Newsletter

Tilmeld dig nu og sikre dig fordele!

Indkvarteringer

Vi tilbyder et stort udvalg af indkvarteringer: Fra enkle pensioner til moderne lejlighedshuse til luksuriøse 5-stjernede hoteller, vi tilbyder alt. Alt efter byggeår kan indkvarteringerne i alle kategorier bære præg af slitage. Indkvarteringskategorien svarer til landets typiske klassificering (stjerner) eller hvis en sådan ikke var givet, har vi selv klassificeret (sole), hvis indkvarteringens tilstand efter vores mening ikke svarer til de officielle stjerner.

Indkvarteringskategorier

* eller °
Meget enkelt indkvartering kun indrettet med det nødvendigste.

** eller °°
Enkle indkvarteringer m. en vis grad af komfort, f.eks. enkel uspecificeret pension eller middelniveau-lejlighed

*** eller °°°
God og hyggelig møblering med god komfort. Møblering af bedre kvalitet. Ved større objekter gode faciliteter.

**** eller °°°°
Meget god møblering med en høj grad af komfort. Placering og faciliteter lever op til de høje standarder.

***** eller °°°°°
Førsteklasses møblering med førsteklasses komfort. Velholdt og eksklusivt helhedsindtryk. Førsteklasses faciliteter.

Typer af indkvarteringer

Lejligheder, studios og chalets

Studios består af stue/soveværelse, mens lejligheder og chalets har mindst et værelse mere. Disse tre former for indkvarteringer har et køkken eller tekøkken, og der er som regel ingen forplejning inkluderet i prisen. Der er mulighed for at booke disse former for indkvartering med mindre end mulige max. antal pers., hvis man f.eks. ikke vil benytte stue/soveværelse som soveværelse.
Det er forskelligt om slutrengøring er inkluderet, og nogle steder kan eller skal der betales for det, andre steder kan man eller skal man selv gøre rent. Derudover skal der som regel betales depositum, som man som regel også vil få tilbage. De præcise informationer findes i beskrivelse af den pågældende indkvartering.
Såfremt der ikke er nævnt andet, er sengetøj og håndklæder ikke inkluderet i rejsens pris, men det kan som regel lejes på destinationen eller medbringes selv.

Gasthof og hoteller

Man har valget mellem enkelt-, dobbelt og flersengsværelser inkl. morgenmad eller 1/2 pension. Alt efter kategori har husene sauna eller endda et helt wellnessområde (sauna, solarium, dampbad, svømmebad).

Morgenmadspensioner

Morgenmadspensioner er et billigt alternativ til Gasthöfe og hoteller. Man har valget i mellem enkelt-, dobbelt- og flersengsværelser inkl. morgenmad.

Ankomst & afrejse

Check-in/ -out

I Gasthöfe, på hoteller og i morgenmadspensioner kan man som regel flytte ind senest kl. 16, i lejligheder fra kl. 17.
På afrejsedagen skal man være ude af værelset/lejligheden senest kl. 10. Præcise informationer herom fås på destinationen ved check-in.

Turistskat

Turistskat er et kommunalt gebyr, som mange turiststeder opkræver pr. dag. Der er ikke et fast beløb for størrelsen på turistskatten, det er forskelligt fra destination til destination.
Nogle gange opkræver vi turistskatten som en del af rejsens pris og betaler det videre til destinationen, andre gange skal turistskatten betales direkte på destinationen.