Newsletter

Tilmeld dig nu og sikre dig fordele!

Flere rejseinfos

Liftkort

Liftkort

Liftkortet er din adgangsbillet til pisterne, så du kan benytte svævebanerne og skilifterne i et bestemt skiområde eller i hele skiregionen.

Er liftkortet inkluderet i rejseprisen?

Medmindre andet er angivet, er liftkort inkluderet ved alle skirejser. Pr. rejsedeltager er der inkluderet et liftkort. På mange skisportssteder er der særlige regler for børneliftkort. Vær derfor opmærksom på de vigtige henvisninger i beskrivelsen af indkvarteringen. Kan der ikke bookes liftkort, er dette angivet i bookingprocessen med "intet liftkort inkluderet".

I hvilket tidsrum er liftkortet gyldigt?

Liftkortet er, med mindre andet er angivet, gyldigt fra dagen efter ankomst til dagen inden afrejsedag. Det konkrete tidsrum for det valgte liftkort fremgår i bookingprocessen.

Kan liftkortet forlænges?

Gyldigheden af liftkortet kan som regel forlænges til afrejsedagen i bookingprocessen. Vil man derimod gerne ud på pisten på ankomstdagen, er det nødvendigt, at du/I selv køber et halv- eller heldags liftkort direkte ved liftkassen.

Kan der bookes udvidelse af liftkortet?

Ved nogle rejsemål er det muligt at udvide liftkortet til hele skiregionen, for at kunne benytte flere skiområder i et liftkortforbund. Dette fremgår i bookingprocessen ved den valgte skirejse.

Hvad er et nøglekort?

På mange skisportssteder bliver liftkortet udleveret som nøglekort (elektronisk tidskort). Hertil kommer et mindre gebyr, som normalt tilbagebetales ved returnering af nøglekortet til bjergbanen.

Kan liftkortet også fravælges?

Såfremt du/I ikke ønsker liftkort gennem os, kan dette fravælges i bookingprocessen, rejseprisen reduceres tilsvarende. Ved nogle af vores skirejser er det dog ikke muligt at fravælge liftkortet.

Har børn brug for et liftkort og op til hvilken alder er det gratis?

I de fleste skiområder er liftkortet gratis for børn indtil 5 eller 6 år. Børnene skal i de fleste tilfælde ledsages af en voksen eller en skilærer. I enkelte skiområder kan børn indtil 10 år og endda indtil 15 år kører gratis med lifterne. Ved booking af en skirejse tilføjes automatisk liftkortet i den rigtige aldersklasse.

Hvor henter man liftkortet, der er inkluderet i prisen?

Liftkortet fås ved bjergbanernes kasser eller i enkelte tilfælde på indkvarteringen. Yderligere informationer om afhentningssted fås i rejsepapirerne sammen med lifkortvoucheren.

Hvilke ydelser er inkluderet i liftkortet?

På mange skisportssteder får man sammen med liftkortet en stort udvalg af yderligere ydelser og rabatter. Udover benyttelsen af skibusserne og andre offentlige transportmidler fås der med liftkortet mange steder nedsat entré ved besøg af lokale museer eller til badelande og termalbade, man også til arrangementer som koncerter og festivaler. Hermed har man det store udvalg til at arrangere sin fritid efter dagen på pisten eller på dage med pauser.

Hvor køber man billige liftkort?

Ved søgning efter billige liftkort, finder man det hos os. Ved booking af skipakkerejse har du/I mulighed for at erhverve liftkortet til reduceret pris. SnowTrex køber liftkortene til dig/jer til lavere pris og giver den reduktion videre til dig/jer gennem en billigere pakkeløsning. Børn får deres liftkort til reduceret pris eller endda helt gratis. Dermed kan man stå på ski i det populære og store skiområder med et liftkort til nedsat pris.

Hvordan kan man spore de tilbagelagte kilometer på pisterne?

I flere og flere skiområder tilbydes der servicen sporing af antal kilometer pister med nøglekortet. I slutningen af dagen på ski får man et overblik over antal ture med liften, antal kilometer på skiene og andre statistikker. Dertil behøver man blot indtaste liftkortnummeret på bjergbanens hjemmeside. Efterfølgende vises så dagens antal overvundne højdemeter og tilbagelagte kilometer samt benyttede lifter og pister. Et stort antal af skiområderne og skiregionerne byder også på muligheden for at få disse informationer printet ud direkte efter sidste nedfart ved "Skiline"-automaterne.