestemt skiområde eller i hele skiregionen.

Er liftkortet inkluderet i rejseprisen?

Medmindre andet er angivet, er liftkort inkluderet ved alle skirejser, som gælder fra dagen efter ankomstdag indtil dagen inden afrejse. Gyldigheden af liftkortet kan som regel forlænges til
afrejsedagen i bookingprocessen. Vil man derimod gerne ud på pisten på ankomstdagen, er det nødvendigt, at du/I selv køber et halv- eller heldags liftkort direkte ved liftkassen.

Ved nogle rejsemål er det muligt at udvide liftkortet til hele skiregionen, for at kunne benytte flere skiområder i et liftkortforbund.

På mange skisportssteder bliver liftkortet udleveret som nøglekort (elektronisk tidskort). Her opstår der et mindre gebyr, som normalt tilbagebetales ved returnering af nøglekortet til bjergbanen.

Såfremt du/I ikke ønsker liftkort gennem os, kan dette fravælges i bookingprocessen, rejseprisen reduceres tilsvarende. Ved nogle af vores skirejser er det dog ikke muligt at fravælge liftkortet.

Hvor køber man billige liftkort?

Ved søgning efter billige liftkort, finder man det hos os. Ved booking af skipakkerejse har du/I mulighed for at erhverve liftkortet til reduceret pris. SnowTrex køber liftkortene til dig/jer til lavere pris og giver den reduktion videre til dig/jer gennem en billigere pakkeløsning. Børn får deres liftkort til reduceret pris eller endda helt gratis. Dermed kan man stå på ski i det populære og store skiområder med et liftkort til nedsat pris.

Har børnene brug for liftkort og indtil hvilken alder er liftkortet gratis?

I de fleste tilfælde er liftkort gratis til børnene indtil 5 eller 6 år i skiområderne. Børnene skal dog i de fleste tilfælde ledsages af en voksen eller skilærer. I enkelte skiområder kan børn indtil 10 eller endda indtil 15 år benytte lifterne gratis. Ved booking af pakkerejse tilføjes liftkortet i den rigtige aldersklasse direkte i bookingprocessen.

Hvor kan man hente det inkluderede liftkort?

Liftkortet fås ved bjergbanernes kasser eller i enkelte tilfælde på indkvarteringen. Konkrete informationer om afhentning af liftkort får du/I på liftkortvoucheren sammen med rejsepapirerne.

Hvilke ydelser indeholder liftkortet?

På mange skisportssteder får man med liftkortet et stort udvalg af flere ydelser og rabatter. Udover benyttelsen af skibusserne og de offentlige transportmidler, får man med liftkortet mange steder billigere entré til lokale museer eller til badelande og termalbade, men også til arrangementer som koncerter og festivaler. Så man har her et bredt udvalg af alternative fritidsaktiviteter efter afslutningen på pistedagen eller til dage uden ski.

Hvordan kan man spore de tilbagelagte kilometer på pisterne?

I flere og flere skiområder tilbydes der servicen sporing af antal kilometer pister med nøglekortet. I slutningen af dagen på ski får man et overblik over antal ture med liften, antal kilometer på skiene og andre statistikker. Dertil behøver man blot indtaste liftkortnummeret på bjergbanens hjemmeside. Efterfølgende vises så dagens antal overvundne højdemeter og tilbagelagte kilometer samt benyttede lifter og pister. Et stort antal af skiområderne og skiregionerne byder også på muligheden for at få disse informationer printet ud direkte efter sidste nedfart ved "Skiline"-automaterne.