Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde:
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifte & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato: valgfri
Der er opstået en fejl. Venligst kontroller dine indtastede dater og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.

Information omkring langrend

Alpbachtal

Løjpekilometer: 100 km

Langrend Alpbachtal

Alpbach

Alpbach har over 21 km perfekt præparerede løjper af middel til højt niveau. Den længste starter ved Ost-Luegergraben og er ca. 11 km lang. Strækningerne "Luegergraben" og "Greitergraben" ved Inneralpbach fører gennem romantiske vinterlandskaber og er særligt smukke. Også de omkringliggende byer Breitenbach, Brandenberg, Reith og Kramsach har skønne løjper. I alt byder regionen på 100 løjpekilometer.
Detaljer

Breitenbach

Breitenbach og omgivelserne byder på et meget varierende løjpeudbud på i alt 35 km, som er forbundet med Angerberg-Mariastein. I Breitenbach selv er der 2 langrendsløjper i vinterlandskabet – en af dem har endda fået godkendelsesstempel "Gütesiegel". I januar og februar tilbydes en guidet langrendstur for begyndere og letøvede fra byens turismeforbund. I Angerberg sørger en belyst natløjpe for fornøjelser på pisterne selv om i aftentimerne. De …
Detaljer

Kramsach

I Kramsach finder langrendsløbere to velholdte løjper, som løber fantastisk langs søen. Dermed er der i alt 8 km løjper til rådighed, som kan benyttes gratis. De nærtliggende byer Breitenbach, Reith og Brixlegg byder på flere løjper, nogle endda med kvalitetsmærke og i alt kommer op på ca. 56 km løjper. Dertil har Alpbach over f.eks. 21 km bedst præparerede løjper fra middelsvær til høj niveau. Den 4 km lange højdeløjpe ved Reither Kogel lover …
Detaljer

Münster

I Münster ligger Grünsbachloipe, som med 6 km længde og en normal løjpespor samt en sktaingspor er perfekt egnet til begyndere. I Breitenbach, Reith og Brixlegg finder man løjper, hvormed hele Alpbachtal kommer på i alt 56 løjpekilometer. Alpbach råder f.eks. over 21 præparerede løjper. Den 4 km lange højdeløjpe ved Reither Kogel garanterer snesikkerhed, men også en skøn udsigt over det skønne vinterpanorama.
Detaljer

Reith

Reith i Alpbachtal giver langrendsløbere mulighed for at få skønnelangrendsoplevelser på en 5 km lang løjpe. Da løjpen ikke er helt så svær, er den også god til begyndere. Rundt om den lille landsby ved foden af Reither Kogel er der flere muligheder for langrend. Nabobyerne Alpbach, Brixlegg og Brandenberg lokker med flere løjper, som byder på noget for ethvert niveau, således at hele regionen i alt ca. har 100 km løjper.
Detaljer

Langrendsdestinationer Alpbachtal

Kort forstør

By Løjpekm Nætter fra
21 km 3-10 kr 2.162
35 km 4-10 kr 2.418
8 km book snart
6 km book snart
5 km 3-10 kr 3.247