Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Kundevurdering

Mühlen in Taufers

43 Antal bedømmelser:

98 % Anbefalingskvote:

By 9,2
Skiområde 9,0
Information omkring skiområdet
Skiworld Ahrntal
Højeste punkt: 2.510 m
Laveste punkt: 950 m
Højde skiby: 862 m
Lifter i alt: 25
Slæbelifter: 10
Stolelift: 11
Kabinebaner: 4
Pister i alt: 74 km
Pister:
37 km
Pister:
22 km
Pister:
15 km
Skiruter: 5 km

Skiområde Skiworld Ahrntal

Skiområde Skiworld Ahrntal

Med liftkortet "Skiworld Ahrntal" er der adgang til de tre skiområder Klausberg, Speikboden, Weißenbach & Rein. I 950 m til 2.510 m og i alt 74 km pister finder man her alt, hvad skiløber-hjertet begærer. Moderne snekanoner garanterer snesikkerhed fra november til påske og velpræparerede pister sørger for resten. I selve Rein er der to lifter, som bringer dig til 4 km pister.

I skiområdet Speikboden med 38 km pister og overvejende lette skråninger føler især begyndere sig tilpas. Den moderne gondolbane Speikboden i skiområdet er en attraktion i sig selv, som på kun otte minutter overvinder en højdeforskel på 900 m og bringer gæsterne op i 2.000 m højde. Det er værd at bemærke, at liften kører i en kurve. Ved mellemstationen er der omstigning til stoleliften, der bringer gæsterne op i 2.250 m højde. Direkte ved siden af Seenock-pisten ligger en skøn funpark, som giver enhver et adrenalinkick.

Ved dalstationen i skiområdet Klausberg, der omfatter 33 km pister, er der et børneland, hvor de små er i gode hænder. Det såkaldte "Klausiland" byder de små skiløbere oå mange attraktioner. Trylletæppe, "Klausi-Express", sneiglo, "Klausi-Burg", rutsjebaner og en slalomstrækning sørger for underholdingen her. Men der bydes de små endnu mere ved Klausberg: Den enestående nye Dino Fun-Line er en parkour med whoops, stejlkurver og små boxer. Parkouren er indrammet af ti dinosaurer i original størrelse, som fx tyrannosaurus rex. I snowparken ved K2 dalstationen kan freestylerne boltrer sig efter bedste evne og også de svære pister "Hühnerspiel" og "Hexenschuss" sørger for sjov og aktion. Den længste nedfart med ca. 8 km og 1.460 m højdeforskel ligger ved Klausberg K2, mens den skønneste carving-skråning findes ved "Sonnenlift". Udenfor pisterne finder dybsnefans også masser af udfordringer.

Med "Kombinationsticket Kronplatz" kan man nyde fem skidage i Tauferer Ahrntal og en skidag ved Kronplatz. Billetten gælder fra et 5-dages liftkort. Dagen ved Kronplatz kan frit vælges indenfor liftkortet gyldighedsperiode, dog kan "Kombinationsticket" ikke benyttes samme dag ved Kronplatz og i Tauferer Ahrntal.

I mange områder i skiområdet er der gratis adgang til Wi-Fi hotspots.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Mühlen in Taufers

På pisterne rundt om skisportsstedet Mühlen i Taufers kan aftenen også benyttes til at stå på ski, for så er nedfarten to gange om ugen åbnet længere end normalt. I det skønne Italien kan der køres natskiløb på de oplyste pister i skiområdet Skiworld Ahrntal Alpinwelt. De oplyste nedfarter præpareres ekstra til natskiløbet. I tillæg er kælkebanen oplyst med projektører og kan ligeledes benyttes, når mørket falder på. Nedfarterne i natskiområdet Alpinwelt bliver forøvrigt oplyst med den nyeste LED-teknik, så der tages hensyn til miljøet og gør skifornøjelsen særlig energisparende. De oplyste pister i skiområdet bliver hertil præpareret på ny.

Afterskiing Mühlen in Taufers

Selv efter en lang dag på pisten kan man i Mühlen opleve en hel del. Man kan bl.a. lade sig forkæle i en restaurant med lokale og internationale specialiteter. Der fejres afterskiing-fester i de trendy diskoteker i Sand - "Pik-Club" eller "Almdiele". Eller kig forbi "Ochsenblut" på Klausberg.

Det går hurtigt på kælkebanerne i området: Den 5 km lange strækning på Klausberg er endda til dels oplyst om aftenen. Hele 7 km kan man suse ned af strækningen fra Speikboden til Weißenbach. Vandfaldene ved Reintal er derimod et perfekt revir for isklatrer. Et særligt højdepunkt er Alpine Coaster "Klausberg Flitzer" på Klausberg. Kælkebanen er den længste Alpe-kælkebane i Italien og byder på sjov for både store som små. Man bestemmer her selv, hvor man vil suse ned af kælkebanen, man kan komme op på 40 km/t. I hvert liftkort er endda en gratis tur inkluderet!

Det nærliggende Burg Taufers (en borg) er en af de meste flotte i hele Tyrol og er til enhver tid et besøg værd.

Snowpark: Mühlen in Taufers

Direkte ved kabinebanen "K2" på Klausberg finder freestylefans snowparken "Funtaklaus". Her venter der conners, big air kicker med tables med op til 17 m længde, forskellige rails og boxer til begyndere som til eksperterne. I år har snowparken fået et nyt design. Det nye anlæg er endda godkendt af den regerende olympiske vinder Joss Christensen.

I skiområdet er der ligeledes en snowpark. Den er delt op i en easy og en medium line. Begyndere kan her boltre sig på kickers og boxer. Eksperterne og de øvede har her valget mellem flere forskellige større kickers med tables i op til 14 m samt rails og boxer. Snowparken er ca. 700 m lang.

Skiområdet Skiworld Ahrntal er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Italien

Ekspert-anmeldelse Skiworld Ahrntal

Anmeldelsen Skiworld Ahrntal sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Mühlen in Taufers

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Mühlen in Taufers

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.