Kundevurdering

Bad Gastein

919 Antal bedømmelser:

90 % Anbefalingskvote:

By 8,3
Skiområde 8,6

Skiregion Ski amadé

Informationer omkring skiregionen
Højeste punkt: 2.700 m Pister i alt: 760 km
Laveste punkt: 600 m
Pister:
275 km
Lifter i alt: 270
Pister:
390 km
Slæbelifter: 133
Pister:
95 km
Stolelift: 90
Kabinebaner: 47
Med liftkortet "Ski amadé" er der adgang til 760 km pister og ca. 270 liftanlæg og dermed uanede muligheder i Salzburger Land. Man kan fra 4-Berge-Skischaukel ved Schladming, Ramsau og det vidtstrakte Salzburger Sportwelt via Hochkönigs Winterreich og Großarltal til Gasteinertal benytte et af verdens største skiområder - og det alt sammen efter egne krav.

Det begynder med bløde slingrende nedfarter til begyndere og for hele familien til de yppige dybsneskråninger og tur-ruter for naturtro eventyrlystne og skiløbere, der søger det varierende - med andre ord er der noget til enhver skiløber! Og vil man ikke gå glip af skinydelsen om aftenen, finder det helt rigtige på de oplyste pister i Flachau, Bad Gastein og Schladming.

Snowboardere forkæles med afvekslende snowparker og mange elementer som fx half- og quarterpipes eller boardercross! Man har dermed adgang til næsten grænseløs skifornøjelse - vintertilbuddet i Ski amadé behøver ikke at skjule sig!

Vil man dele alle disse indtryk med vennerne og familien? Det er intet problem! I alt er der i skiområdet Ski amadé fordelt 400 Wi-Fi-hotspots. De giver enkel og gratis adgang til nettet ved funparker, liftstationer og hytter, så man med det samme kan poste de bedste fotos eller sende fotos til vennerne. På det alpine område er dette det mest omfattende tilbud.

Med det gratis Wi-Fi kan man desuden gratis benytte Ski amadé guiden til smartphone gratis. Denne app er et genialt redskab til en vellykket skioplevelse og omfatter ikke kun alle pistekort, baner, lifter, hytter og indkvarteringer, men har også en såkaldt "Friend Tracker", så man let kan finde hinanden overalt. Man kan præcist planlægge den personlige skidag og kan dokumentere dette med antal kørte pistekilometer, højdemeter og hastighed.
Pistekort Ski amadé
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Indkvarteringer i Bad Gastein

Kort forstør

Søg…

: Skiregion Bad Gastein

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter