Kundevurdering

Bad Gastein

919 Antal bedømmelser:

90 % Anbefalingskvote:

By 8,3
Skiområde 8,6

Langrend Bad Gastein

Information omkring langrend

16 km løjpekilometer:

I selve Bad Gastein er der ca. 16 km præparerede løjper, som byder på noget for enhver smag. De 16 km er såvel til klassisk stil som til skøjtestilen. Den 5,5 km lange Böcksteiner løjpe har projektørbelysning indtil kl. 21.

I hele Gasteinertal er der ca. 36 km løjper, som ligger på afvekslende ruter. Fx langs med Gasteiner Ache, gennem landsbyer samt strækninger i dalen eller på bjerget. Værd at nævne er løjpen i Angertal, som imponerer med landskabelige højdepunkter. Stor snesikkerhed og vidunderligt vinterpanorama lover højdeløjpen ved Sportgastein, der ligger på ca. 1.600 m og samtidigt danner den længste løjpe i regionen. Her ligger også en langrendscenter med omklædning, udlejningsmuligheder og langrendsskoler. Der er oplyste løjper i Bad Gastein og i Kurpark i Bad Hofgastein.

I langrendsskolen i Bad Hofgastein kan nysgerrige for øvrigt også afprøve skiskydnings-sporten. Der er endda her ekstra et anlæg med mulighed for laser-skiskydning.

Benyttelsen af løjperne i Bad Gastein er ikke inkluderet i liftkortet. Der skal derfor købes en dagsbillet på destinationen.

Indkvarteringer i Bad Gastein

Kort forstør

Søg…

: Langrend Bad Gastein

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter