Award
Kundevurdering

Bad Häring

21 Antal bedømmelser:

100 % Anbefalingskvote:

By 9,0
Skiområde 9,2

Skiområde SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Information omkring skiområdet
Højeste punkt: 1.869 m Kabinebaner: 16
Laveste punkt: 620 m Pister i alt: 288 km
Højde skiby: 650 m
Pister:
126 km
Lifter i alt: 90
Pister:
127 km
Slæbelifter: 39
Pister:
35 km
Stolelift: 35

Skiområde SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Med liftkortet "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" har gæsterne adgang til et af verdens største og moderne skiområder! Allerede flere gange i træk er SkiWelt endda blevet kåret til et af verdens bedste skiområder! 90 moderne liftanlæg, 288 km pister samt fire snowparker garanterer endeløs snesjov. Skibussen kører gratis fra Bad Häring direkte til Hopfgarten og muliggør en hurtig indstigning til SkiWelt.

Med gondolbanen er der over Hochsöll perfekt tilslutning til pisterne ved Hohe Salve ─ og derfra til hele skiområdet! Den 7,3 km lange dalnedfart til Söll ligger parat til øvede på Hohe Salve, øvede kan også prøve pisterne ved Kälbersalven-liften. Desuden er Tanzer-nedfarten ikke kun for eksperterne, men også landskabeligt meget imponerende og dermed en af de skønneste dalnedfarter i Skiwelt. Til freeridere er der Black-Pipe Freeride-pisten ved Hohe Salve og boardere kan bl.a. boltre sig i snowparken Crazy Kangaroo i Skiwelt Söll med tables, kickere, og rails efter lyst og bedste evne, der er dog også en del for begyndere. I tillæg egner især "Skiparcours Hans im Glück" med spændende forhindringer og stor afveksling sig til begyndere. Westendorf og Ellmau har også snowparker med flere spændende og udfordrende elementer. En ægte fornøjelse er også de 80 spisesteder, som er spredt ud over skiområdet.

Er du af sted med børnene, anbefaler vi oplevelsesgondolbanen (til 10 pers.) i SkiWelt Söll.

Med udvidelsen til liftkortet "Super Ski Card" har man endda valget mellem mere end 2.750 km pister og 943 liftanlæg i 22 skiregioner.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Bad Häring

I Bad Häring finder vintersportsentusiaster et stort natski-udbud. I SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental finder man i Söll, Brixen og Westendorf flere muligheder for natskiløb. Østrigs største natskiområde ligger i SkiWelt Söll. Onsdag til lørdag er der her 10 km præparerede pister til rådighed til langt ud på aftenen. De fem nedfarter ved gondolbanen Hochsöll samt stolelifterne Keat og Hexen6er oplyses indtil kl. 21.30 med projektørlys. Ud over talrige nedfarter oplyses også fun-arenaen "Hans im Glück" ved 4-pers. stoleliften. Natskiløb i Söll er særdeles usædvanlig og så omfattende, at der skal købes et ekstra liftkort.

Derudover bliver den 500 m lange øvelsespiste ved 4-pers. stoleliften i Westendorf oplyst hver tirsdag indtil kl. 21.30. I Brixen oplyses derudover gennemgående indtil kl. 19 den 300 m lange blå natskipiste ved Schusterbühel-liften indtil kl. 19. Også i Westendorf og Brixen skal der betales særskilt for denne skifornøjelse om aftenen.

Afterskiing Bad Häring

Efter en afvekslingsrig dag på pisten, finder man i bad Häring ihvertfald en passende aftenunderholdning. De hyggelige og rustikke ”Gasthäuser“ inviterer til et besøg og byder på såvel regionale kostligheder som traditionelle "Schnapserl". Hvis man søger mere action, kan man f.eks. rase du på kælkebanen eller på naturskøjtebanen. Noget mere roligt, men ikke mindre interessant er det med kanetur. Her er det især udforskning af det fantastiske landskab, der står i forgrunden. Dette lader sig naturligvis ligesp godt udforske til fods. Til dem, som ønsker at gøre nat til dag, befales Wörgl, som kun ligger 5 km væk. Her lokker barer og diskoteker det unge publikum til.

Snowpark: Crazy Kangaroo Park Bad Häring

I SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental er der flere fede snowparker klar til dig. I Söll venter der dig "Crazy Kangaroo Park" med et pragtfuldt design. I 1.220 m er der 12 elementer.

Nybegyndere kan vove deres første skridt i Beginner Area på kickere og en funbox. Medium Area er til de mere øvede, hvor der er boxer, kickere med op til 10 m table, en downrail samt forskellige jib-elementer. Som et særligt højdepunkt præsentere den 450 m lange funny bird slope sig ved Salvenmoos stoleliften, som er opdelt i to linjer. Her kan man bevise sin kreativitet ved cornere, boxer, jumps, en 7 m lang tunnel eller i en snegl. Da funny bird slope i tillæg har projektørbelysning, er der her flere gange om ugen night sessions.

Er man på udkig efter endnu mere freestyle-sjov, finder "Intersport Kaiserpark" ved Ellmau og "Big Playground" ved Westendorf, der med sin nye super-cross line byder på flere krævende elementer. Til øvelse af enkle tricks er der "Mini Playground" i Westendorf.

For at forstørre klik på snowparkplanen.

Skiområdet SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Anmeldelsen SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,7 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Bad Häring

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Bad Häring

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter